Zittend op mijn schrale billen staar ik naar mijn televisietoestel. Ik krab wat aan mijn Voet-Rot, schroef mijn knie-brace wat strakker, jaag wat Prozac mijn keelgat in en draai de zuurstofkraan op vol vermogen.
Gebiologeerd absorbeer ik een hoeveelheid informatie die nauwelijks door de 66cm beeldbuis past. Als een soort digitale tsunami stuwt de ‘info-mercial’ allerlei wetenswaardigheden omtrent negatieve en positieve energie mijn huiskamer in. Jeetje! Geen wonder dat ik een wrak ben! Ik heb nooit enige aandacht geschonken aan een goede balans tussen positieve en negatieve energie. Al die keren dat ik mijn uiterste best deed om toch vooral positief te blijven, creerde ik dus blijkbaar een gigantische onbalans in mijn lichaam…. wat een rund ben ik ook!

Maar de verlossing is nabij! De BioLabiel 2000 schijnt een magische magneet te bevatten, die volgens de blonde mevrouw in die info-mercial zo’n beetje alle klachten oplost, behalve natuurlijke ontbrekende en/of misvormde ledematen.

Voor de rest is dit omnipotent magnetisch wondertje schijnbaar een breedspectrum geneesmiddel in de ruimste zin van het woord.
Tepelkloven, Haaruitval, Bosluchtallergie, Zakschimmel, Luierexceem, Straatfobie, Traandroogheid, Zweetknieen, Peenhaar. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is wel iemand te vinden die dankzij de BioLabiel 2000 klachtenvrij is.

Ik aarzel geen moment, en bestel direct!

Ook bij mij werkt het dingetje perfect. Ik ben al dagen lang klachtenvrij, terwijl het toch echt een onopmerkzaam sierraad is. Je voelt niet eens dat je hem om hebt.Verrekt! Ik heb hem niet eens om… he?

Shit… ik ben hem na de voetbal wedstrijd van Zondag vergeten op te halen. Hij ligt natuurlijk nog in mijn kluisje.

Plotseling wordt ik meegevoerd op de vleugels van inzicht…..

Als dat ding zelfs van zo’n enorme afstand werkt…. jeetje
Dan daalt toch mijn vertrouwen in de lange-afstand-werking van de BioLabiel, en als bij toverslag keert mijn KontKorst, VoetRot, KnieKnak en DepriDown in alle hevigheid terug.

Ach… hij werkt niet bij iedereen tegen alles, dat is van meerdere probate middelen bekend.

Er lijkt echter wel een structurele bijwerking uit te gaan van de BioLabiel 2000, het geneest je in een klap van consumentennaiviteit! Als zelfs deze bijwerking niet voor u is weggelegd, rest slechts actieve euthanasie als laatste redmiddel ben ik bang…

~SC


11 reacties

datmensinkenia · 24 februari 2007 op 20:15

Erg goed geschreven. Kort, krachtig, , grappig, relevant – een échte column. :wave:

DreamOn · 24 februari 2007 op 20:20

Erg gelachen om jouw BioStabiel..eh BioLabiel column! Helpt de BioLabiel ook tegen uitgescheurde mondhoeken van het lachen? 😆

Groetjes DO

Mup · 24 februari 2007 op 20:22

Pakkend en krachtig, voor mij doet de zon wonderen, ik word er tegelijkertijd moe en vrolijk van:-)

Groet Mup.

SIMBA · 24 februari 2007 op 21:04

[quote]KontKorst, VoetRot, KnieKnak en DepriDown [/quote]
En dan toch nog voetballen! Ik bewonder je doorzettingsvermogen 😆 (ik neem tenminste níet aan dat je labiele bio in een kluis moet als je voetbal gaat kíjken)

pally · 24 februari 2007 op 21:13

ha, ha! Lekker dit soort verlakkerij op de hak genomen. Prima column! 😆

groet van Pally

Trukie · 24 februari 2007 op 21:59

Goede harmonie tussen ironie en sarcasme zonder over de grens te gaan. De blonde dame wordt in haar waarde gelaten, maar de zelfspot viert hoogtij. De Ik-persoon vertegenwooridgt hier in een klap een hele groep.

[quote]Ook bij mij werkt het dingetje perfect. Ik ben al dagen lang klachtenvrij, terwijl het toch echt een onopmerkzaam sierraad is. Je voelt niet eens dat je hem om hebt.Verrekt! Ik heb hem niet eens om… he?[/quote]

:wave: 😆 :wave:

pepe · 25 februari 2007 op 09:58

De magnetische werking van deze column is zeer positief te noemen, met een brede lach gelezen, ik kan deze dag weer aan.
😆

Ma3anne · 25 februari 2007 op 10:03

Ik lig hier in een Deuk. Schrijf er zo nog eens een paar! 😆

Dees · 25 februari 2007 op 11:46

😀 Lekker vaartje, leuke vondsten. Wel jammer van een paar foutjes hier en daar. Maar goed, dat krijg je ervan als je zonder BioLabiel rondhobbelt…

Li · 25 februari 2007 op 14:21

Ironisch, humoristisch en kritisch! 😀
Wordt vervolgd?

Li

DriekOplopers · 25 februari 2007 op 17:05

Hoi Cobra! Welkom hier. Mooi debuut, en met veel plezier gelezen.

Nou nog zo’n handig bijzettafeltje kopen, waar zowel je afstandsbediening als je koffiebeker op past, en dat je handig kan opbergen zowel onder als achter de bank, en dat geschikt is voor zowel binnenshuis als buitenshuis, en waar je er meteen een gratis tweede exemplaar van bij krijgt voor de verrassend lage prijs van 271 dollar exclusief verzendkosten.

Ik kan mijn geluk dan niet meer op.

Wát? Is er nu ook huidcreme op basis van slakkenslijm? Dat je dan langzamer veroudert?

Moeder, waar is mijn creditcard?

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder