De vergeetachtigheid geeft mijn leven wel eens moeilijkheden. Ik geef de schuld aan de drank en de daaraan gekoppelde beginnende Korsakov. Het is niet iets om trots op te zijn, maar gelukkig heb ik een excuus. De PVV daarentegen vergeet zonder excuus hun hele boerkaverbod. Terwijl ik dit schrijf, zie ik dat mijn schrijfprogramma het woord “boerkaverbod” wel herkent en het woord “Korsakov” niet. Toeval? Of is Microsoft ook tegen de boerka’s? We dwalen af.

De PVV is de boerka vergeten. Om de Korsakov hiervoor de schuld te geven, lijkt mij niet handig voor een politieke partij. Misschien zegt het meer iets over de algemene intelligentie binnen die partij. Ik wil de PVV niet met de grond gelijk maken, maar dat de PVV het boerkaverbod vergeet, dat is hetzelfde als Marianne Thieme, die een biefstuk eet van een ritueel geslacht kalfje, die nooit het daglicht heeft kunnen aanschouwen.

Het boerkaverbod werd ongeveer drie jaar geleden bedacht door ene meneer W. Een plan wat de linkse maffia natuurlijk in het verkeerde keelgat schoot en wat de rechtse alliantie een zeteltje extra opleverde. Het is jammer dat de wet er nooit gekomen is. Niet dat ik tegen de boerka ben hoor, maar ik ben zo nieuwsgierig naar wat voor vrouwelijk schoon er onder het laken zit. Welke vrouwen verkleden zich dagelijks als een toch ietwat mislukte ninja?

Zou onze islamitische medemens juist heel vriendelijk zijn en al hun spuuglelijke vrouwen verbergen onder een doek? Het zou het vergeten standpunt van de PVV wel een stuk nuttelozer maken. Wat hebben we eigenlijk aan een paar duizend onaantrekkelijke vrouwen die onder de doeken vandaan komen? Nee, blijf er dan maar lekker warm onder zitten.

Het zou egoïstisch zijn als er wel prachtig vrouwelijk schoon onder de boerka zit. Mooi en nog volgzaam ook. Wat treffen de islamieten het dan goed. De hoeveelheid stof die onze vrouwen aanhebben, daar kan je wel veertig boerka’s van maken en zijn onze vrouwen volgzaam?

Toch hou ik van de vrouwen, die er geen doekjes om binden. Want zeg nou zelf. Wat zou er voor de mannen nog leuk zijn aan de lente, als alle vrouwen toch nog steeds in die warme boerka blijven lopen?

Ik wil het boerkaverbod niet steunen, maar ik smeek u, boerkavrouwen van Nederland. Licht een heel klein tipje van de sluier op. Niet teveel, in verband met hetgeen waar u in gelooft. Ik ben alleen zo nieuwsgierig. Wat missen wij ongelovigen?


1 reactie

arta · 10 april 2010 op 19:44

Dit vond ik een geweldige zin:[quote]Terwijl ik dit schrijf, zie ik dat mijn schrijfprogramma het woord “boerkaverbod” wel herkent en het woord “Korsakov” niet. [/quote]
Voor de rest bracht het weinig nieuws, vind ik.

Geef een antwoord