Moslimterrorisme in Nederland
De islam een kwelgeest of een Godszonde?
De islam in Nederland wordt nu gezien als één van de grootste knelpunten binnen de maatschappij. Iets wat mooi hoort te zijn, je overgave aan God. Je liefde voor iets wat je nooit zou mogen aanraken. Het zou zo mooi moeten zijn, maar het is nu enkel angst wat de Islam ons brengt. Angst hoeft niet bij uitstek iets slechts te zijn, angst houdt je scherp. Het probleem is dat een deel van de Nederlandse bevolking, moeilijk kan onderscheiden. Generaliseren is een mooi onderdeel voor de integratie test. Alle Marokkanen zijn agressieve dieven, alle moslims zijn Marokkanen en turken. Zo is de oorlog tegen terreur, de oorlog tegen iedereen die moslim lijkt geworden. Om een oorlog te beginnen tegen terreur, je moet je verdiepen in wat islamterreur precies is, dit is binnen Nederland helaas niet gebeurd.
Er bestaan islamieten in alle maten en soorten. De extremistische moslims, dat zijn de gene die de angst zaaien. Het probleem van extremisten, is dat ze niet van het dialoog houden, wat zij denken te vinden is de waarheid, ingefluisterd door( in deze kwestie) de profeet Mohammed. Alles wat de profeet Mohammed ooit gezegd zou moeten hebben, dat is de waarheid en daar dienen alle mensen op deze wereld zich na te gedragen.
Zo zijn wij met de oorlog tegen terreur, een oorlog tegen iets begonnen waar wij niet van kunnen winnen. De rede dat wij er niet van kunnen winnen? Omdat het niet bestaat. Het is niks tastbaars. Wanneer Amerika de oorlog aan Irak verklaart, val je een land binnen met een president. Terreur is niets tastbaars, en de ongrijpbare vader van terreur, Osama Bin Laden is vervangbaar. Wanneer Bin Laden wordt gedood gevangen genomen word, staat er een andere ‘leiperd’ om rustig verder te gaan. Zo word het een aantal jaren lange strijd, tegen de Islam en het Islamterreur.
In veel Amerikaanse politie films hoor je de zin voor bij komen, als je de moordenaar niet kent loop je achter de feiten aan. Dit geldt ook voor het moslim terrorisme, zolang wij ons niet kunnen verplaatsen in die manier van denken, lopen we achter de feiten aan. Er is alleen niet te verplaatsen in een moslim terrorist en wat zijn moslim terroristen? In Nederland heb je de zogenaamde ‘hofstadgroep’. Heel Nederland is in de ban van een groep 14 islamitische jongeren, waarvan de oudste 31 jaar is. Mohamed Bouyeri, de moordenaar van Theo Van Gogh, de jongen die het moslim terrorisme in Nederland, een stempel heeft gegeven. De vraag die zich in mijn opreist, is Mohamed Bouyeri alias Mohamed B, een moslim terrorist of een geflipte psychotisch jonge Marokkaan.
In het christendom bestaan de 10 geboden ergens onderaan staat, pleeg geen moord. Binnen het Jodendom bestaan deze geboden ook, waar zij het echter de 10 woorden noemen. Op nummer 6 van de 10 woorden staat, gij zult niet doodslaan. De rest van het moorden mag wel, zolang wij maar niet slaan, en dat laten onze joodse medemensen dan ook duidelijk merken. In de Islam bestaan de 5 zuilen, waar een ieder moslim zich aan hoort te houden. Daar is nergens het doden in opgenomen. Mohamed Bouyeri heeft na zijn gevoel, gedaan wat er in de Koran staat, door deze aannamen, kunnen wij verklaren dat hij psychische problemen heeft.
Hiermee komen wij tot de conclusie, dat de oorlog tegen het terrorisme binnen Nederland, een oorlog is tegen psychotische jongeren. Het enige wat wij hier tegen kunnen doen is, doe alsof je ze begrijpt, bied ze de hulp die ze nodig hebben. Deze arme jongeren hebben steun nodig en liefde. Willen wij van dit probleem af? Dan is er maar 1 manier zet in elke moskee, een psychiater en geef deze jongeren geen media aandacht. Deze oorlog tegen terrorisme, is een media strijd geworden tussen aan de enerzijds de moslimterroristen en anderzijds de 2e kamer terrorist Geert Wilders met media geilheid als codewoord.


1 reactie

Emiliever · 24 december 2009 op 22:14

Hoi Rojhat! Ik denk dat je erg dicht bij de waarheid komt, althans mijn waarheid. Het is erg dat mensen zo weinig nadenkend zijn en zich door tendentieuze berichtgeving in de luren laten leggen. Natuurlijk is niet elke moslim een latente terrorist. Net zoals niet elke christen stiekem porno kijkt, niet elke pastoor pedofiele neigingen heeft en niet elke jood niet te vertrouwen is.
Jammer alleen dat je in jouw column misschien in een keer wat teveel wilt vertellen, waar de leesbaarheid een beetje onder lijdt. Verder mijn omplimenten, de kern van je betoog is uitstekend.

Geef een antwoord