Het lijk op de ‘dood in de ColumnX pot” van inzendingen. Is ColumnX in een ontbindingsproces? Ik doe mijn best om te blijven schrijven, de taal te beoefenen vanuit absurdisme, soms serieus of… ? Weet u het, weten wij het dan ook niet meer? Ter afsluiting mijn laatste inzending van dit jaar.

De rotzooi eindelijk opgeruimd, hup weg ermee een stapel kerstkaarten of was het leuk om post te ontvangen? Ja! dat was het. Ik heb het Rimbaud museum in Frankrijk een handgeschreven brief geschreven. Nee, niet in onze taal of dialect maar in de Franse taal.
De huiskamer is weer terug in de prikkelarm status. Daar wordt ik namelijk heel rustig van. Nou ja, alleen de stapel boeken neigt naar verwijdering maar nu nog niet: eerst lezen! Zoals John Le Carré ‘Silverview”, Frida Kahlo een boek over een Mexicaanse kunstenaar en over ‘KPI’s die wel werken” en De Wandelaar van Adriaan van Dis en zo heb ik nog een stapel magazines en tijdschriften. Maar nu even niet! Rust wil ik geen prikkels over vaccinaties en oproerkraaiers. De koning heeft gesproken en dat liet mij weer zien dat hij een tekstschrijver heeft en een censor om deze man (nazaat van rovers en dieven) te behoede voor de zoveelste blunder, maar dat terzijde.

Ik dwaal af en dan moet ik stoppen om mezelf te behoeden voor nog meer verzonnen onzin, taal en spelingsfouten.

Tot volgend jaar! Ik wens u allen een mooi(er) jaar!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Li · 2 januari 2022 op 21:51

De pot verwijt de ketel, geldt niet voor Nummer 22,
Dus ik reageer in de hoop dat je honger is gestild 😁

    Nummer 22 · 3 januari 2022 op 18:49

    Dank Li! Mijn leeshonger is bijna gestild. Ik had ern detox app en mail periode maar meegedaan aan de Turingen poëzie prijs ofwel mijn poëzie ingezonden. Nu maar wachten tot maart 2022. En verder Viola Holt op de tv gezien als wappie en fvd mede onzin uitkramer. Ach ja, zo kan ik nog verder toeteren maar doe het niet. Viola Holt wordt mijn column en dat samen met Doutzen Kroes en de stenenzusters vsn Lexmond alsof er een Engel over mijn toetsenbord piest.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder