Binnenkort is het weer zover, ik ga het weer doen voor de eerste keer. De eerste keer seks na 6-7 weken onthouding, alhoewel ik wel een beetje bang ben hoe het zal gaan, maar nog meer hoe “het” er uit ziet. Chayen-May is 5 weken geleden geboren met een klein knipje van de gynacoloog, om de bevalling te bespoedigen en inscheuringen te voorkomen. Voor de mensen die dit nog te wachten staat, kijk er maar beter niet naar, want je schrikt je een ongeluk.
Ik weet niet of ik dit kan op papier kan beschrijven, maar wat eens uitzag als een vagina, ziet er na een bevalling en een inknip uit als een mislukte rituele slachting op een offerfeest.
Het model is er helemaal uit en door de knip lijkt het wel of er een antitankgranaat is ontploft op het tot dan meest interessante lichaamsdeel van je vrouw.

Mijn vrouw lag op de verloskamer in de beugels te wachten op de gynacoloog om de boel weer te fatsoeneren. Toen kwam er een kaalhoofdig Belgische arts-assistent die het zaakje wel even zou oplappen. Hij kon wel uit een aflevering van Jambers komen, dus ik keek voor de zekerheid of er niet nog een camera ploeg achteraan kwam. Uit ervaring weet ik dat dit het belangrijkste is wat er na de bevalling moet gebeuren, want je wilt niet na een jaar weer terug gaan om litteken weefsel van een mislukte hechting te laten verwijderen. Hij ging op een krukje voor het bed zitten, en toen hij wou beginnen heb ik hem even aangesproken.

He, kerel leuk baantje heb jij, heb je dit al vaker gedaan?
Al 200 maal, dus dat is best wel vaak.
Denk je eraan, dat ik straks wel nog de boel wil herkennen na jouw werk.
Maak je maar geen zorgen ik zal er iets moois van maken.
Het is je ook aan te raden, want ik weet waar je werkt, en je wilt niet dat ik nog een keer moet langskomen voor een correctie.
Uh, ja, uh ik zal er extra mijn best op doen, ok.
Ik hou je in de gaten, een steekje ernaast en je kunt alleen nog vloeibaar voedsel tot je nemen.

Ik moet zeggen dat zo’n opbeurend gesprekje met de arts, een positief effect op zijn werk had, alhoewel ik niet weet of hij er altijd zo’n mooi werk van maakt.
Het is in ieder geval een hele mooie hechting/litteken geworden, tenminste dat zij de kraamzorg, vroedvrouw en de huisarts.

Ik heb zelf nog niet durven kijken, maar binnenkort zal ik toch weer een hernieuwde vuurdoop hebben. Ben benieuwd of alles nog past?
😀

Categorieën: Gein & Ongein

4 reacties

Martijn · 13 juni 2003 op 09:00

[quote]He, kerel leuk baantje heb jij, heb je dit al vaker gedaan?
Al 200 maal, dus dat is best wel vaak.[/quote]

Hij had natuurlijk wel pruimenvlaai om te trakteren? 200 ‘reparaties’ is niet niks!

Mocht je nog enige oefening nodig hebben, deze [url=http://193.219.168.12/dankan/flash/karma-01.swf]dummies[/url] leggen het graag nog een keer uit.

En als het binnenkort weer gaat gebeuren: Succes en Kop op!!

Groet Martijn:-D

Li · 13 juni 2003 op 10:43

Er zijn van die momenten dat ik me afvraag waarom Onze Lieve Heer ons geen ritsje heeft geschapen.

Kobus · 13 juni 2003 op 12:09

Ik heb thuis een vest met een ritssluiting en daar komt telkens mijn stropdas tussen. Geen pretje hoor ! 🙄

Casperio · 13 juni 2003 op 17:38

Alvast veel succes en/of sterkte! 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder