De moderne man van deze eeuw: hij loop ook achter de kinderwagen.
Sommige vaders zijn al helemaal “ingeburgerd” in de babywereld: ze racen behendig de straat over met een opgeheven hoofd, alsof ze met hun cabriootje of ferrari touren en vooral pronken… Sommige papsen gassen er echt vandoor met de kinderwagen; ze joggen en het kind rolt gezellig mee in de wagen…. Maar er zijn ook vaders, de zogenaamde nonchies, en die hebben het nog niet helemaal geaccepteerd of begrepen…. Ze rijden met de kinderwagen, maar “horen er niet bij”lees: ze lopen ernaast, hebben het hoofd zover mogelijk van de kinderwagen afgewend of rollen de wagen alsof het een kar met boodschappen is: te ruw en te ver voor zich uit….
En dan zijn er ook nog van die hippe flirterige pappa’s….die kom je dan in de winkel tegen…de kinderwagen handig achter een schap verstopt….lief glimlachend, braaf..maar als die kinderwagen achter het schap vandaan komt, jah dan komt de aap uit de mouw…En de vrouw is natuurlijk niet ver van de wagen…mjah de appel valt ook niet ver van de boom;)
Intrigerend hoor, de pappa’s van vandaag de dag….
Sowieso, mannen en kinderen zijn interessant, afzonderlijk maar helemaal in combi…
Kinderen zijn vaak machtsmiddelen van vrouwen, maar ventjes: vergis jullie niet…
Lief zijn, goede pap spelen kan vrouwen ook breken;)


2 reacties

Matzness · 6 oktober 2006 op 22:03

Heey meid =)
Geweldig gezicht hea, mannen en hun kindje..
Zie je niet vaak maar oh, als ik ze zie.. volgens mij smelten veel vrouwen voor zoiets, vinden het ‘schattig’ en ontroertend enzo. Loopt jouw papa ook door de stad met je zusje? Ik vraag me af of mijn paps vroeger met mij gezien durfde te worden.. volgens mij hadden ze wel zo’n baby-buidel voor mij.. sweet ^^
xox, Matzz
ps, kritiek: =P volgende keer iets minder met zo veel… puntjes werken.. voor de rest echt niice stukje!

KawaSutra · 7 oktober 2006 op 18:41

Leuke observatie. Jammer van de vreemde karakters en haakjes in titel en tekst. Als dat smiley’s moesten zijn, die kun je beter weglaten in een tekst. De kunst is juist om zo te schrijven dat smiley’s overbodig zijn.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder