Ik lig nog hijgend na te druppelen als mijn vriendin met een ernstige blik zegt, “R@@F ik stop met deze relatie, ik zie je namelijk meer als een broer”.
“ Je ziet me als broer? Nou greppel del, ik weet niet hoe het er vroeger bij jou thuis aan toeging, maar ik ging toch wel ff anders om met mijn zusters”. Het waren drie neuke maanden, maar deze kwartaalsnol is straks, niets meer dan een vage herinnering. Dus moet ik weer eens gaan doos shoppen. Nu is het als dertiger toch al niet makkelijk om een partner te vinden zonder ietwat emotionele bagage, maar de idioten die ik de laatste jaren tegenkom hebben niet ietwat bagage bij zich, maar een hele goederentrein. Dat is dan ook de hoofdreden dat ik gemiddeld elk kwartaal ruil van donatieplaats. Nu zijn er best wel vrouwen bij waar ik het langer mee uit zou houden, maar om nou te gaan hokken met mijn moeder, dat gaat zelfs de R@@F te ver.
Maar hoe pak ik het dit keer aan, is er geen mogelijkheid om iemand te vinden waar ik oud mee kan worden, zo eentje waar mijn tenen van gaan krullen als ik haar zoen of zo? Tussen de komkommers bij de Albert Heijn kun je dat soort vrouwen niet vinden want die hebben veel te grote eisen. In de kroeg, daar heb ik ook niet echt top ervaringen mee, trouwens ik zie niks in een vrouw die zuipt. Want ik wil wel veilig thuisgebracht worden.

Dus ik neem me voor om een vriend te bellen die allerlei alternatieven geprobeerd heeft die er te verkrijgen zijn op het dating vlak. Van knuffelsessies tot punniken voor gevorderden, van Poolse dating sites tot het zich bekeren om teneinde een vrouw uitgehuwelijkt te krijgen. Dus ik mag wel zeggen een man met veel ervaring in de alternatieve manieren om een ‘levenspartner’ te vinden.
“Anton, wat heeft nu het meeste effect gehad van al die mogelijkheden om een relatie te vinden?”
“Het meeste effect hoe raar het ook klinkt, had de ouderwetse contact advertentie en het leukste was de 3 minute speed dating. Waarbij je met elke vrouw drie minuten praat en meteen daar achteraan de volgende krijgt. Dan schrijf je op welke je wel of niet leuk vond en aan de hand daarvan kan je eventueel in contact komen”.
“Nou Anton, daar zie ik niks in, ja wil wel elke 3 minuten ruilen van vrouw, maar dan niet voor een ‘goed’gesprek. Dus probeer ik maar een contact advertentie: [i]Gevederde 30+er zoekt hoogblonde bimbo met witte lever en cup dubbel E om haar leven weer op de rails te leggen.[/i]

98 brieven heb ik gekregen, van vrouwen van 78 tot de NS die vroeg of ik hun spoor niet wilde bevuilen. En er zat slechts één brief bij die me aansprak, door het korte goed geformuleerde antwoord van deze vrouw. Deze twee zinnen zeiden precies wat ik wilde horen. Ik ben blond, ben en in het bezit van cup dubbel E. Ik ben single, geen kinderen en wil het liefst de hele dag op mijn rug liggen.
Dus ik bel haar, en deze dame had een stem om van te smullen, dus spreek wat af met deze slanke dubbel E’er. Aangekomen in het restaurant zie ik haar zitten. Daar kon ik niet omheen, zo kolossaal was ze. Oké ze had dubbel E, maar dan wel over haar hele lichaam. Uit goed fatsoen ben ik toch maar gaan eten met haar, en gaande het gesprek kwam naar voren dat deze “single” vijf kinderen had. Heb uiteraard vriendelijk bedankt voor de eer. Een single, ja graag. Maar een maxi single met ook nog eens vijf bonus tracks, nou nee dank je!

ToT Onzin
R@@F

Categorieën: VC-RAAF

R@@F

Hagenees in hart en lever, ondernemer, bloedzuiger en in het bezit van een veterstrikdiploma. Neem vooral mijn onzin niet letterlijk want na een aantal gedwongen opnames ben ik er al lang uit dat ik geen vrouwenhater en/of bloedzuiger ben maar simpelweg een grote hork. Wilt u toch uw irritatie aan mij kwijt dan kan dat per flessenpost!

12 reacties

sally · 1 augustus 2004 op 01:42

ik kan er niets aan doen ,maar zelfs als vrouw
moet ik hier om lachen
ik heb en beter idee raaf! 😛

Bakema_NL · 1 augustus 2004 op 01:42

😀 ja, ik ben weer wakker 😛

rrobin · 1 augustus 2004 op 03:51

[quote]Maar een maxi single met ook nog eens vijf bonus tracks, nou nee dank je![/quote]
😀

Superb!

pepe · 1 augustus 2004 op 04:08

😀 gewoon weer een lekker r@@fige column

En op tijd, dus wat dat betreft doe je het beter dan de NS;-)

Dees · 1 augustus 2004 op 08:45

Hahaha, ik heb breedbeeld bij deze column. Je bent wel een ‘male chauvinist pig’, maar een uitzonderlijk grappige 😉

Ma3anne · 1 augustus 2004 op 09:06

Sja, dat krijg je ervan, als je enkel op cupmaat selecteert. Je wilt te veel. Jong, blond, maatje 36, mooi, geen neptieten, maar wel cupmaat dubbel E. Ben bang dat je dan toch bij de datingsite voor opblaaspoppen terechtkomt. 😛

Mup · 1 augustus 2004 op 11:00

[quote]“Nou Anton, daar zie ik niks in, ja wil wel elke 3 minuten ruilen van vrouw, maar dan niet voor een ‘goed’gesprek[/quote]

BLUF! Maar als je het echt zou redden, zit je nooit alleen, neem dat maar van een vrouw aan,

Groet Mup.

Joeri71 · 1 augustus 2004 op 12:09

Euhm in mijn beleving hebben de meeste vrouwen niet genoeg aan 3 minuten hoor…

Louise · 1 augustus 2004 op 22:15

Jezus R@@f, wat moet je toch met dubbel E? Heb je geen zwemdiploma? 😀

Ik geef het niet graag toe, maar eigenlijk was ie wel een klein beetje vreselijk leuk, dit ongelooflijk vrouwvriendelijke stukkie 😛

Kees Schilder · 2 augustus 2004 op 00:08

Alleen jij kan dit Raaf.Ik heb er Goddomme weer een maand op moeten wachten 😀

Shitonya · 3 augustus 2004 op 23:28

Waarom zijn er niet meer die zo goed kunnen schrijven 🙁
Hij was weer toppie mop 😀

Kees · 25 augustus 2004 op 16:15

Hoew krijg je het verzonnen man! Super!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder