Pijn is fijn en bloed moet wordt wel eens heel stoer gezegd in mijn vrienden kring, nou dat zal je niet uit mijn mond horen want ik heb een allergie voor pijn.
Een groter bange schijter voor de tandarts bestaat volgens mij niet tenminste niet op deze planeet.
Zo heb je jaren nergens last van en dan ineens VAN ALLES !!! Ik heb /had Parodontitis en moest voor een drie daags behandeling naar Goes.
Ik scheet echt zeven kleuren maar ik wist dat ik er niet onderuit kon komen.
Naderhand viel alles 200% mee, echt waar.
Oke ik zat drie dagen achter elkaar twee en een half uur in de stoel van de Tandbeul, kreeg tig spuiten in mijn tandvlees en ik werd heel fijn met verschillende haakjes onder mijn tandvlees tot aan de bot toe toegetakeld.
Eigenlijk vind ik dat zo een Tandbeul heel knap moet zijn, hij moet minstens mooie ogen hebben want je kijkt er wel twee en een half uur tegenaan, maar nee hoor! ik had een engerd met lange neus haren.
Het was echt my lucky day want hij was nog verkouden ook, ik hield me maar bezig met al de snotjes te tellen die aan zijn neus haren waren gekleefd.
Af en toe brak ik uit in angst zweet als een snotje dreigde los te raken, mijn mond stond wijd open dus je begrijpt mijn onrust.
Ik ga dan ook een klacht indienen want ik heb ook mensen rechten toch?,ach ik mag eigenlijk wel blij zijn want hij zorgde wel voor afleiding.
Wanneer je klaar bent en weer op straat loopt voel je je net Quasimodo, de ene helft van je gezicht is op gezet, je mond hangt scheef door een mega dikke lip en je kan door de verdoving je kwijl niet binnen houden.
Dit alles is ontzettend goed voor je zelf vertrouwen geloof me, ik kom de deur niet meer uit en zit nu in therapie.
De rest van de dag voelde ik me vreselijk klote en vooral zielig en te bedenken ik had nog twee keer te gaan.
Erger kon het niet worden dacht ik, nou ik zat er naast want dag twee maakte ik een mis stap en scheurde de banden in mijn voet en zat van mijn tenen tot aan mijn knie in de tape.
Dus nu liep ik naar buiten met een gezwollen gezicht, dikke scheve onder lip en liep vreselijk mank….Mooi zicht he?
Ik ging helemaal af toen een kind van 5 tegen haar moeder riep:Mam Esmeralda heeft toch lang haar??Ze had het over mijn vriend die naast me liep.
Mijn huisdier schoot hier door zo in de lach dat ik niet anders kon doen dan hem een rot schop verkopen ahum met mijn pijnlijke voet natuurlijk @$%&*^(*&) iedereen had lol behalve ik.
Na de derde dag was mijn lijdensweg nog niet voorbij want op advies van de Tandarts moesten mijn verstand kiezen eruit…ALLE VIER!!!
Dus hup een week later zat ik weer in de stoel van de tandarts, deze keer scheet ik geen zeven kleuren maar wel 100 kleuren.
Ik bibberde van top tot teen toen hij met dat akelige tang aan kwam, Nee, nee ik durf niet zei ik, Meisje toch ik heb je toch verdoofd je voelt er echt niks van zei mijn tandbeul met een knip oog.
Uiteindelijk moest er met drie man mijn mond open getrokken worden, Als dat geen mishandeling is!!!
Ik kneep mijn ogen dicht en voor ik het wist riep ik kei hard MAMAAA!!!! Ik schaamde me vreselijk.
Ook deze keer viel het reuze mee, alleen die Crack als de tand los brak was vreselijk, ik hoor het nu nog suizen in mijn oor.
Heb een week last en pijn aan mijn kaak gehad, kon niet eens mijn mond ver genoeg open krijgen om een hap lekkere stokbrood met salade te happen.
Ik heb zo af gezien.
Nu is voorlopig alles achter de rug, maar wat blijft er over van de trotse God’s gift? Ik ben een gebroken mens.
Voel me gewoon niet compleet zonder mijn kiezen, en erger nog ik zet ze elke nacht onder mijn kussen maar die onsympathieke rot tand fee is nog steeds niet geweest!!!!
Dat is een trauma voor mij want dat betekent maar een ding, mijn moeder LOOG tegen me
Want de tandfee bestaat helemaal niet..BOEHOE,BOEHOE 😥 😥 😥 :cry


7 reacties

R@@F · 14 juni 2003 op 17:19

[quote]Ik kneep mijn ogen dicht en voor ik het wist riep ik kei hard MAMAAA!!!! [/quote]
Dat zal je vast wel eens eerder uit geschreeuwd hebben 🙂

Maar zonder gekheid, leuke column!
R@@F

Kees Schilder · 14 juni 2003 op 17:19

Noem die kiezen dan ook ‘elementen’. Dat heet tegenwoordig zo. Als je langzaam dat woord uitspreekt, gaat het steeds minder pijn doen. Probeer maar eens.Als je lang genoeg ‘elementen’als een mantra hebt gereciteerd, dan ga je je zelfs verheugen op een beurt van de tandarts.Dan wil je zelfs eenwekelijks abbonnement. Vraag maar aan MErcurius.
Nee, zonder gekheid. Ik leef met je mee.
groet
Kees

R@@F · 14 juni 2003 op 17:21

[quote]Ik kneep mijn ogen dicht en voor ik het wist riep ik kei hard MAMAAA!!!! [/quote]
Dat zal je vast wel eens eerder uit geschreeuwd hebben 🙂

Maar zonder gekheid, leuke column!
R@@F

Kees Schilder · 14 juni 2003 op 17:42

Noem die kiezen dan ook ‘elementen’. Dat heet tegenwoordig zo. Als je langzaam dat woord uitspreekt, gaat het steeds minder pijn doen. Probeer maar eens.Als je lang genoeg ‘elementen’als een mantra hebt gereciteerd, dan ga je je zelfs verheugen op een beurt van de tandarts.Dan wil je zelfs eenwekelijks abbonnement. Vraag maar aan MErcurius.
Nee, zonder gekheid. Ik leef met je mee.
groet
Kees

morgana · 16 juni 2003 op 13:57

pijn is fijn en bloed moet hey?? nou mevrouwtje wat is dit nu ben je een watje geworden?? ik dacht wel dat je tegen een stootje kon hoor!. maarre vandaag ben ik weer de pineut en dan mag jij weer lachen. kuzzzz morgana

Ab · 17 juni 2003 op 18:29

Hoi godsgift ik kan helemaal mee voelen met je. Ik kreeg vroeger liever 10 stoten in mijn porum dan 1x naar de tandarts gaan.Maar nu heb geen angst meer ik stuur ze nu op.Maar voor de volgende keer vast sterkte. ab

godsgift · 18 juni 2003 op 21:40

Bedankt Ab ,maare ik moet er ook niet aan denken als ik mijn gebit in een pakkje naar wie dan ook kon opsturen.
Maar voorloopig ben ik van al dat tandbeul ellende af..GELUKKIG… 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder