Van de week reed ik door een straat en daar zag ik ze zitten. Twee dames achter het glas! De één met een nog mooiere bos haar dan de ander. Ze zaten daar maar te wachten op klanten, het was een trieste aanblik. Ofschoon de dames zeker niet lelijk waren denk ik niet dat hun uiterlijk iets zal bijdragen aan het verkrijgen van klanten. Zo ging er een dag voorbij en toen ik wederom door de straat reed en ze daar zag zitten te wachten, besloot ik mijn auto te parkeren om de dames te veraangenamen met een bezoek. Voor de gelegenheid had ik mijn zoon ook maar meegenomen, immers het moet er toch een keer van komen. De dames in kwestie waren zichtbaar blij met ons arriveren en het was dan ook niet vreemd dat ze direct met ons aan de slag gingen. De dame die mij onder handen nam, had koude vingers, die toch zeer behendig hun weg vonden. Tien minuten later waren we al weer klaar en konden we afrekenen. Ze waren nog niet eens zo duur geweest, nog geen 27,50 euro. Al met al was het een goed bezoek geweest, de dames konden na het harde werk weer rustig op hun stoel achter het glas plaatsnemen, daar dan wachtend op de volgende klant.

Voor het geval je het nog niet in de gaten had, ik heb het nu over de dames van de plaatselijke kapperszaak! Soms loopt het storm, maar soms ook zitten ze maar wat te wachten tot de volgende klant langskomt om geknipt te worden. Wat had jij dan verwacht?

Categorieën: Gein & Ongein

18 reacties

tontheunis · 30 januari 2005 op 10:38

Laat ik nou toch gedacht hebben dat het over hoeren ging, zeg! Mijn zoon trouwens ook. Gek hè?
Overigens zei hij dat hij wel met me naar de hoeren zou gaan, maar nóóit naar de kapper…

TT

Mosje · 30 januari 2005 op 11:21

Bij de kapper betaal ik tegenwoordig, gezien mijn kaalheid, half geld.
Zou dat bij de hoeren ook gelden? (in geval van afgenomen sexuele prestaties)
😛

Zamster · 30 januari 2005 op 11:54

Misschien wel Mosje als je op alle plekken kaal word ?????????

Mup · 30 januari 2005 op 13:28

Bij het noemen van de prijs, begon ik te twijfelen, maar dacht toch nog aan de hoeren, die je dan onbeschermd nog een relatiegeschenk meegegeven hadden aan jou en je zoon. Leuke column,

Groet Mup.

melady · 30 januari 2005 op 15:02

[quote] tot de volgende klant langskomt om geknipt te worden. Wat had jij dan verwacht? [/quote]

Het ligt eraan wáár je geknipt wordt.;-)

Melady 🙂

Louise · 30 januari 2005 op 16:19

[quote]Wat had jij dan verwacht? [/quote]
Een sportmassage-salon, waarvan de gordijnen net in de wasmachine zaten? 😀

sally · 30 januari 2005 op 20:49

Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
verrassende ontknoping.
van het haar.

😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮

Sally

Dees · 30 januari 2005 op 20:52

Ik dacht: “het zal wel niet over hoeren gaan”

En ik had nog gelijk ook!

Volgende keer wel? 😀

Ma3anne · 30 januari 2005 op 21:28

Bij die 27,50 euro kreeg ik argwaan. Een rond bedrag had me langer in de waan gelaten dat het over hoeren ging.

tontheunis · 30 januari 2005 op 21:37

De madammen rekenenen tegenwoordig ook BTW, Ma3… Dus op hele getallen zal het wel niet altijd uitkomen.

TT

Li · 30 januari 2005 op 22:16

[quote]Wat had jij dan verwacht? [/quote]

Euh, ik dacht aan een glazen pot met daarin beschimmelde pruimen. Maar 27,50 vond ik wat aan de dure kant 😀

Li

KingArthur · 30 januari 2005 op 23:14

Niet geknipt om hierop te reageren, dat was vast een kut kapper. Voor die prijs zeg! 😀

doos2 · 31 januari 2005 op 00:07

Leuke wending! Grappige column en inderdaad… niet duur die kapper. 🙂

groet,
doos2

pepe · 1 februari 2005 op 19:33

😀 😀 😀 geknipte column

Winny · 2 februari 2005 op 17:48

Leuke column. Maar… ik ben een beetje in de war geraakt door je reactie op de Prikactie van Mosje. Heb ik nou met een mevrouw of met een meneer Zamster te maken?

Zamster · 6 februari 2005 op 12:58

OK Winnie je hebt te maken met een vrouw ….maar ik denk dat je dat al wel wist …of niet soms 😀

Zamster · 6 februari 2005 op 12:59

Sorry WINNY

prikkels · 20 februari 2005 op 12:16

Wat een geinige column en zoals het merendeel der lezers heb je mij aardig lang in de waan kunnen laten dat het om dames van lichte zeden ging. Leuk gedaan.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder