Zodra ik de Albert Heijn binnenloop zoek ik haar. Ik weet dat ze er is, haar Mercedes SL Roadster stond weer op dezelfde plaats. Het duurt niet lang of ik zie haar verschijning. En gedurende de ronde door de AH kom ik haar geregeld tegen. En elke keer bewonder ik haar stiekem. Ze moet alleen wonen, ze heeft niet meer dan een mandje bij zich. Ze is zich bewust van haar gezondheid, want elk product wordt van voor en achter bestudeerd. Ze neemt de tijd en doet langer over het vullen van haar mandje bij Albert, dan ik met mijn twee volle karren van respectievelijk de C1000, voor het goedkopere spul en de AH voor het kwaliteitsvoedsel en de bonusaanbiedingen.
Ze is zeker tien jaar ouder dan ik ben, ergens halverwege de vijftig, schat ik. Ze is lang, slank, bijna mager en modieus. Haar benen zijn steevast verpakt in strakke broeken, haar bovenlichaam altijd verborgen onder een ongetwijfeld duur jack. Ze is zelfbewust, onafhankelijk en, gezien de Mercedes, niet onbemiddeld. Ze kleedt zich stoer en ondanks het feit, dat haar gezicht toont dat ze rookt als een schoorsteen, vind ik haar opwindend, wild en zelfs geil. Ze oefent een grote aantrekkingskracht op me uit. Elke donderdagavond, in de AH, zou ik haar willen vragen wie ze is, wat ze doet, hoe ze leeft. Ach, eigenlijk is mijn droom een hete, wilde nacht door te brengen met deze opwindende, aantrekkelijke, zelfbewuste en waarschijnlijk niet onbemiddelde vrouw.
Maar ja, denk ik, deze week toch maar niet, terwijl ik het karretje slaafs voortduw. Achter mijn vrouw aan.


11 reacties

Prlwytskovsky · 24 februari 2007 op 12:12

[quote]Ach, eigenlijk is mijn droom een hete, wilde nacht door te brengen met deze opwindende, aantrekkelijke, zelfbewuste en waarschijnlijk niet onbemiddelde vrouw.[/quote]
Herkenbaar maar vooral: wat let je??? 😉

arta · 24 februari 2007 op 13:35

Overduidelijk is de lente in aantocht…
Leuke column, leuke uitsmijter!
🙂

pally · 24 februari 2007 op 14:18

Geestig en goed geschreven column.En leuke titel.
Nieuw hier?
welkom!

Pally 😀

Mup · 24 februari 2007 op 20:09

[quote]Ach, eigenlijk is mijn droom een hete, wilde nacht door te brengen met deze opwindende, aantrekkelijke, zelfbewuste en waarschijnlijk niet onbemiddelde vrouw.[/quote]

In de Mercedes?
Een leuk, of moet ik zeggen, lekker stuk?

Groet Mup.

SIMBA · 24 februari 2007 op 20:51

Je had hem als thema-column kunnen insturen deze “droom”.

champagne · 24 februari 2007 op 21:45

Verrassend leuk einde 😀 Ik zie het helemaal voor me! En de titel is ook heel goed gevonden…

DreamOn · 24 februari 2007 op 22:22

Ik word aan het eind van je column eigenlijk wel nieuwsgierig naar jouw vrouw 😀

Ma3anne · 25 februari 2007 op 10:13

De titel op zich is al geweldig!

Op die Mercedes en dat dure jack na, had ik het kunnen zijn!
Toch? 😮
Groetjes aan je vrouw.

pepe · 25 februari 2007 op 10:27

Lachend gelezen deze column, de bonusaanbiedingen zijn dus zo halverwege de vijftig? Niet verkeerd toch;-)

Hmhm, ben jij wie ik denk dat jij bent? 😆

Dees · 25 februari 2007 op 12:36

Ts, mannen en walletjes.

Maar goed, als column erg leuk, lekker to the point en het is een kunst op zich om in zo weinig zoveel te kunnen zeggen.

Maar toch, mannen en walletjes 😉

DriekOplopers · 25 februari 2007 op 22:49

Dees toch!

bedoel je

1. Walletjes (twee)

of

2. Walletjes (buurt in Amsterdam)

😉

Een o ja, de column was leuk gedaan. Absoluut!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder