Op reis schieten de gekste dingen door mijn hoofd. Schiphol is ’s morgens vroeg zo’n plek waar ik de raarste dingen bedenk. Op reis schieten de gekste dingen door mijn hoofd. Schiphol is ’s morgens vroeg zo’n plek waar ik de raarste dingen bedenk. Zeker als ik nog half in slaap bij de Burger King zit. Zo bedenk ik me hoe ik ‘een vlucht regenwulpen’ zou uitbeelden bij ‘HINTS’. Eerlijk gezegd leek me dat best moeilijk, maar als ik bedenk dat ‘vlucht’ “klinkt als” ‘zucht’ en ‘wulp’ “klinkt als” ‘gulp’, ben ik vrij verbaasd van mijn eigen genialiateit op dit vroege uur.

Een gesprek met een bekende die toevallig voorbijloopt, brengt gelukkig de nodige afleiding. Maar: waar ken ik die kerel eigenlijk van? Na het gesprek weet ik alleen dat we elkaar uit Eindhoven kennen, nooit met elkaar gesproken hebben en bij mijn weten ook nooit sex hebben gehad. Met elkaar dan. Maar voor de rest? Gelukkig sta ik er niet te lang bij stil, ik heb namelijk een nieuwe uitdaging gevonden: hoe beeld je Will & Grace uit?

Categorieën: Reisverhalen

2 reacties

Mup · 6 januari 2004 op 20:25

Net als je denkt dat je een leuke vlotte column gelezen hebt, en ontspannen kan gaan zitten na genieten, komt die laatste zin. Ik zit me suf te piekeren:-)
Heb zelf altijd op reis, of als ik het gevoel heb dat ik mijn tijd anders zou kunnen gebruiken, dat ik de teksten van Engelse liedjes in het Nederlands ga vertalen. Daar hou ik me maar aan, want zelfs Will en Grace krijg ik niet vertaald op het moment,

Groet Mup.

vike · 12 januari 2004 op 20:58

Hey mup, trouwe lezer! Als het aan mij ligt, komen er nog genoeg verhaaltjes bij, zodat je lekker door kunt lezen 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder