Volgens mij is het een hype, dat spelen met woorden. Je komt het overal tegen!
Het kan natuurlijk ook dat ik het toevallig zie. Misschien zie ik te veel in toeval.
Ik zie ze altijd. Ze branden altijd op mijn tong. Ik brul ook altijd alternatieve teksten mee met de bekende nummers. “Oh she offers me erection” (Robbie W.) en “Leave me breastless” (The Corrs, geloof ik) zijn mijn stokpaardjes (ook wel stokhippo’s genoemd). Ja de woordspelletje zijn meestal sexminded, en ik kan het niet helpen. Zo ben ik. Het bloed zit altijd op een plek (hyperemie). Waarschijnlijk overmatige signalen van mijn hypothalamus naar mijn hypofyse. Misschien ben ik gwoon oversexed.
Jung zei al ooit: “Bring me a sane man, and I’ll cure him”. Ik ben ziek maar wie niet?
Ik vind het zelf wel hip, die hype, met name in mijn ‘columns’. Ik zoek het bewust op. Ik kan het vaak ook niet nalaten. In ieder geval nu niet. Ik ben echt hyperactief.
Gelukkig kost het mij weinig tijd, althans, dat doe ik u graag geloven. Geen hyperlink met de vandale.nl. Ze zitten gewoon in mijn hoofd.
Misschien komt deze afwijking van mijn ouders. Mijn moeder was een hippie, mijn vader was een wippie. En ik? Ik ben het dippie, het zwarte schaap, hoewel geit beter zou zijn want dan word je tenminste goed geneukt.
Ja de zinnen schieten uit mijn keyboard. I’ve got it on my hips!
Ik doe er ook nooit lang over, zo een column. Max 15 minuten. Het resultaat heeft dan ook vaak spelfouten. Ach beter spelfouten, dan fout spelen.
Ja zo eentje heb ik in de familie. Opa die graag msn’ed met zijn nieuwe webcam snapt u. Gelukkig heeft mijn broer hem hierop aangesproken. Een beetje naar hippelende meisjes kijken.
“Bring me a sick man and I’ll broer him” is mijn antwoord aan Jung.
Over mijn broer gesproken. Zijn ex schoonmoeder noemde mij altijd een paard, omdat ze mijn hoofd daarop vond lijken. Toen zei ik tegen haar: “Gelukkig was God niet hypocriet want hij heeft mij ook een paardelul gegeven!” In mijn droom gaf ik haar, dat paardewijf nog wat slagen met de stok. Een hippodroom eigenlijk.
En zo heb ik toch weer een column af!
Hip Hyp Hiep Hoera!

Categorieën: Media

3 reacties

Mosje · 2 december 2004 op 22:00

En zo heb ik weer een reactie afgeleverd.

Kees Schilder · 3 december 2004 op 08:55

Als je haar maar goed zit 😀

Ma3anne · 3 december 2004 op 14:44

Oke, jij noemt het een column, dus zal het dat wel zijn. 😛

Geef een reactie

Avatar plaatshouder