Sommige mensen hebben geen last van schaamte op de dansvloer. Ik daarentegen ben me altijd bewust van de bewegingen die mijn lichaam maakt op commando van mijn hersenen. En die lijken altijd een stuk minder sexy dan die van vriendin F, voor de gelegenheid gestoken in een verleidelijk zwart jurkje, em vriendin M met nieuw haar. Nieuw haar maakt vrouwen zelfverzekerder, sexy zwarte jurkjes ook. Over het algemeen heb ik geen moeite met mezelf, alleen ben ik niet gezegend met danstalent. Gelukkig zijn vriendin F en vriendin M zo leip als een koekje en houden wij gedrieën de mannen op ruime afstand door op onze manier te dansen. De raarste moves passeren de revue.

Dan verschijnt de love interest van vriendin F ten tonele, een lang, blond exemplaar dat ervoor gezorgd heeft dat ze binnen 2 weken op een roze wolk belandde en er weer keihard vanaf viel. Meneer was nog niet over zijn ex heen. Daar liet hij anders weinig van merken, hij kan zijn ogen niet van haar afhouden en hun balts eindigde met puberaal gezoen in een fietsenstalling. Lang leve het zwarte jurkje.
Vriendin M sms’t ondertussen stoute dingen naar het thuisfront, vriend H haakte af toen bleek dat hij met 3 vrouwen op stap zou gaan. (Waar elke andere man zou denken: droom ik?) In plaats daarvan kroop hij maar eens vroeg onder de wol, wachtend tot vrouwlief met rosé-adem kruipend thuis zou komen om erbij te kruipen.

Ik bestelde verkleed als Bob nog maar eens een spa blauw en kreeg een tikje op de schouder. Ach daar stond een blauwe maandag-exemplaar, altijd leuk om koetjes en kalfjes mee uit te wisselen want je eerste zin is ook niet: “Goh, ja met jou heb ik het wel eens gedaan”. Na een kort gesprek wilde ik weer teruglopen naar de dames, toen ik blauwe maandag 2 ontwaarde, het moest niet gekker worden. Ik had geen koetjes en kalfjes meer over, dus danste ik maar verder.

“Was het leuk schat?” mompelde mijn lief toen ik om half 5 bij hem in bed kroop. “Beetje bizar,” zei ik, en verwarmde mijn voeten.


3 reacties

Wright · 21 oktober 2006 op 10:44

[quote] “Beetje bizar,” zei ik,[/quote]

Huh..? Wat dan…de spa blauw? 😕

Shitonya · 21 oktober 2006 op 10:55

mja ik wilde het net zeggen..wat is er zo bizar aan dit dood normale tafereel? 😕 Dit is een standaard uitgaansavond voor zover ik weet. Ik ken wel avonden die meer bij het woord “bizar” zouden passen.

pally · 21 oktober 2006 op 15:42

Er zitten best leuke stukjes in, maar het geheel is me toch iets te veel zachtjes doordansen op onopvallende muziek.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder