Met een onwaarschijnlijke gulzigheid kijkt ze bewonderend naar de opgeheven fallus. Ze opent gewillig haar mond, sluit de ogen en tergend langzaam laat ze hem naar binnen glijden, alsof er geen einde aan komt. Maar dan, plotseling, verandert haar blik in die van een femme fatale. Ze ontbloot haar blinkend witte tanden. Ze slaat haar ogen op en met een vernietigende blik kijkt ze me aan….hap! “Dat is dan zeven euro vijfennegentig”, zegt de al wat grijzende verkoper vanachter zijn kraam. Met een vervelend gevoel in het kruis vanwege de gekrenkte mannelijke trots, stamel ik: “Oh, daar had ik niet echt op gerekend.”
“Ja meneer, mevrouw nam geen genoegen met een kleintje, dat scheelt nogal in prijs natuurlijk. En het is wel kwaliteit; massief gevuld, met een volle, romige smaak.”

Gisteren was het weer zover. Na een hele dag confereren in de Jaarbeurs in Utrecht vonden we de tijd rijp voor ons jaarlijkse bezoek aan de KamaSutrA, een erotische lifestylebeurs. Een mens moet toch af en toe ergens zijn naam eer aan doen. En wat is er dan niet leuker om dat samen met je geliefde te doen. Dat ze verzot is op chocolade is dan weer mooi meegenomen.

Direct al bij de entree wordt de stemming bepaald. In het schemerlicht van een zalmrode sfeerverlichting is het even zoeken naar de kassa. Het is nog net geen darkroom en je hebt nog niet eens betaald! Waakzaam op gewenste intimiteiten verliezen we elkaar niet uit het oog in die kronkelende mensenmassa die zich traag voortbeweegt tot aan de entree. Het zijn of stelletjes, of vreemde enge mannen. Een hand in mijn hand verzekert mij een plaats in de eerste groep.

We betreden het land Erotica en ik vertraag mijn pas in de hoop even grondig gefouilleerd te worden door de vrouwelijke douanebeambte. Eén blik van mijn handlanger en ik weet dat ik dat wel kan schudden. Ook mag ik niet alles afgeven terwijl ik toch in de verte al een kerel zie lopen in slechts een lederen slip met olifantenslurf en twee wapperende oorflappen om het zakie wat af te koelen. Wacht even, nu is het beeld compleet, aan zijn slurfje zit een ring en als ik de ketting volg kom ik vanzelf bij een volledig in leer geklede tante die haar vent op sleeptouw heeft genomen. Geboeid met handen en voeten dribbelt hij achter haar aan. We zullen hen die avond nog regelmatig tegen het lijf lopen.

Even verder vallen we direct met de neus in de boter. Een bed van enorme afmetingen en het matras op ooghoogte vormt het decor voor een drietal stelletjes om het er eens lekker van te nemen. Een deel van het publiek schuift schuchter langs heen, een ander deel slaat het schouwspel geïnteresseerd gade, daarbij het hoofd af en toe bijdraaiend om de poses goed te kunnen volgen.

Terloops bekijken we wat de kraampjes te bieden hebben aan speeltjes en andere onmisbare attributen die noodzakelijk zijn voor de broodnodige variatie tussen de lakens.
Totdat we aangesproken worden door twee gezellige meiden die mijn vrouw een toch wel aanlokkelijk voorstel doen. Een prachtige fotoserie en een gratis lingerieset moeten haar overhalen om op het bed tussen de fotolampen plaats te nemen. De foto’s zijn dan bestemd voor een erotisch maandblad en dat is echt een hele eer! “U kunt zich er bij voegen als u wilt, hoor meneer.” In gedachte zie ik een gevleugelde start als pornoacteur maar ik kom al snel weer tot de realiteit. Mijn vrouw heeft er ook wel oren naar en ik zie al reikhalzend uit naar de fotoreportage, maar dan begint toch het verstand te knagen. Nee, de familie koopt die blaadjes niet, maar stel je voor dat de kinderen….., of wat als er klanten zijn die….. Nee, een maskertje hebben ze niet in voorraad.

Uiteindelijk belanden we wel bij een workshop striptease. Wat extra technische vaardigheden is nooit weg natuurlijk. Zelfingenomen met deze keuze neem ik plaats op de eerste rij. Echter die lol wordt mij niet gegund, alleen voor vrouwen en door vrouwen. Met de staart tussen de benen laat ik mijn vrouw daar achter en neem positie bij het grote podium om alvast een voorproefje te nemen van wat mij straks allemaal te wachten staat.

[i][url=http://www.kamasutrabeurs.nl]KamaSutrA[/url] geopend tot vanavond 22:00 uur
[/i]


KawaSutra

Columnist (nou ja) van 2005 t/m 2012 Een voorzichtige comeback in 2017 Het leven, daar gaat het om!

15 reacties

Chantal · 24 september 2006 op 13:04

Oooooh vandaar dat het zo druk was in mijn bus afgelopen vrijdag.. heel mijn dorp is naar de Kamasutra-beurs geweest 😀

Leuke column!

WritersBlocq · 24 september 2006 op 14:03

Wat schrijf je toch mooi en lekker divers. Geilweldig is ook weer dit verhaal 🙂
De eerste twee alinea’s vind ik echt mega goed!

champagne · 24 september 2006 op 15:59

Erg beeldend beschreven die eerste alinea! Je zou eens een erotisch verhaal moeten schrijven 😉 (of heb ik dat gemist misschien?)

Li · 24 september 2006 op 17:37

Aha, dus die omgevallen M van Kamasutra is niet alleen het symbool van een snelle motorjongen. Die W lijkt verdacht veel op borsten en billen. Alle gekheid op een stokje. Geinige, leerzame en lekker leesbare column.

[quote]KamaSutrA geopend tot vanavond 22:00 uur[/quote]
Jammer dat ik vanavond verhinderd ben. 😀

Li

Eddy Kielema · 24 september 2006 op 18:13

Zo’n beurs lijkt me vooral humoristisch en in mindere mate erotisch, als ik je verslag lees.

arta · 24 september 2006 op 18:39

heerlijk humor-vol geschreven!!!
🙂

BrokenHalo · 24 september 2006 op 19:32

Krijgen we wel het vervolg te lezen? Hoe is het afgelopen met de opgedane stripteasevaardigheden? 😀

Trukie · 24 september 2006 op 21:18

Ik dacht dat het zo druk was voor de 50+ beurs.

Sappig verhaaltje Kawa, heerlijke verteltrant.

melady · 24 september 2006 op 22:25

[quote]Met de staart tussen de benen[/quote]

Wat een naïef meisje was ik toch. Tot ik je column las. Nu weet ik wat een jongen bedoelt als hij het over zijn staart heeft.
Ik ben ernstig getraumatiseerd en heb dringend hulp nodig.
Helaas kan ik vanavond pas na 22.00.

Kamasutlady

bert · 24 september 2006 op 23:46

Ja Kawa, je doet je naam eer aan om deze beurs en het bezoek eraan te beschrijven. De manier waarop je dit gedaan hebt spreekt mij ontzettend aan. 🙂 🙂 🙂

KingArthur · 25 september 2006 op 09:39

Kut, weer gemist dit jaar. Kan iemand mij informeren wanneer het volgend jaar weer is? 🙂

Anne · 25 september 2006 op 13:20

Errug fijn verhaal!!

pally · 25 september 2006 op 17:40

Grappig verhaal, leuk geschreven. Weet ik ook eindelijk eens wat zich daar afspeelt.
Ik ben nooit verder gekomen dan het affiche, dat ik tegenkwam op weg naar ‘mijn school’ in Utrecht.

Ma3anne · 25 september 2006 op 19:03

Mooi – vrouwvriendelijk – erotisch geschreven.
Meer! 😀

KawaSutra · 26 september 2006 op 00:47

@Eddy: Erotiek in al zijn facetten moet je ook niet al te serieus nemen, denk ik. Maar het ligt er wel een beetje aan met welke intentie je zo’n beurs bezoekt.

@Melady: Elk muisje heeft een staartje.

@King: Klik op de link dan zul je zien dat er straks in december nog een beurs komt in de RAI in Amsterdam. Wie weet gaan we dan weer, want ook erotiek is verslavend. 😀

BrokenHalo wil een vervolg en Champagne en Ma3 willen een erotisch verhaal. Een combinatie ligt wel voor de hand maar het bedoelde vervolg kan nogal privé zijn natuurlijk. Moet ik nog maar eens over nadenken….

Verder iedereen bedankt voor de reacties.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder