Donderwolken in mijn kop. En niet alleen omdat ik met mijn kut in het bloed zit, maar ook omdat de nacht mijn redelijk zonnige humeur overschaduwt en dus de kilte van de donkere gedachte het weer overneemt voor nu. De nacht is een moordenaar en de dag een sluimerwolk. De hele dag regen in de lucht, maar ’s avonds begint het pas met regenen. Hondenweer mijn reet. Het is gewoon Shit-weer. Idiote woordspeling. Nee, doe geen moeite, ik sla mezelf wel voor mijn dwaze hoofd met een uitgerekte pepernoot. Sinterklaas is in geen verte te bekennen. Misschien in mijn bed. Wie zal het weten? Er liepen ergens op deze fijne dag een groep meisjes achter me. Druk kwebbelend over niets, zoals vele vrouwen regelmatig doen, terwijl de vlooien die zij uitspuwden mij begonnen te jeuken. Ineens haalde ik mijn bazooka uit mijn mouw en zag ik hen uiteen spatten. Sommige mensen kunnen beter zwijgen, in plaats van een tevergeefse poging doen om de stilte te verbeteren. Mijn inziens heeft nog nooit één mens zich aan die wijze spreuk gehouden.

Een vrouw vroeg me of ze in de trein zat die naar weet ik het wat ging. Ik toverde een glimlach tevoorschijn en vertelde haar dat ze in de goede trein zat. Het zou haar weer enige tijd kosten om erachter te komen dat ze totaal de verkeerde richting inging en het zou haar nog meer tijd kosten om uiteindelijk bij haar bestemming te komen. Dwaas mens. Moest ze de bordjes maar lezen in plaats van er tegenaan te lopen met haar demente kop.

Je hebt nu ook van die soort van kit kat choco pops. Godverdomme wat zijn die dingen lekker. Ik zou ze bijna in mijn natte tussenbeense walhalla stoppen, alleen maar om te kijken of ze nog lekkerder dan een lul zijn. Ik heb kramp, maar geen masseur in de buurt. Ik gooi wel wat kattenbrokken over mijn rug waarna hij met zijn kattenpootjes mijn rug masseert. Gelukkig heb ik wel een kat in voorraad. Als ik een olifant zou hebben, zou ik hoogstwaarschijnlijk mijn rug breken. Het voordeel daarvan is weer dat ik dan nooit meer zo snel kramp zou hebben.

Ik merk wel weer dat ik hoognodig mijn vocabulair moet opvijzelen, want ik krijg analfabetische neigingen en schrijf als een eelterig kind met ADHD kenmerken. Maar dat Godverdomme is geheel bewust geschreven. Ik heb een ziekelijke voorkeur voor woorden die beginnen met de naam van een sprookjesfiguur. Dus ik zeg niet enkel Godverdomme, maar ook wel eens Doorndoosje, Repelsmeekje en Sneeuwklitje. Mijn weekend is trouwens al vroeg begonnen. Eerder dan verwacht, maar totaal niet onprettig te noemen. Totdat de onvermijdelijke verveling mij in het gezicht slaat. Dan sla ik terug en hoe kan het ook anders dan dat dit gepaard gaat met nog meer eelterige ADHD klauwtjes die als een tornado op een onschuldig toetsenbord rammen.

Tot Shit

Categorieën: Gein & Ongein

12 reacties

Rose · 14 april 2007 op 16:03

Vage shit !

schoevers · 14 april 2007 op 17:22

O, O, O, Shitonya……het gaat niet goed met jou.
Blij dat ik een manspersoon ben.

Troy · 14 april 2007 op 17:43

Geweldig absurdisme.

Zo lees ik ze graag van je :wave:

arta · 14 april 2007 op 18:32

[quote]Dus ik zeg niet enkel Godverdomme, maar ook wel eens Doorndoosje, Repelsmeekje en Sneeuwklitje.[/quote]
😆
Heerlijk als je uit zo’n rijke fantasie kunt putten!
Goede column!

axelle · 14 april 2007 op 18:58

sorry hoor,

maar dit vind ik echte shit

van het begin tot het einde

axelle

Dees · 15 april 2007 op 12:24

Geweldig! En deze keer zijn de fouten eruit gesloopt. Maakt het toch nóg beter!

SIMBA · 15 april 2007 op 12:55

Ik vind um leuk 😀

Mup · 15 april 2007 op 20:43

Probeer eens een dagje Befteling, of pornopark Schaamharen, alhoewel, daar kan je ook behoorlijk druk van worden,

Groet Mup.

dave2006 · 15 april 2007 op 23:41

vind het erg zwakke column, je probeert met woordgrappen je lezers te winnen en dit lukt in mijn geval totaal niet

Groetjes,
.dave

Ronaldjecas · 15 april 2007 op 23:56

Hou persoonlijk van wat minder gefrusteerde columns. Maja grappig is het ook niet, daar geef ik Dave gelijk in… 😥

Shitonya · 16 april 2007 op 10:40

Ach, het gaat wel redelijk met me hoor. Bedankt voor alle uiteenlopende reacties. Qua spelling gaat het nu wel beter en geforceerd grappig willen zijn is het allerminst. Ik schrijf wat in me opkomt en als er toevallig woordgrappen in zitten is dat louter toeval. Maar ja, het gaat vaak over niets, dat klopt. Maar het is geen verplichting om per se over iets te schrijven. Je kan ervan houden of niet. De één houdt meer van wat serieuzere stukken, de ander van wat luchtigers. Ieder zijn smaak :lach:

delta75 · 16 april 2007 op 10:53

Is het echt zo erg?
(ja..ontwetendheid van het zwakkere geslacht?)

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder