Dinsdagavond is al jaren vrouwenavond bij net5.Mogen dan alleen vrouwen kijken vraag ik mij af? Hele groepen vriendinnen kruipen bijelkaar om de nieuwste afleveringen van Amerikaanse series te zien. Maar ook ik zie wekelijks die series omdat ik ze leuk vindt. En nu zouden jullie zeggen dat ook veel homo’s ernaar kijken maar ik ben hetero! Ik denk dat het vanaf het begin is mis gegaan omdat de titel misleidend is. ‘Housewives” die ook nog eens “Desperate’zijn.
Door die titel ben ik gaan kijken en nu ben ik verslaafd! En dat geldt ook voor series als Gilmore girls en Gossip girl! Ik had vroeger een auto van The A-team, dus ik weet niet wanneer het is misgegaan. De A-team staat bekend als een mannenserie maar als je als man daar naar kijkt zit je je eigenlijk te verlekkeren aan die stoere kerels. Dan kan je toch beter naar een paar vrouwen kijken. Volgens mij zijn alle mannelijke kijkers van de a-team dus homo! En dat geldt dus ook voor mannen die naar voetbal kijken. (Deze moeten jullie onthouden vrouwen,zeg het tegen jullie echtgenoot!)

Eigenlijk ben ik dus ideaal als vriend want er is nooit ruzie over de afstandsbediening.
Ik kijk gewoon de series mee met mijn vriendin.

Maar momenteel heb ik geen vriendin (Daarom ga ik maar weer columns schrijven) en wellicht is de oorzaak dat het is uitgegaan met mijn vorige meisjes dat ik elke Dinsdagavond precies om half negen op de bank zat omringt door zakken chocola en bakken ijs .Vaak was er niet eens meer plaats op de bank voor mijn vriendin. Zo zie je maar er zitten voordelen aan maar ook nadelen. En dat zit bij een “gewone” vent ook. Zelfs nog meer nadelen denk ik. En ook die zin kunnen de vrouwen tegen hun echtgenoot gebruiken.
Of doe eigenlijk toch maar niet want dan wordt ik straks verantwoordelijk gehouden voor menig relatiecrisis. En ik krijg ook straks alle kerels op mijn dak omdat ik mijn eigen soort afval.

Maar ik hou er nu over op want mijn series beginnen weer en ik moet ook even die poster van Ugly Betty van de muur halen want daar kreeg ik nachtmeries van. Die poster van “the Gossip girls” staat toch beter in die lijst.

Snel de bakken chocola en ijs tevoorschijn halen en een kop koffie in een ‘90210’ mok, wegdromend onder mijn ‘pushing daisies’ plaid in mijn ‘desperate Housewives’ pyama…………


6 reacties

Mosje · 17 januari 2009 op 21:40

Tja, wat moeten we hiervan vinden? Ik hoop maar dat je gauw weer een vriendin krijgt, want als ik het goed begrijp, stop jij dan met schrijven.
😀

Krasblog · 18 januari 2009 op 04:16

[quote]want dan wordt ik straks verantwoordelijk gehouden voor menig relatiecrisis.[/quote]

De enige relatiecrisis waar je verantwoordelijk voor wordt gehouden is je eigen relatiecrisis.

Vind je het echt belangrijk om mannen en vrouwen in hokjes te plaatsen of om onderscheid te maken tussen hetero’s of homosexuelen? Is het niet ongelooflijk jammer dat deze hokjes anno 2009 uberhaupt nog bestaan?

Want als ik met mijn kinderen naar The A-team kijk dan ben ik homo? So what? En mijn zonen dus ook? Prima dan.

Overigens heb ik dan liever dat ze homo zijn dan dat ze naar The A-Team kijken, maar dat terzijde. En om dat nu een mannenserie te noemen staat voor mij gelijk aan het kwalificeren van de Teletubbies voor pubers.

In welk hokje hoor ik thuis wanneer ik beken dat ik wekelijks naar Paul de Leeuw kijk, en een fan was van de programma’s van Inge Diepman?

Wat is eigenlijk een “gewone” vent? Welke vent is er dan niet gewoon? Daar ben ik dan wel erg benieuwd naar.

Krasblog

SIMBA · 18 januari 2009 op 11:50

Ik ben een vrouw en hou niet van bovengenoemde “vrouwenseries” kun jij dan ook annalyseren wat er mis is met mij?

Ma3anne · 18 januari 2009 op 18:15

Ondanks mijn verhoogde valrisico als 55-plusser, heb ik me gedeeltelijk door de taalfouten weten te struikelen. Maar helaas ging ik onderuit bij de volgende opmerking:
[quote]Volgens mij zijn alle mannelijke kijkers van de a-team dus homo! En dat geldt dus ook voor mannen die naar voetbal kijken. (Deze moeten jullie onthouden vrouwen,zeg het tegen jullie echtgenoot!)[/quote]
Het feit dat het woord homo als een soort scheldwoord wordt gepropageerd, is op zijn zachtst gezegd niet lollig.

martinf · 19 januari 2009 op 15:11

Hallo mensen, Ik denk dat een paar mensen deze column verkeerd begrijpen maar dat zal wel komen door de leeftijd van jullie. Inderdaad de taalfouten zie ik nu ook maar dat komt omdat ik deze column gehaast getypt heb omdat ik wel een druk leven heb. Voortaan zal ik hem uiterst controleren. Verder vindt ik homo’s juist de aardigste mensen die er zijn en ik heb zelfs veel vrienden die homo zijn en die kunnen wel om dit stukje lachen omdat wij over dit onderwerp vaak praten, juist omdat mensen heel snel iemand in een hokje willen plaatsen waar ik zelf een hekel aan heb. Dit is blijkbaar verkeerd over gekomen. Ik wil alleen nog zeggen laten we niet meer zo chagrijnig doen en eens een keer aardig in de wereld tegen elkaar zijn. Ik ben dat iniedergeval maar heel veel mensen kunnen daar nog wat van leren……….

Mien · 20 januari 2009 op 10:02

Welkom op CX.
Jouw debuut mag er zeker zijn.
Het geeft stof tot nadenken.
Alleen, koester het commentaar.
Je wil toch niet eindigen als desperate …(?) … zelf in te vullen.
In ieder geval niet als ik je column goed beschouw.

Succes met je volgende column.
Keep writing.
Desperate or not.

Mien

Geef een reactie

Avatar plaatshouder