Toen hij die ochtend moeizaam zijn ogen openden viel hem direct de pijn in zijn rug op. Het was hem dan gisteravond eindelijk wel gelukt zichzelf te pijpen, maar gezond was het blijkbaar niet. Sowieso had hij hier de afgelopen weken wel eens de nodige vraagtekens bij gezet en dan niet eens zozeer bij de lichamelijke kant van dit handelen. Klopt, je zou eigenlijk alles eens moeten hebben gedaan in je leven, maar hij had hier toch wel onevenredig veel tijd en moeite ingestoken. Of er nou direct sprake was van een obsessie zou hij niet direct durven beweren, maar om er nou een week vrij voor te nemen? Oefening baarde in elk geval kunst en zorg altijd voor een bekertje water op het nachtkastje. Wijsheid kwam met de jaren. Ook dat. Hij kon zich in elk geval niet voorstellen waarom vrouwen dit zo leuk vonden om te doen. Sterker; dit deden ze echt niet omdat ze dat zo prettig vonden. Ooit heeft iemand bedacht, een man natuurlijk, dat dit er zo nu en dan bij hoorde. Gedwee hebben zij dit destijds aangenomen als een vaststaand feit. Van feminisme had men nog nooit iemand gehoord en het was vrouwen dus sowieso niet toegestaan er een eigen mening op na te houden. Het was dus een hele mooie tijd, dat wel, maar je hield er dus dit soort vreemde excessen aan over. Maar prettig kunnen ze het dus nooit hebben gevonden. Onmogelijk. Het was gister zelfs een gore bedoening geweest, ondanks de aanvankelijke vreugde dat het gestelde doel binnen een week werd gehaald.

Van bovenaf, als hij stond te pissen en/of te douchen, gaat prima samen, vielen die witte blaasjes aan de randen van zijn voorhuid nog wel mee. Maar van dichtbij zag het er verschrikkelijk uit. Werkelijk. En die lucht. Die lucht. Vreselijk. Het is omdat het er voor dit verhaal te dik op zou liggen als er bijvoorbeeld eerst nog wat vliegjes verjaagd zouden moeten worden, maar een onmogelijkheid zou het niet zijn geweest. Echt niet. Net zoals vroeger, toen op gezette tijden spruitjes de verplichte kost waren die dag, had hij uiteindelijk zijn neus dichtgeknepen alvorens zijn weg verder te kunnen vervolgen. Maar het nam dan wel de geur weg, maar niet de smaak. Verschrikkelijk zeg.

Of je kipfilet, minstens vier weken buiten de koelkast bewaard, naar binnen probeerde te zuigen. Dit moest de verklaring zijn waarom veel mannen zo snel klaarkomen bij een dergelijke handeling; de natuur past zich altijd aan en neemt, in feite, het wijfje dus in bescherming. Zie je niet op Discovery, dus deel ik deze wijsheid met u. Al was het maar omdat dan niet alles voor niets is geweest. Weet u dat het heel even een verademing was toen een welbekende substantie uiteindelijk zijn weg zocht via zijn gehemelte en keel? Het was in elk geval vers, laat ik het zo zeggen. Maar wat een bittere troep zeg. Niet alles wat op vanille lijkt is vanille. Neem mee deze wijsheid en doe u er uw voordeel mee. In naam van alle vrouwen.

Mannen denken inderdaad maar aan één ding. Klopt, daar is geen speld tussen te krijgen. Maar veel erger is nog dat zij dit uitsplitsen naar diverse handelingen. Waaronder deze, zoals hierboven beschreven. Bij deze, en nu in naam van alle mannen, duizend maal excuses. Het is inderdaad goor en alle begrip dat u hier ontzettend tegenop kijkt. Het is ranzig, vunzig en driewerf ‘bah’. En ronduit respectloos. Overgebleven uit een tijd dat mannen zichzelf verhieven boven vrouwen. Uit een tijd dat alles maar kon. De eerstvolgende keer dat hij gewoon weer naar de hoeren ging gaf hij een kleinigheidje extra, bovenop de afgesproken prijs. Omdat hij nu wist hoe het was, maar vooral uit respect. Omdat vrouwen in principe ook gewoon mensen waren. Maar het uiteindelijk ook nog eens veel beter voor zijn rug was.


8 reacties

SIMBA · 21 juli 2009 op 19:27

Hmmmm….het staat niet in de rubriek “Fictie” … 😀

WakendOog · 21 juli 2009 op 19:32

*Kuch* Uhh.. Die rubriek zat vol, begreep ik..

😀

arta · 21 juli 2009 op 21:09

Dat krijg je, hè, als je je opblaaspop kapot maakt…:-D

Mien · 22 juli 2009 op 11:18

Ieder zijn eigen heug en meug!
Met in jouw geval de nadruk op meug.

[b][url=http://www.onzetaal.nl/advies/tegenheugenmeug.php]Mien (vóór heug én meug)[/url][/b]

dashuri · 22 juli 2009 op 14:05

WHAAHAHAHA, I love it man, when I say goodbye, hello to you! (c)

De titel staat wellicht nog open voor discussie. Misschien was Het Twijfelachtig Begrip passender geweest. 😀

Liefs, dash

axelle · 22 juli 2009 op 20:38

Mannen denken niét altijd aan één ding. Hun egoïstische wereldje beperkt zich nu eenmaal tot hen en hun Kleine Vriend.
😀

Wennie · 23 juli 2009 op 23:35

Kipfilet.. :slik:

Anne · 5 september 2009 op 10:20

Ha ha! Deze had ik gemist, tot ik je nieuwste las en terug ging bladeren! Geweldig!

Geef een antwoord