Een spijtbetuiging en public moet het worden bij het vervolg van Edward N. de voormalig nieuwslezer van RTL 4. Geen hoger beroep of bij verstek veroordelen. [i]We find the defendant guilty your Honour.[/i] Het vervolg van de Freaky Frisia Dude zal er dus inderdaad een
moeten worden van openlijke spijtbetuiging, commercieel en publiek!

De Rijdende Rechter neemt het oordeel van de jury over en deelt een forse taakstraf uit.
Acht-honderd-drie-en-tachtig uur onvoorwaardelijk budgetteren voor de minima, proces- en advocaatkosten van de tegenpartijen komen geheel voor rekening van Edward N.
Alle aftrekposten zoals de ‘hooggeschoold ogende’ vrouw naast hem in beeld moet met terugwerkende kracht worden terug betaald.

Kijk, nu komen we ergens.
Geen opmerkingen meer als: `kijk eens naar mijn groene vingers’
Deze nonsens om aan te geven dat ook U die extra tuin met blablablablabblabla…..zekerheid kunt aanleggen met een lening van
de Fucking Fresia Flowershop.
Kijk eens naar mijn groene vingers van al die van KPN aanmaningen die ik heb moeten beantwoorden.
Of, kijk eens naar mijn vingers die groen zien omdat ik de gelijknamige stroom niet meer kan betalen en daardoor mijn Fatsoenlijke Frisia Friteuse niet meer kan gebruiken.
Edward N. Rot op!

Oh, en Edward neem die veredelde secretaresse van je mee en ga samen hokken in een doe-het-zelf Frisia Folterkamer ergens bij beschaving zo ver weg en waar het geld nog moet worden uitgevonden en jij de geleende aanbetaling van de bruidschat bent voor de dorpstrol.
Rot op Edward, rot op!!

Maar ach, misschien zit jij ook ergens in een portiekflatje drie hoog Edward je schulden weg te werken, en moet jij op je eigen gevarengeld toeleggen omdat boze blikken van ijzer kunnen worden.
En ach Edward, waarschijnlijk is dit je hoogtepunt waarna je gedwongen of niet zult moeten stoppen en in de bejaardenstal van werkeloze BN-ers terechtkomt.
En ja Edward, ook op mijn afstandbediening zit er een UIT knopje.

Slaap lekker Edward, dan draai ik mij nog eens om en droom: Edward N. wordt vervolgd…

Categorieën: Media

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder