Ben ik net uit de kast, zit ik er verdomme al weer boven op. Denk ik eindelijk van mijn lesbische vrijheid te kunnen genieten, staat er weer een hoop testosteron achter me. Of ik wel eens in mijn kont geneukt ben.
Hufters. Alle mannen zijn hufters. Zelfs mijn vader. Hij dacht populair te zijn. ‘Wees alsjeblieft niet zo treurig, je hebt nu juist een heel hippe vader. Ik volg alleen maar de mode, scheiden is in tegenwoordig.’ God, verdomme wat is hij een hufter. Veel mensen beweren dat homoseksualiteit een genetische afwijking is. Ik geloof dat niet. Mijn vader is alles behalve homo. Hij neukt met elke vrouwen die niet zijn eigen is. Niet genetische, want ik lijk op mijn vader. Wat ik wel van hem geërfd heb, is de wens met zo veel mogelijk vrouwen in zo kort mogelijke tijd naar bed te gaan. Ik wil seks, maar niet met mannen. Niet meer met mannen. Mannen willen je alleen maar in je kont neuken.
“Nee, ik wil niet dat je mij in mijn kont neukt. Ik val niet meer op mannen”
“Oh, ok. Maar stoppen jullie wel je duim in je kont als jullie je vingeren?”

Ik weet niet wat mannen hebben met het begrip kont. Als het niet over neuken gaat, hebben ze het wel over schijten. Hard knetteren en vervolgens nog harder schreeuwen dat hij het was. Ik snap het niet. Scheten zijn goor. Ze stinken. Poepen is geen leuke bezigheid, maar met de grootste lach op hun gezicht vertellen ze hoe groot hij wel niet was. Ik durf er niet eens naar te kijken. Het is dat het moet, anders had ik het ook niet gedaan. Smerige hufters, dat zijn het.

“Daar geloof ik geen reed van! Alle vrouwen vingeren en potten al helemaal!”
Ik snap ook niet waar mannen het idee vandaan halen dat alle vrouwen vingeren. Ik masturbeer helemaal niet. Mannen zouden graag willen dat vrouwen net zo zijn als zij. Mannen masturberen altijd. En de redenering is ook zo krom. “Jij gaat straks naar huis vingeren. Ik ga straks naar huis aftrekken. Sonde niet? Laten we naar jouw huis gaan, dan masturberen we elkaar. Of nog beter…”
Vrouwen vinden veel meer genot in het samen beleven. Omdat het niet in eerste instantie om het klaarkomen gaat. Een vrouw wil samen lief hebben en samen genot beleven. Ik wel in ieder geval. En mijn vriendinnen ook.
Ik voel me veel fijner bij vrouwen. Zij weten waar ik behoefte aan heb en vice versa. Mannen weten alleen waar zij zelf behoefte aan hebben.
Misschien heb ik toch iets mannelijks, want ik heb hem op zijn bek geslagen. En het mooie was dat de uitsmijter hem eruit smeet. Zolang je een hufter maar betaald, dan is hij ook tegen hufters. Lang leven de eunuch.

Mannen zonder ballen, oftewel homo’s, zijn ook hufters. Of, nee. Homo’s zijn mietjes. Homo’s willen vrouw zijn. Dat is het verschil tussen homo’s en lesbiennes. Een homo wil vrouw zijn en een lesbienne wil bij een vrouw zijn. Homo’s zijn wel aardige mensen, maar ik heb gewoon een hekel aan mannen. Ik vind het ook jammer dat mannen nodig zijn voor de voortplanting. Dat is de enige reden om ze te gedogen. Daarom sla ik ook altijd in het gezicht, in plaats van een knie in het kruis.

Ik heb een hekel aan mannen, omdat zij slechts seks weten. Ik heb een hekel aan christenen, omdat zij seks ontkennen. Ik wil graag iemand die iets toevoegt. Ik wil liefde. Van de mannen in mijn geschiede leven heb ik niets gekregen. Ik word niet verliefd op vrouwen, mijn homoseksualiteit is slechts een noodgreep. Eigenlijk val ik nog steeds op mannen. Maar niet op de mannen zoals ze zich nu gedragen. Maar begrijp me niet verkeerd. Ik wil liefde, geen lieve man. Lieve mannen voegen niets toe. Een lieve man is alleen maar veilig. Een man die iets toevoegt, is gevaarlijk, want die heeft ook de potentie te breken en af te nemen. Waarom sommige vrouwen genoegen nemen met lief, is omdat lief niets af neemt. Lief is niet ideaal, lief is geen liefde. Liefde voegt iets toe, lief neem niets af.
Van veiligheid wordt je niet gelukkig. Het behoedt je slechts van ongeluk. Maar ik word zelfs ongelukkig van het feit dat ik niet gelukkig zal worden. Dus is veiligheid geen optie voor mij.
Ik vind het jammer dat velen van mijn geslacht wel voor lief kiezen. Ik heb liever veel onbetekende seks met veel onbetekende vrouwen, met de hoop op nog gelukkig te worden, dan een man waar ik zeg van te houden omdat hij lief is, maar tegelijkertijd weet dat ik niet gelukkiger zal worden.
Misschien teken ik mijn eigen doodvonnis, maar ik weet in ieder geval zeker dat ik gelukkiger zal sterven dan mijn medevrouwen.


11 reacties

Mosje · 17 juli 2006 op 18:45

Heel eerlijk gezegd gaat dat “raad wie ik ben” een beetje de verkeerde kant op. Als iedereen gewoon zichzelf zou blijven, zou het al moeilijk genoeg zijn om goed te raden.
Nu doet iedereen zijn best juist heel anders te zijn. Tja…..

Deze zou van Shit kunnen zijn, of van CJvZ. Of van ieder ander die een van deze twee probeert na te doen.

Prlwytskovsky · 17 juli 2006 op 19:44

Mosje: Shit verlaagt zich niet op een dergelijke manier want die lees ik zonder pardon helemaal uit en deze daarentegen niet. Ook niet van Cor-Jan want die schaal ik ook hoger in. Wie wel dan? Met jou eens: goedkope namaak.

melady · 17 juli 2006 op 22:27

Wie het ook geschreven heeft, een zeer foute column.
Blijf maar in de kast. RWIB is niet bedoeld voor dit soort ongein.Je durft je vast niet bekend te maken, wedden?

Chantal · 17 juli 2006 op 23:23

[quote]Daar geloof ik geen reed van![/quote]

Wie oh wie heeft dit geschreven?? Ik ben benieuwd!

KawaSutra · 17 juli 2006 op 23:56

[quote]Maar begrijp me niet verkeerd. [/quote]

Een typische CJvZ-column. Zie de quote in zijn vorige RWIB-column. Geen pretje om te lezen overigens.

Anne · 18 juli 2006 op 10:40

Voor mij is dit geen foute column. Wel een manifest over sexuele verwarring met een aantal bizonder heldere momenten er doorheen.
Daarom wijst dit wat mij betreft in de richting van Cor Jan van Zwol.

Dees · 18 juli 2006 op 12:37

Het is voor mij mannelijk perspectief op het zogenaamde vrijgevochten lesbischschap, met af en toe wat onverholen mannelijke misvatiing. Als dit CJvZ niet is, eet ik ColumnX op

Troy · 18 juli 2006 op 14:06

Als ik deze column lees en probeer om me niet persoonlijk aangevallen te voelen, grijpt hij me behoorlijk aan. Ik lees heel veel verdriet, frustratie en kwetsbaarheid. In die mate dat de persoon die dit verteld hard op zoek is naar een zondebok, omdat ze zich vreselijk met haar rug tegen de muur voelt staan; dit, als gevolg van alle teleurstellingen die ze te verwerken heeft gekregen. In sommige zinnen komt die kwetbaarheid in combinatie met het verdriet en de wrok heel sterk naar voren en het grijpt me bij mn strot.

[quote]”Een man die iets toevoegt, is gevaarlijk, want die heeft ook de potentie te breken en af te nemen. Waarom sommige vrouwen genoegen nemen met lief, is omdat lief niets af neemt. Lief is niet ideaal, lief is geen liefde. Liefde voegt iets toe, lief neem niets af”[/quote]

Prachtig citaat, ééntje die ik onthoud en mee zal nemen; dit raakt me.

Zo erg dat ik gewoon vergeet te raden wie dit heeft geschreven 😉

Ps: Columns kunnen zowel fictie als non-fictie zijn; in beide gevallen vind ik dat degene die dit heeft geschreven geen schroom moet voelen om zich bekend te maken. In tegendeel zelfs.

vanlidt · 18 juli 2006 op 15:32

O wat is deze homo blij dat-ie geen vrouw is en zeker na het lezen van dit stuk 😀

KingArthur · 18 juli 2006 op 18:54

Waar ik eerst Li zei moet het Ma3 worden, dan is Li dus Mosje, Peep wordt Mup, De oorspronkelijke Ma3 is Peep, Mup is Kawa, Kawa wordt dan WB…of Dees (Die laat ik dus even open staan), Troy is Wendy. Wendy en Chantal zijn twee handen op een buik hoewel ik dáár dan ook weer aan Mosje denk.

…Even kijken…dan wordt Eddy Shit en Driek is Kees (maar welke weet ik nog niet zeker). O nee, even wachten…Eddy wordt Melady en dan is dit dus Trudy die doet alsof ze op vakantie is!

Kan ik deze verandering nog even doorvoeren in mijn wedstrijdformulier?

En dan, wil ik me ook aansluiten bij het commentaar van anderen. Persoonlijk vind ik het het leukst als de schrijvers van RWIB geen moeite doen om op een ander te lijken, het is zo al moeilijk genoeg. Desalniettemin vind ik ook dat de reacties conservatief moeten blijven. We weten namelijk niet met welke werkelijke intenties de teksten worden ingezonden.

Tot slot over de tekst zelf, ik vind het een verwarrend/chaotisch stuk. Maar dat kan ook liggen aan de snelheid waarmee ik erover ben geraast. Dit kan weer iets zeggen over de tekst maar ook over mijn interesse in dit onderwerp. (volgens mij had ik de politiek in moeten gaan :-))

CJvZ · 18 juli 2006 op 21:12

En daar ben ik dan. Blijkbaar was deze voor velen van julli een inkopper. Het is dus geen namaak, maar een echte CJvZ.

Allereerst wil in Prlwytskovsky danken voor zijn compliment dat hij mij hoger inschat. Al is het negatieve feedback voor het verhaal, het is positief voor mij als schrijver. Want het is een ouder verhaal, dat ik niet onder mijn naam had geplaatst, omdat de hoofdpersoon een vrouw is. De RWIB was dus een goede gelegenheid.

Ik heb soms het idee dat mensen de boodschap die ik in sommige verhalen wil overbrengen, missen omdat zij zich opheffen over de vorm. Maar dat weet ik van mijn verhalen en dus neem ik dat voor lief. Maar gelukkig viel het hier mee, zelfs terwijl de aandacht wellicht lag op het raden van de schrijver.
Melady ik ben totaal niet bang om mijzelf bekend te maken. Overigens denk ik dat je niet mee moet doen aan RWIB als je je niet bekend maakt uiteindelijk.

KawaSutra had het andermaal juist, net als mijn vorige RWIB. Evenals Anne en Dees (vul je maag maar met delicatessen ipv columnx).

Zoals ik al zei, soms missen mensen mijn boodschap. En daarom ben ik zeer blij met Anne en vooral Troy.
Het citaat dat Troy eruit licht was de essentie van mijn boodschap.
Zeer grote dank!

Verder is dit mijn laatste RWIB. Zeker nu ik bij deze volledig doorzichtig blijk te zijn.

Nogmaals dank.
[i]Cor Jan van Zwol[/i]

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder