Iedere Nederlander krijgt een Chip geïmplanteerd.(doen ze bij de huisdieren ook al).
Deze chip is via de vele GSM masten en satellieten (GPS) in het land 24 uur per dag te volgen. Vaarwel privacy. Deze chip registreert ook je hartslag, en naar aanleiding van waar je je dan bevindt kan de belasting je ook nog aanslaan voor het gebruik van de lucht die je inademt. Bij hoge inspanning (hartslag) gebruik je meer zuurstog en dus moet je ook meer betalen.
In gebieden die nog niet door de industrie zijn is vervuild betaal je natuurlijk meer voor de lucht.

Een nummertje op de Veluwe, of een fietstocht in Limburg kan dan erg duur worden.
Handig voor snelheid controles per individu. Een bus die te hard gaat tussen bepaalde GPS coördinaten geeft dan meteen 50 bekeuringen, dit verhoogt de sociale controle.

Als men in eigen tuin nu genoeg bomen aanplant, dan is dit natuurlijk aftrekbaar bij de belasting aangezien je ook weer zuurstof terug geeft aan onze omgeving.

En J.P.B. zit op zijn penthouse in Den Haag en telt de stuivers, trouwens Den Haag zal dan wel een belastingvrij gebied worden, onze volksvertegenwoordigers zijn ja niet op hun hoofd gevallen. ( heeft R@@F weer eens geluk, neuken in het vlezig roosje zal dan niet extra belast worden, met een zuurstof TAX)

Indien men gaat afwijken van zijn profiel dat statistisch is gesimuleerd, dan kan het controle centrum, de ANWB zal zich wel aanbieden, je via in de geïmplanteerde chip waarschuwen wanneer je limiet is bereikt. Tijdens een naderend sexueel hoogtepunt (hartslag omhoog) zegt de medewerkster in het controlecentrum dat je kredietmaximum voor zuurstof is bereikt en je het iets rustiger aan moet doen. De schrik schiet meteen in je pik en de verhoogde zuurstof afname zal weer snel reduceren naar normaal.

Ik schrik wakker en kijk uit het raam, er ligt sneeuw, zou er ook extra belast worden als de lucht extra gekoeld is, gaat er door mijn hoofd, of was het maar een boze droom, of heb ik in mijn droom misschien het draaiboek van ” Nederland na 8 jaar JPB” mogen inzien. Die fles zelfgestookte drank die ik kado had gekregen en gisteren avond soldaat gemaakt heb, heeft mijn onderbewustzijn een flinke impuls gegeven. Ik zie momenteel achter elke actie van Balkenende een conspiracy om als een slechte kloon van Harry Potter de alleen heerschappij over Nederland te krijgen.

Had ik toch maar op de Feest Partij van Johan Vlemminx gestemd, en het was ook de laatste keer dat ik van mijn vaste drankje afstap.
:pint:

Categorieën: Fictie

3 reacties

MBB · 6 februari 2003 op 18:48

SSSSSSSSSsssssstt
Ik weet dat het nu nog slechts een angstdroom is, maar als zo’n belastingagentje dit leest zijn wde de klos.
dan komt alleen de zon nog gratis op…totdat ze daar OOK wat op gevonden hebben.
🙁 🙁 🙁

gast · 7 februari 2003 op 13:32

Hoi Godspeed.
Je columns zijn gaaf. Maar ik wil je wel even waarschuwen voor je drinkgedrag. Ik noem alleen maar de namen PACO en MELK. Zo eindigt dat nou!!
Liefs van
Roosje en Jannie 😀

Godspeed · 7 februari 2003 op 15:32

Roosje en Jannie,

Ik ben blij te horen dat jullie je zorgen maken over mijn gezondheid. Gelukkig is bij de laatste bloedcontrole mijn leverfunktie gecontroleerd en was alles nog inorde.(mijn werkgever maakte zich ook zorgen?!?!?)

Ik drink nu alleen nog voor de gezondheid, aangezien onderzoek heeft uitgewezen dat het dagelijks drinken van alcohol de kans op een hart-infarct verkleind.

En deze week is er nog een onderzoek gepubliceerd, waarin stond dat een bierbuik genetisch is bepaald, dus stoppen heeft voor mij helemaal geen zin meer.

Groetjes,

Godspeed
:pint:

Geef een reactie

Avatar plaatshouder