De Cosmopolitan-techniek om te checken of een man van je houdt: ga 6 weken lang niet met hem naar bed. Is hij na 6 weken nog bij je, dan houdt hij van je. Mijn vriend, bekend om uitspraken als “ik ga niet tegen je zeggen dat ik van je houd, terwijl ik dat niet doe” en “mijn vrienden zullen altijd voor jou gaan” was het niet zo eens met deze techniek. Sterker nog, hij wist mij te melden dat hij die 6 weken zeker niet vol ging houden. Toch ging ik het proberen. Eens kijken of hij sterk genoeg was… Week 1. Na lekker uit eten te zijn geweest met vrienden, lopen mijn vriend en ik giechelend naar huis. Hij tilt me over de drempel, de trap op en legt me zachtjes neer op het bed. Ik draai me zo snel mogelijk om en doe net alsof ik in slaap ben gevallen. Nee, het werkt niet. Hij komt naast me liggen. Ik voel zijn goddelijk lekkere lichaam tegen me aan. Die verdomde Cosmopolitan-techniek. Hij zoent me zachtjes in mijn nek. Ik draai me om. Fuck it, ik begin volgende week wel.

Week 2. Na een week lang mijn hersenen te hebben gepijnigd op school, zie ik hem eindelijk weer. We kijken samen een film. Een romantische film nog wel, terwijl hij daar eigenlijk een hekel aan heeft. Ik zwijmel weg. De hoofdpersonen komen allerlei blokkades tegen, maar in-the-end krijgen ze elkaar toch (wat een verrassing). Uiteindelijk liggen ze verstrengeld in elkaar, hij met zijn sterke armen om haar heen. Ik draai me naar hem om. Ach, een weekje meer of minder maakt niet uit. Als hij het 5 weken volhoudt, betekent dat ook wel dat hij van me houdt, toch?

Week 3. Hij heeft een verrassing voor me. “Ik zeg niet wat het is, maar je mag van tevoren niet eten.” Dat is dus duidelijk. Het is het soort van hint dat je op je verjaardagsuitnodiging zette op de basisschool, als je al je vriendinnetjes uit ging nodigen. ‘Ik zeg niet wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee’. Hij trakteert op oesters. Ik had ze nog nooit op, maar ze waren erg lekker. Zeker met een heerlijk wijntje erbij. Onderweg naar huis wist ik al dat de Cosmopolitan-theorie weer een weekje moest wachten. Het zijn die verdomde oesters. Die zijn lustopwekkend! Daar ligt het aan!

Week 4. Ik begin er niet meer aan. Niet dat ik het zelf niet vol kan houden ofzo hoor… die 6 weken. Dat lukt mij natuurlijk makkelijk. Piece of cake. Ik maak me natuurlijk meer zorgen om hem. Hij is er overduidelijk niet sterk genoeg voor. Ik wel, want ik kan heus wel 6 weken zonder seks… Zeker wel. Vrouwen zijn daar gewoon beter op ingesteld dan mannen. Wij hebben niks om achterna te lopen, zeg maar. Mannen zijn weer overduidelijk de zwakste sekse. Zes weken zonder seks is al teveel voor meneer.

“Zeg, schat?” vraagt hij als we ’s avonds in bed liggen.
“Ja?”
“Hou je van me?”
“Hoezo?”
“Gewoon.”
“Euhm.. ja hoor.”
“Wat twijfel je ineens? Zullen we anders toch die Cosmopolitan-techniek nog gaan proberen?”
“Nee joh, wat een onzin. Wie luistert er nou naar de Cosmopolitan?!”


11 reacties

DriekOplopers · 31 januari 2006 op 20:15

Er zijn allerlei mensen van wie ik enorm veel hou. Maar ik ga nooit met ze naar bed. Ze weten zo ook wel dat ik ze lief vind 😀

Maar ’t is een goede column over de ongekende zwakheid van de vrouw 😉

Fijn geschreven.

Veel & hartelijke groeten,

Driek

Mug · 31 januari 2006 op 21:29

Some people say,
that oysters make you come on strong,
but I don’t buy it.
I don’t believe my diet turns me on.
I can’t deny it, my aphrodisiac is you. 🙂

Leuke column, zouden wij dan net zo zwak zijn als mannen?:-?

KawaSutra · 1 februari 2006 op 00:39

[quote]Wij hebben niks om achterna te lopen, zeg maar.[/quote]
:laugh: Meer zeg ik niet.

Ma3anne · 1 februari 2006 op 08:59

Klasse! Wat een heerlijke humor heb je toch in je schrijvelarijen.

wendy77 · 1 februari 2006 op 09:05

Weer een toppertje Chantal!
Staat weer bol van de humor 😀

Mosje · 1 februari 2006 op 09:24

Zes weken maar? Met jou zou ik het wel twaalf weken niet volhouden.
(een doordenker, de goede oplossing staat in de Cosmopolitan van februari 2006)
😛

Van harte met je column van de maand!

Dees · 1 februari 2006 op 10:42

Probeer het eens zes uur 😀

Leuk geschreven, je hebt inderdaad een heerlijk gevoel voor humor. Ik vind het trouwens ook leuk dat je over verschillende onderwerpen schrijft. Cosmopolitiek enzo. 😀

Mup · 1 februari 2006 op 12:56

Was echt bang dat je het zou gaan redden:-) Gelukkig zijn vrouwen soms ook net echte mensen,

Groet Mup.

sally · 1 februari 2006 op 21:08

Heerlijk leesvoer.

😀

groet
Sally

Li · 1 februari 2006 op 22:52

Ik word steeds meer fan van je heerlijk sprankelende schrijfstijl!

Li

Chantal · 2 februari 2006 op 11:05

Allemaal weer heel erg bedankt voor de leuke en lieve reacties! :kiss:

Geef een reactie

Avatar plaatshouder