Enfin, een Hollenwipper kennen we allemaal!, Jawel! De Hollewipper, niet te verwarren met de Hippo, Hechtpleister en Kontenlikker., bestaat! Zo heb ik vernomen uit zeer betrouwbare bron, is de Hollenwipper een Lamstraal, een Lantarenpaal maar dan zonder de lantarenpaal lengte. Een Leerpukkel, Lettervreter of zelfs een Leonardo is de Hollenwipper niet! De Hollenwipper is link, een Linkmiechel een Lubbe, een Mafkikker en Moeraskikker een Muppet, kortom nep!

De Hollenwipper is een Pipo, Poepertje en Potje Pap, een Sammie.

Als de Hollenwipper ook nog Skunk is, nou….. blijf uit de buurt. Adviseer – op minimaal 1 meter geur afstand – de Hollenwipper naar de tandarts, de huisarts en de gastroenteroloog te gaan.

Staffie, zo wordt een Hollenwipper ook omschreven en door anderen weer een: Gummie.

Dus…….

Teften die Hollenwipper want u raakt  op tilt. Hollewippers zijn Tinnef ze vogelen van alles om alleen maar aardig gevonden te worden.

Een Hollenwipper is een Wokkel, Wuppie en Zwetser.

De Hollenwipper is, kortom, een Vleier!

Luister goed, observeer in uw naaste omgeving; op het werk bijvoorbeeld, tijdens vrijdagmiddag borrels, op de televisie en in de eigen familiekring en deze zomer ook nog ’s tijdens BBQ’s.

Blijft u uit de buurt van een Eikenprocessie rups en Hollenwippers!

U bent gewaarschuwd!

Categorieën: Hokusai bon

Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord