Om maar direct met de deur in huis te vallen, ik kom er graag. Ik vind het fijn om bij jou te komen. Als je bij mij bent, is het ook wel leuk, begrijp me niet verkeerd. Maar bij jou vind ik het leuker. Bij mij hoef je niet met welke willekeurige deur dan ook te vallen. Ik heb namelijk geen deur als het om jou gaat. Voor ieder ander persoon staat mijn deur altijd open, maar voor jou haal ik de deur uit de schanieren. Voel je dus niet gehinderd om bij mij binnen te komen. En voel je al helemaal niet bezwaard bij mij te vertrekken. Want een ding moet je weten, als je bij me bent, wil ik ook dat je bij mij wilt zijn. Ik wil in ieder geval wel altijd bij jou zijn. En daarom ben ik liever bij jou. Weet dat als ik bij je ben, jou nooit meer wil verlaten.

Om maar direct met de deur ik huis te vallen. Ik houd van jou. Ik houd meer van jou, dan ik ooit van een andere vrouw gehouden heb. Ik heb ook wel van andere vrouwen gehouden, begrijp me niet verkeerd. Maar ik houd toch echt het meest van jou.

Ik zou best met je kunnen trouwen. Ik weet dat er geen andere vrouw is waar ik meer van zal houden dan van jou. Ik ben nu al onvoorwaardelijk voor jou. Het enige waar ik bang voor ben is met de deur tussen wal en huwelijksbootje te vallen. Daarom klop ik netjes aan, en wacht tot jij de deur open doet. Daarom vraag ik je nu met mij te trouwen, en wacht tot jij ‘ja’ wilt zeggen. Ik ben voor jou celibaat.

Om maar direct met deur ik huis te vallen. Ik vind het fijn op jou te wachten. Wachten op een ander was ook wel vervelend, begrijp me niet verkeerd. Maar wachten op jou wachten is toch nog vervelender dan het wachten op anderen.

Hoe lang moet ik nog wachten? Begrijp dat ik jou wil, begrijp dat ik niemand anders wil dan jij. Begrijp dat ik elke vrouw afwijs die mij wil. Maar begrijp ik het goed dat jij dat niet doet? Ik begrijp vrouwen niet. Een vrouw wil van een man horen dat hij van haar houdt. Een man wil dat op zijn beurt pas zeggen als hij het echt meent. Maar op het moment dat ik echt van jou houd en het van alle daken schreeuw, wil jij het niet meer horen. Op hetzelfde moment vraag jij van een andere man dat hij het zegt. Begrijp dat hij het niet zal zeggen en dat hij alleen seks wil. Weet dat ik me voor jou nog steeds maagdelijk gedraag. Maar begrijp ook dat eeuwig masturberen niet mijn idee was van een goed huwelijk.

Om maar direct met de deur in huis te vallen. Vond jij het net zo fijn als ik? Ik vind de seks die we hebben goed. Jij bent mijn eerste en ik heb dus eigenlijk geen vergelijkingsmateriaal, maar begrijp me niet verkeerd. Er zal nooit iemand zijn die mij zo goed had kunnen ontmaagden.

Ik ben blij dat je nu eindelijk voor mij gekozen hebt. Het wachten is niet voor niets geweest. Een bijkomende bonus is dat al mij seksuele frustratie die ik had, nu weg is. Een bijkomende bonus is tevens dat ik nu van jou kan genieten en het is fijn. Ik ben blij dat ik na mijn werk bij jou mag komen eten. Ik ben blij als we samen onder het genot van een rosétje Goede Tijden kijken. Ik ben voldaan als ik naast je in slaap val. Ik ben gelukkig als ik naast je wakker wordt. We zijn nog jong. Te jong om te trouwen, dus laten we gewoon van elkaar houden. Veel liefde voelen zonder afspraken, veel liefde maken zonder afspraken. De enige ongeschreven regel dat wij voor elkaar gemaakt zijn.

Om maar direct met de deur in huis te vallen, ik kom graag. Ik vind het fijn om in jou te komen. Als ik bij een ander kom, is het ook wel leuk, begrijp me niet verkeerd. Maar bij jou vind ik het toch leuker.

Ik had nooit man geboren moeten worden. Niet dat ik vrouw had willen zijn, maar een man brengt alleen maar verdriet. Ik weet nu dat ik nooit trouw had kunnen blijven, omdat ik een man ben. Ik ben blij dat we nooit zijn gaan trouwen. Ik ben een man, ik ben gehecht aan mijn vrijheid. Sinds ik voor het eerst seks gehad heb, wil ik niet anders. Ik begrijp best dat jij niet altijd wilt, maar begrijp ook dat ik wel altijd wil. Ik respecteer jou onwil en heb dus geen seks met jou. Als je had gewild dat ik je trouw bleef, had je me nooit moeten ontmaagden.

Om maar met de deur in huis te vallen. Ik wil je terug. Ik wil niet allen maar seks met je, begrijp me niet verkeerd. Ik wil allen maar dat je de deur nog voor me open doet. Dat ik gewoon met je kan praten, zonder dat je doet of je me niet kent. Weet dat ik nog steeds van jou houd. Ik had gelijk dat ik nooit meer van een vrouw zal houden dan ik van jou houd. Mijn liefde voor jou is alleen maar groter geworden nu ik je niet meer vast mag houden.
“Als ze er niet is, weet een man pas wat hij mist.”

Leer moment: Doe nooit je vibrator weg.


14 reacties

Dees · 16 juli 2006 op 10:33

Pfieuw…. RWIB wordt echt steeds lastiger. Ik gooi er maar een gooi naar en gok op Troy.

Mosje · 16 juli 2006 op 10:37

Om maar direct met de deur in huis te vallen: ik heb werkelijk geen idee.

Trukie · 16 juli 2006 op 11:41

Prlwytskovsky?

Ma3anne · 16 juli 2006 op 11:50

Nu kan ik wel een open deur intrappen, maar dat doe ik maar niet.
Deze is van Niemand.

Prlwytskovsky · 16 juli 2006 op 14:33

@Trukie” Aiiiiii …., elk woord dat ik nu zeg is verkeerd?

@Onbekende: Als man heb je dan iets verkeerds gedaan als je haar zo ontzettend mist. Tip van Prlwiets: kruip haar niet haar reet, dat wekt verwijdering.

Troy · 16 juli 2006 op 15:00

@Dees: Dit is niet echt een column die ik zou schrijven; ben een beetje verbaasd dat je mij noemt. Eén raad wie ik ben van mezelf vond ik wel genoeg. Zou er een identiteitcrisis aan overhouden 😛

Over de column zelf; er staan best veel foutjes in; teveel zinnen beginnen met ‘ik, en het had van mij wel wat beknopter gemogen..

Het idee is leuk, maar komt niet helemaal uit de verf voor mijn gevoel.

Ik twijfels tussen Discoverme en CJVZ. Ik kies voor de eerste..

KingArthur · 16 juli 2006 op 18:10

Open deur natuurlijk. Dit is duidelijk een TjapTjoy :-).

WritersBlocq · 16 juli 2006 op 20:51

Shit?

DriekOplopers · 16 juli 2006 op 21:03

Shit of CJvZ, dunkt me.

Mup · 16 juli 2006 op 23:46

Zou zeggen CjvZ, maar die zie ik gezien eerdere reacties niet meedoen. Wel consequente foutjes allen i.p.v alleen, veel spaties, erg lang verhaal. Ik heb geen idee, echt geen idee 😕

Groet Mup.

Trukie · 17 juli 2006 op 00:34

@ Prlwytskovsky ik lees een column nooit als een biografisch stuk hoor.

Li · 17 juli 2006 op 10:09

Een doldwaze uitspatting van Sally die ons ontzettend vor de gek houdt? 😕

Li

KawaSutra · 17 juli 2006 op 11:52

Ik denk CJvZ. Zijn eerdere uitlatingen waren om ons op een dwaalspoor te brengen of hij begrijpt zichzelf niet. 😛

CJvZ · 17 juli 2006 op 22:59

Een dwaalspoor is het zeker geworden, maar ik heb nooit die intentie gehad. Toen de RWIB begon, begreep ik het niet zo goed, vandaar mijn uitlatingen. Eigenlijk begrijp ik het nog niet helemaal goed, maar het is mij gaan fascineren. En als dat de bedoeling is, dan maak ik mij er ondergeschikt aan.

Nadat ik de negatieve uitlatingen over de RWIB gedaan had, dat mensen geen eigen srijl zouden hebben, wilde ik de proef op de som nemen. De conclusie: KawaSutra, je hebt het mooi gezegd. Ik begrijp mijzelf niet.

Blijkbaar heb ik wel een herkenbare stijl, want een aantal zaten in de juiste richting. Wel is dit een ouder verhaal, waar ik over twijfelde om in te sturen, maar dit leek mij een goede gelegenheid. De RWIB heeft wat mij betreft de test doorstaan, ik ben om.

Wel zal ik de verhalen waar ik zelf tevreden, zo niet trots op ben, wel onder mijn eigen naam plaatsen. Dus is het de vraag of ik nog een deel zal nemen aan de RWIB. Maar garanderen kan ik niets.

Ik dank jullie allen (er is helaas geen Icoon voor een hele diepe buiging)
[i]Cor Jan van Zwol[/i]

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder