Mijn zus beweert dat onze beide opa’s bij háár zijn. Voor alle duidelijkheid: onze opa’s zijn al héél lang dood. Ze heeft ze nooit gekend, maar tóch zijn ze er om over haar te waken. Het zijn haar beschermengelen. Zegt ze. Fijn voor haar. Maar…wat ik mij nu afvraag, enigszins jaloers op zoveel aandacht: waarom waken ze wél over haar en niet over mij eigenlijk? Het zijn toch ook mijn opa’s….ik ben toch ook hun kleindochter?! Waar blijf ik in dit verhaal? Wie waakt er dan over mij? Het idee op zich, dat er beschermengelen zijn die zich met mijn lief en leed bezighouden, spreekt me best aan. Hoewel, bij nader inzien: ik heb liever dat ze zich alleen maar met mijn leed, en niet met mijn lief bezighouden, eerlijk gezegd. Dat lief kan ik wel zonder hun hulp af.

Want eerlijk is eerlijk: ik moet er toch niet aan denken dat zij daar als twee hemelse voyeurs mee zitten te genieten van mijn liefdesspel. Het idee alleen al! Mijn twee opa’s die op hun ‘dooie’ gemak aanschouwen hoe ik mijn-lief-van-dat-moment verleid en welke kunstjes ik opvoer tussen de lakens. Getver!

Nu snap ik ook ineens waarom het bij mijn zus niet zo wil lukken op liefdesgebied.
Ik zou óók volledig dichtklappen bij het idee dat ik bekeken word, bij elke stap die ik zet en elke daad die ik doe. Ik zou bevriezen, een black out krijgen en elke spontane actie meteen de nek omdraaien bij het idee dat die twee oudjes voortdurend over mijn schouder meekijken. Ik zou me inhouden bij het liefdesspel, de lakens tot aan mijn neus optrekken en heeeeel zachtjes doen, in de hoop dat ze net hun hemelse middagdutje doen en van mijn actie niet wakker zullen worden.

Bij nader inzien zusje…je mag ze hebben! Ze zijn ‘all yours’ wat mij betreft…
Beloof me dat je hun gemoederen goed bezig zult houden de komende tijd, dan is het risico dat ze óók op mij ook letten het minst groot. Lijkt me wél zo rustig en ook goed voor mijn seksleven!

Categorieën: Fictie

13 reacties

Wright · 11 mei 2005 op 08:01

[quote]Mijn twee opa’s die op hun ‘dooie’ gemak aanschouwen hoe ik mijn-lief-van-dat-moment verleid en welke kunstjes ik opvoer tussen de lakens. Getver![/quote][img]http://users.telenet.be/honeybee1/lachen.gif[/img]
Ik moet er ook [i]niet[/i] aan denken!

[size=xx-small](Hebben ze niks anders te doen daarboven?)[/size] 😕

Kees Schilder · 11 mei 2005 op 08:34

Ja, wat mij betreft mogen ze het allemaal lekker uitzoeken daar waar ze ook zijn. Moet er niet aan denken dat er iemand voortdurend op mijn vingers zit te kijken 😀

Mosje · 11 mei 2005 op 08:36

[quote]de lakens tot aan mijn neus optrekken [/quote]Sinds onze dood kijken we zelfs door lakens heen. We houden ook jou in de gaten.

Je opa’s

Ma3anne · 11 mei 2005 op 08:42

Aaajoh, gun die oudjes ook hun lolletje! 😀

viking · 11 mei 2005 op 09:17

Andersom lijkt mij veel erger.
De gedachte al dat je ouders… laat staan je grootouders…

Bakema_NL · 11 mei 2005 op 10:09

Ze kijken maar een eind weg……..hopelijk komt “ie” in het hiernamaals wel weer omhoog en genieten ze van een leuk jong cherubijntje, vrouwelijk, met vleugeltjes…….het is tenslotte de hemel toch?

Li · 11 mei 2005 op 10:38

[quote]Ik zou me inhouden bij het liefdesspel,[/quote]

Joh, gewoon laten komen; dat hemelse gevoel 😛

Li

Eddy Kielema · 11 mei 2005 op 11:10

Zulke leuke, fantasierijke columns hadden je opa’s vast heel goed gevonden! 😉

Louise · 11 mei 2005 op 11:27

Geen paniek Champagne, opa’s zijn selectief en die van jou kijken mee als je schrijft. Reken maar.

Jouw columns gelinkt naar de hemel, wat wil je nog meer? 😉

Mup · 11 mei 2005 op 15:55

[quote]Bij nader inzien zusje…je mag ze hebben[/quote]

Wel lief dat je zo vrijgevig bent. Ik heb ze niet, zulke opa’s, maar als ik ze zou hebben, heb ik ook nog een zus, die ik graag wat wil geven. 😉

Groet Mup.

WritersBlocq · 11 mei 2005 op 19:47

Lachen is dit weer Champagne!

pepe · 11 mei 2005 op 21:37

[quote] ik moet er toch niet aan denken dat zij daar als twee hemelse voyeurs mee zitten te genieten van mijn liefdesspel.[/quote]

Daar voel je toch niks van 😛

Heerlijke column, zo mag je er meer schrijven.

KawaSutra · 11 mei 2005 op 22:54

Heb je nog meer van zulke seks-fantasieën, champagne ?
Het vervelende is dat dat nu ook steeds in mijn hoofd op komt op momenten dat ik daar niet op zit te wachten. 😆

Geef een reactie

Avatar plaatshouder