De humor ligt op straat of, zoals vanavond, in een oud Worddocumentje. Ik schrijf wat af en hoewel ik van nature geen verzamelaar ben, gooi ik geen enkel schrijfsel weg. Sommige stukjes gebruik ik om op verder te breien, andere om inspiratie voor nieuwe verhalen op te doen. Af en toe moet ik echter wel eens wat opruimen of herindelen om in het woud van hersenspinsels de weg niet kwijt te raken. Zoals vanavond. Op mijn gemak bladerde ik door mijn bestanden, totdat ik een document tegenkwam, waarvan de naam even geen bellen deed rinkelen. Momenteel is er genoeg dat mij vrolijk stemt, maar de inhoud van dit document maakte dat ik gierend van de lach achter mijn computer hing. Ruim een jaar geleden stond ik even ingeschreven op een niet nader te noemen datingsite. Al snel drong tot me door, dat de ingeschreven heren mij niet vrolijk stemden. Hoewel. Ik kopieerde de leukste oproepjes om ze later nog eens na te lezen of wellicht te gebruiken. Vanavond las ik dus opnieuw hoe sommige mannen zichzelf aan de vrouw proberen te krijgen. Een selectie uit de meest grappige citaten:

– Ik ben een alleenstaande man.heb een volkstuintje, leef gezond, veel groentjes van eigen tuin (…) Zoek een lieve, liefst slanke vrouw die gewoon huiselijk is en niet te ver weg woond, hoop je snel tevinden. Ps ik heb een eigen huis een mooie auto en een eigen lever om te delen, (om trots op te zijn). dus ik kom je zo halen.
– IK HEB ERG SLECHTE ERVARINGEN MET VROUWEN DIE SLECHTE ERVARINGEN HEBBEN MET RELATIES.
– knuffelbeer. spreekt beetje pools. lief en heel aardig.bezoek graag braderieen en rommelmarkten vooral waar een terrasje bij is.(…) BEN NEDERLANDER
– Ik drink weinig, alleen met carnaval. ik heb trouwens ook nog een paar tattoo’s, maar daardoor ben ik zeker niet associaal.
– zoek een volslanke vrouw. die zijn mooi. alleen dat weten ze zelf niet. leetijd, tussen 40 en 50 jaar. mag ook surinams zijn sta over al voor open.
– Ik ben leuker dan ik eruit zie aldus een eerdere relatie (die er overigens vanaf zag) en ik ben op zoek naar een een inspirerend Tiep! Dat wordt zeker wat! Oja, Heb al twee keer mijn leeftijd bijgesteld. dus nog jonger kan niet meer!
– als je maar nederlandse nationeletijd bent
– Ik ben eerlijk en rechtvoor z’n raap als ik het er niet mee eens ben of een grapje probeer te maken en klein van stuk 163 dus ik zoek een aziaati’s typetje met een eigen wil en geen bladvoor de mond maar wel eerlijk en betrouwbaar dus kommaar op damens!

Voorlopig ben ik ‘uitgezocht’, maar mocht ik ooit behoefte krijgen aan een spiritueel aangelegde, kleine man die een beetje Pools spreekt en groentjes van eigen tuin kweekt, dan weet ik waar ik zijn moet. Eventuele tatoeages neem ik dan maar voor lief.


Avalanche

Zit nooit om woorden verlegen. http://tekstfontein.com

11 reacties

DreamOn · 3 oktober 2010 op 13:26

Er zitten in elk geval geen leraren Nederlands bij, zo te zien! Wat lachen, ik kan me voorstellen dat je daar wel een beetje op afknapt.
Maar vertel eens? Wat stemt jou momenteel zo vrolijk? Daar word ik wel nieuwsgierig van… 😀

Leuke column, en de taalfouten kunnen jou niet worden aangerekend, dat is dan ook wel weer prettig! 😉

Prlwytskovsky · 3 oktober 2010 op 14:20

Heeej Avalanche. Dating sites??? Breek me de bek niet open.
Als ik er een column over moest schrijven dan zou ik jou verhaal één op één overnemen, maar dan ten aanzien van vrouwen. 😉

Leuk neergezet. :duimop:

Ontwikkeling · 3 oktober 2010 op 15:25

Om te schat(t)eren ;-)))

Kwiezel · 3 oktober 2010 op 15:55

Avalanche, wat heb je me met deze ervaringen ontzettend laten lachen! Onvoorstelbaar dat deze heren met zulke openingszinnen een dame aan de haak denken te slaan. Of uberhaupt iets aan de haak denken te kunnen slaan.

Ik heb een keer een boekje gelezen met de meest fantastische advertenties op Marktplaats. Suggestie: blijf dit verzamelen en breng het uit! Succes gegarandeerd!

LouisP · 3 oktober 2010 op 15:59

Avalanche,
da’s écht een grappig stukje….je had ze allemaal gelijk moeten uitnodigen..die mannekes…en over die avond een verhaal schrijven….
je uitsmijter is goed!

groet,
louis(1.87-79-1.877)

DriekOplopers · 3 oktober 2010 op 19:21

Jij hep een heele tofe colum geschreven, en ik snapt best dat manne zoo’n interlectuele uit daging niet graag links laaten leggen. Zowiets is de moete van het leezen meer als waart en geeft een glimlag op het gelat en ik zou jouw danook een hartellijk chappoo willen toe werpen. Jou column ken linniarekta in de Libbelle.

😉

sylvia1 · 3 oktober 2010 op 19:43

Hahaha, geweldig, zoiets verzin je zelf toch niet… dankjewel Avalanche, dat je ze nog bewaard hebt en met ons wilt delen… 😀

arta · 3 oktober 2010 op 21:40

Dit blijft leuk: Advertenties, met al hun gebreken!
Echt hilarisch neergezet!

Anti · 3 oktober 2010 op 22:58

Help, Avalanche. Ik ben blij dat je er intussen om kunt lachen, ik werd er eerlijk gezegd een beetje treurig van, kreeg zelfs wat medelijden met onze mannen met Nederlandse nationaletijd.
Ik sprak vanmiddag een Belg die onlangs een inburgeringscursus deed om Nederlander te worden. Misschien een vereiste voor elke zichzelf Nederlander noemende burger, die zich op datingsites begeeft? 😀

Avalanche · 4 oktober 2010 op 09:29

Het heeft lang geduurd voordat ik iets met deze geweldige citaten kon doen; hoewel ze grappig zijn, werd ik er indertijd (inderdaad Anti) enorm treurig van. Inmiddels heb ik ontdekt dat er toch ook nog single mannen zijn, die geen Pools spreken en sta ik mezelf toe, smakelijk om deze ‘spirituwele Tiepes’ te lachen.

Opnieuw dank voor jullie reejaksies. 😆

Fem · 5 oktober 2010 op 10:18

Mijn ervaringen met datingsites zijn redelijk gelijk… Toch heb ik die ene normale man er uit weten te pikken 😀

Genoten van je citaten! :hammer:

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder