“Hè Robert!”
“Ha die Champ, hoe-is-ie?”
“Goed hoor! Met jou ook alles oké?”
“Ja, prima meisje, met slechte mensen gaat het altijd goed, dat weet je toch?”
“Hé Robert, nou ik je toch spreek… Ik was afgelopen week in Hilversum en hoorde daar ineens jouw naam vallen.Ik wist niet wat ik hoorde! De stoere Jensen is een homo! Niet dat het mij iets uitmaakt hoor…. Maar waarom kom je er niet gewoon voor uit? Je hebt toch altijd zo’n grote mond?” “Ik homo,Champ?! Wat maak je me nou?! Zie je dan niet hoe ik altijd kwijlend naar mijn mooie vrouwelijke gasten zit te loeren? Ik stuiter bijna van mijn stoel van de testosteron die er op zo’n moment door mijn gestroomlijnde lijf giert! Geloof me: het bureaublad komt bijna omhoog tijdens zo’n interview! Laatst nog, had ik, hoe heet ze ook alweer in de studio…Oh ja Shakira. Wat een lekker wijf is dat zeg! En dan dat temperament! Jezus, ik zou er wat voor over hebben om die backstage even te ‘nemen’ na de uitzending. Maar ja, ze bleek al een vriend te hebben. Daarom wilde ze niet. Katholieke trut!”

“Hé maar Robert, luister nou eens even. Zoals je weet heb ik zo mijn contacten. En ik heb het ook nog eens uit heel betrouwbare bron vernomen. Ik doorzie wel wat jij doet. Jij overschreeuwt jezelf gewoon. Maar om mij voor de gek te houden, moet je toch echt eerder opstaan! Jij legt zó de nadruk op je zogenaamde hetero kant, dat het gewoonweg verdacht is. Ik heb je de laatste tijd eens goed geobserveerd en ik moet zeggen: je hebt een paar typische homomaniertjes. Man, alleen al zoals jij je haar achterover schudt…
En dan die Jan Paparazzi. In welke twijfelachtige darkroom heb je die in Godsnaam opgescharreld? Het is vlees noch vis. Ik heb nog meer sex-appeal in mijn pink, dan die man in zijn hele lijf heeft! Wat moet jij met zo’n vriendje? Jij kunt toch iets veel beters krijgen met jouw uitstraling en scherpzinnigheid?

Waar ben je nou eigenlijk zo bang voor, Robert? Dat je zelf op de hak genomen wordt? Dat je je grappen over zogenaamde minderheden ineens niet meer met goed fatsoen kunt maken, omdat je er dan zelf tot eentje behoort? Je bent toch zeker geen Sissy?! Kom er toch gewoon voor uit man, wees een vent! Wat zeg je? Dat is het ‘m niet? Tuurlijk niet! Je bent gewoon een grote schijtlaars Jensen, dat valt me vies tegen van je! Misschien moet je aan je huisarts eens een verwijsbrief voor de orthopeed vragen om jezelf een nieuwe ruggengraat aan te laten meten! Die je nu hebt is een beetje zwakjes…

Oh? Je vindt het niet leuk dat ik dat zo zeg? Nou, vertel jij me dan maar hoe het écht zit met jou en de mannenliefde…
Wat zeg je?
Het is gewoon een vette roddel? Die expres de wereld is ingestuurd om jouw relatie met Viola H. te verbergen? Aahhh, nou snap ik het! Wat ben je toch een heerlijk schurkje, Jensen! Jij en Viola H. een stelletje…wie had dat nou kunnen bedenken?

Categorieën: Media

13 reacties

Mup · 19 april 2006 op 17:25

Wauw! Die hakt er goed in, heerlijk hem eens met (liefst) maat 25 en stalen neus onder zijn hol te schoppen,

Groet Mup.

KawaSutra · 19 april 2006 op 17:33

Hij is leuk Champagne, en daar mee bedoel ik niet die Jensen. 😀

Eddy Kielema · 19 april 2006 op 18:15

[quote]Hij is leuk Champagne, en daar mee bedoel ik niet die Jensen.[/quote]
Ik sluit me geheel bij Kawa aan!

Dees · 19 april 2006 op 20:16

Geinig! Leuk uitgewerkt en lekkere uitsmijter.

Troy · 19 april 2006 op 20:38

Ik heb vaker zo’n roddel vernomen. Eerlijk gezegd denk ik niet dat het hem iets zou kunnen schelen. Verder denk ik ook niet dan het groot nieuws is als iemand al dan niet homo is. Ik begrijp de invalshoek van je column wel, vooral aangezien Jensen maar al te graag zijn mannelijke kanten ten toon stelt. Ik zou er meer van opkijken als Jensen inderdaad iets met Viola Holt zou hebben. Dat zou werkelijk een shock-effect geven 😀 Leuke column.

DriekOplopers · 19 april 2006 op 20:46

Goed gelukte scheldcolumn. Daar hou ik wel van 😀

Fijn!

Driek

Prlwytskovsky · 19 april 2006 op 21:26

Hahaaa die Jensen kan beter Boom-ofiel worden, magtie takken gaan afrukken. 😛 😛

wendy77 · 19 april 2006 op 21:48

In een woord GE-WEL-DIG!!!
Zo lust ik nog wel een paar glaasjes 😉

Bakema_NL · 19 april 2006 op 22:20

Nou zeg, dat zou een openbaring van jewelste zijn, een tv-presentator die homofiel is. Ik zou er eerder van opkijken wanneer er eentje niet homofiel is.

champagne · 20 april 2006 op 14:13

Dank jullie wel voor de leuke reacties!Het maakt mij persoonlijk geen reet uit of Jensen nu homo, hetero of bi is. Toen Viola H echter ineens afzag van haar rechtzaak tegen hem, zonder verder commentaar, kreeg ik deze ingeving. Vandaar dus. 🙂

Chantal · 20 april 2006 op 14:34

[quote]En dan die Jan Paparazzi. In welke twijfelachtige darkroom heb je die in Godsnaam opgescharreld? [/quote]

:laugh:

Leuke column!

Li · 20 april 2006 op 20:34

Knap hoe je in de huid van Jensen bent gekropen. Ik hoor en zie hem praten! 😛

Li

Ma3anne · 20 april 2006 op 23:17

Je zou geen gek figuur slaan als Miep Paparazza met deze column! 😛

Geef een reactie

Avatar plaatshouder