Mannen kunnen tegenwoordig niet meer flirten. Een gat in de markt vergelijkbaar met dat voor afslanken. Sinds kort is er Masterflirt. Gediplomeerde flirtdocenten brengen de leergierige maar vooralsnog onbeholpen verleiders bij dat de bekende voor de hand liggende manieren om een vrouw te verleiden fout zijn. Vrouwen moeten vooral niet omgekocht worden met etentjes en gratis drankjes. Op ze afstappen met afgezaagde vragen als “heb ik jou hier eerder gezien?” is ook uit den boze. Dat klinkt als muziek in de oren van de doelgroep, de weinig succesvolle versierders. Zij verafschuwen foute versiermethoden. Ze snakken naar strategieën die bij hun persoonlijkheid passen. Het aanbieden van drankjes en etentjes, het kleffe handje van een kleffe vent op een vrouwenbil, de zouteloze opmerkingen, de ranzige grappen. Dat is ze veel te plat. Maar er is slecht nieuws voor ze. Die foute versiermethoden werken wel! Meestal gaat een vrouw er heel serieus op in als een ontzettend foute man haar vraagt of hij haar wel eens eerder gezien heeft. Zelfs in een tent waar ze nog nooit van haar leven geweest is. Genoeg vrouwen lachen bereidwillig om flauwe grappen, laten zweterige handen op hun dijen toe en nodigen een man bij haar thuis uit voor het traditionele ‘kopje koffie’ als tegenprestatie voor dat ‘gratis’ etentje.

Veel vrouwen zijn namelijk gewoon praktisch. En gemakzuchtig. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Als vrouw valt een man je zomaar in de schoot als je even geduld hebt. Vrouwen nemen daarbij op de koop toe dat mannen die ze zomaar in de schoot vallen nou juist van het type zijn dat de man een slechte naam bezorgt. De egoïsten die vrouwen niet echt kunnen behagen en waarmee geen fatsoenlijk gesprek mogelijk is. Geen wonder dat die mannen niet veranderen. Ze weten dat voor het versieren van een vrouw moeite doen overbodige luxe is. Zelfs de hyperassertieve vrouwen van tegenwoordig die zich gedragen of de wereld en alle mannen daarop van hen zijn, die laten zich afschepen. Ook zij nemen genoegen met haantje de voorste. De datingmarkt is net een supermarkt. Producten waarvoor de uiterste verkoopdatum bijna bereikt is of die een ongunstige prijs-kwaliteitverhouding hebben die staan vooraan en op ooghoogte. De echt verse melk staat altijd achter de melk die al staat te verzuren in het pak. Kwaliteit moet je zoeken. Zo is het ook met mannen.

De echte buitenkansjes zijn te vinden onder de mannen die zo’n bescheiden indruk maken. Omdat ze hun handjes kunnen thuishouden en liever hun kaken op elkaar houden dan foute opmerkingen maken. Stom natuurlijk, om aan hun trekken te komen zijn ze daardoor nogal eens aangewezen op droogneuken. Omdat de vrouwen zich vaak voor hun neus hebben laten wegkapen door versierders met minder zelfkritiek. Maar er is niets dat de fantasie zo mateloos stimuleert als droogneuken. Als zo’n man zijn verborgen trukendoos een keer open kan doen voor een vrouw zal ze ervaren wat buitenaardse seks is. En dat er leven is na de daad. Er is helemaal geen cursus nodig die een man leert om op een ingewikkelde en omslachtige manier een vrouw te versieren. Er zou eens een cursus voor de vrouw moeten komen waarin ze kan leren om een echte man te herkennen tussen al die foute. Eentje waarover ze niet hoeft te klagen tegen haar vriendinnen.


49 reacties

deZwarteRidder · 12 april 2004 op 17:09

nou dat is toch duidelijk..een glasheldere visie op de dating markt….leuk om te lezen..

Shitonya · 12 april 2004 op 18:24

Superdeluxe column 😆

Ik trek ook altijd de verkeerde foute mannen aan, dus een cursusje “hoe vindt je de juiste man” zou wel een goed idee zijn voor een volgende column 😀

Bakema_NL · 12 april 2004 op 19:09

Je hoort vaak dat vrouwen altijd op de “verkeerde” mannen vallen……………zouden ze pijn dan echt lekker vinden?

Ma3anne · 12 april 2004 op 19:33

Sinds ik vorig jaar met mijn dochter naar de Stones ben geweest, krijg ik flirtles van haar. Ik schijn daar sjans gehad te hebben bij het leven, maar ik merk dat dus nooit. Ik geloof dat ik het nu door begin te krijgen af en toe (als mijn dochter er bij is en het me zegt) en dan vind ik zo’n man eigenlijk een beetje sneu, dat ie zich zo voor me staat uit te sloven. Als ie aardig is en hij doet gewoon, dan vind ik hem toch wel aardig. Dat hele flirtgebeuren is helemaal nieuw voor mij… Zo ben je nooit te oud om te leren.

Ik weet er nog te weinig van om inhoudelijk commentaar op je column te geven, Maurits. Heb jij effe geluk! 😀

Maurits · 12 april 2004 op 21:25

[quote]Ik schijn daar sjans gehad te hebben bij het leven, maar ik merk dat dus nooit. [/quote]
Nou Ma3anne, Als je op zoek geweest was had je het vast wel gemerkt. En ik ben benieuwd naar je inhoudelijk commentaar. Vooral als je op ontdekkingstocht zou gaan, gewapend met de kennis van mijn column.

[quote]Ik trek ook altijd de verkeerde foute mannen aan, dus een cursusje “hoe vindt je de juiste man” zou wel een goed idee zijn voor een volgende column [/quote]
Tja, Shitonya,
Eigenlijk is de column al een soort minicursus!

pepe · 12 april 2004 op 21:43

😀 Ik heb alleen ervaring met het versieren met slingers op kinderverjaardagen.

Een cursus in flirten lijkt me verschrikkelijk om te volgen, als iets niet spontaan gebeurd dan is het zo onecht.

viking · 13 april 2004 op 08:43

[quote]Mannen kunnen tegenwoordig niet meer flirten.[/quote]
Ik denk dat je beter had kunnen schrijven over de armzaligheid van de communicatie tussen mensen in het algemeen. Het flirten is daar maar een klein onderdeel van. Maar je hebt voor een deel wel een punt. We leven in een tijd van geestelijke armoede waarin we ons door ene Nada van Nie laten voorschrijven welke kleding we aan moeten en in een programma als ‘neuken doe je zo’ door een blond pornoactreurtje laten vertellen hoe we elkaars lichaam moeten uitwonen.

Maar aan de andere kant moet je je dan ook weer afvragen of jouw column dan echt een punt scoort. Er is namelijk geen handleiding voor het versieren. Het is een natuurlijk proces dat gestuurd wordt door hormonen en niet door een handboek. Dat die hormonen iemand dingen laten doen of zeggen die lachwekkend of betreurenswaardig zijn, moeten we maar op de koop toe nemen.

luckyleo · 13 april 2004 op 11:52

Mooi omschreven!

Versiercursussen vind ik echt de grootste onzin. Versieren leer je zelf wel door alle ervaringen ermee.
Als de vrouwen er echt problemen mee hebben om de goede mannen te herkennen zou een cursusje daarvoor wel handig zijn, of zou dat het einde voor mij betekenen…..? 😮 😉

Maurits · 13 april 2004 op 16:03

[quote]Ik denk dat je beter had kunnen schrijven over de armzaligheid van de communicatie tussen mensen in het algemeen. Het flirten is daar maar een klein onderdeel van. [/quote]

Ongetwijfeld waar! Maar dan zou ik een boek moeten schrijven. Dat overstijgt mijn ambities. In een column moet je streng selecteren waar je het wel en waar je het niet over gaat hebben.

[quote]Er is namelijk geen handleiding voor het versieren. Het is een natuurlijk proces dat gestuurd wordt door hormonen en niet door een handboek.[/quote]

Dat alleen hormonen niet bij iedereen een garantie zijn voor een natuurlijk verloop lijkt me vrij duidelijk. Misschien is niet iedereen hormonaal bedeeld zoals Viking.

viking · 13 april 2004 op 18:53

😉

pleuro · 13 april 2004 op 19:21

Ik kreeg bij het lezen van deze column het gevoel dat jij een beetje met het fenomeen “vrouw” in de maag zit. Krijg zelfs het gevoel dat jij middels deze column je jaloezie ten opzichte van de “wel” scorende mannen van je af wilt schrijven. Heb je een dateblock? baal je er elke keer weer van, dat iemand anders wel de kwaliteiten bezit om een vrouw met een simpele opmerking voor zich te winnen? Wat is het toch met jouw visie op vrouwen van vandaag de dag?
[quote]De datingmarkt is net een supermarkt. Producten waarvoor de uiterste verkoopdatum bijna bereikt is of die een ongunstige prijs-kwaliteitverhouding hebben die staan vooraan en op ooghoogte. De echt verse melk staat altijd achter de melk die al staat te verzuren in het pak. Kwaliteit moet je zoeken. Zo is het ook met mannen.[/quote]

Zolang de datum nog niet overschreden is, is het nog steeds te consumeren en wat heb je aan kwaliteit dat uiteindelijk hetzelfde lot beschoren is als de pakken die hem voor zijn gegaan? Het pak verse melk valt onder de categorie mannen waar je na een leuke avond nog dagen aan vast hangt door middel van sms berichten, lovely e-cards en de ettelijke telefoontjes die slechts vragen wanneer er een vervolg komt. En de meeste jonge vrouwen van vandaag de dag willen helemaal geen vervolg! Het verzuringsproces van de andere pakken zorgen ervoor dat je na een leuke avond ook ook eerder afscheid kan nemen. Zodra je hem door de gootsteen spoelt is het over en sluiten en hij is daar doorgaands niet echt rouwig om.

Waarom zou je je als vrouw niet laten verleiden door dat stuk ondeugd, die er geen gras over laat groeien en straight to the point is? heeft naar mijn mening niets met “gemakzucht” om gemakkelijk aan een vent tussen de lakens te komen te maken, maar wel met het feit dat de vrouw van vandaag niet op zoek is naar gecompliceerde personen aan wie ze naderhand weer duidelijk moet maken dat een goede vrijpartij niet gelijk een opstapje naar het huisje boompje beestje leventje is. De vrouw van vandaag lijkt in dat opzicht steeds meer op de man van weleer… wel de lusten, niet de lasten!

Ben intussen heel benieuwd naar wat de aanleiding is geweest tot het schrijven van deze column!

Maurits · 13 april 2004 op 20:40

[quote]Ik kreeg bij het lezen van deze column het gevoel dat jij een beetje met het fenomeen “vrouw” in de maag zit. Krijg zelfs het gevoel dat jij middels deze column je jaloezie ten opzichte van de “wel” scorende mannen van je af wilt schrijven.[/quote]
Beste Pleuro, Ik heb al eens eerder over reakties op columns geschreven die automatisch uitgaan van een hoog ‘ik’gehalte in wat een schrijver produceert. Elke schrijver, bekend of onbekend, loopt daar tegenaan. En iedere goede schrijver heeft er hetzelfde antwoord op: uiteraard is je eigen leven een grote inspiratiebron voor wat je schrijft. Maar als je alleen maar 1 op 1 opschrijft wat je denkt of in het echt beleeft ben je niets waard als schrijver. Dan ben je een dagboekschrijver.

[quote]En de meeste jonge vrouwen van vandaag de dag willen helemaal geen vervolg![/quote]
Het bestaan van dit soort vrouwen vind ik in principe erg amusant. Maar ik weet wel zeker dat je je vergist dat ze in de meerderheid zijn. Onder jouw vriendinnen waarschijnlijk wel. De damesbladen staan vol met verhalen over die assertieve types die bijna allemaal op den duur toch huisje boompje beestje neigingen krijgen. Dus je weet wat je te wachten staat:-)

[quote]Het verzuringsproces van de andere pakken zorgen ervoor dat je na een leuke avond ook ook eerder afscheid kan nemen. Zodra je hem door de gootsteen spoelt is het over en sluiten en hij is daar doorgaands niet echt rouwig om.[/quote]
Soms schiet beeldspraak zijn doel voorbij. Of maakt het meer duidelijk dan je eigenlijk bedoelt

Dees · 13 april 2004 op 21:52

[quote]Producten waarvoor de uiterste verkoopdatum bijna bereikt is of die een ongunstige prijs-kwaliteitverhouding hebben die staan vooraan en op ooghoogte. De echt verse melk staat altijd achter de melk die al staat te verzuren in het pak. Kwaliteit moet je zoeken. Zo is het ook met mannen.[/quote]

En zo ook met vrouwen. Want, wat is er nou leuk of interessant aan een vrouw die een kleffe mannenhand op haar bil aanleiding genoeg vindt tot het welbekende kopje koffie?

Overigens goed geschreven, al kan ik me nergens in vinden…

Mosje · 13 april 2004 op 22:19

Beste Maurits,

Van welke planeet kom jij? Wat is jouw referentiekader? Ik geloof dat er niet één zin in je verhaal zit waarvan ik denk: dat klopt.
Beweringen zoals jij die doet moeten ergens op gebaseerd zijn. Is het je eigen ervaring? Heb je geput uit (wetenschappelijk) onderzoek?
Probeer hetgeen je schrijft aannemelijk te maken…

viking · 14 april 2004 op 08:27

Poppeduifje ging afgelopen weekend een nachtje stappen en vertelde de dag erna: ‘Er komt een vent naar mij toe met jouw directe toenaderingsmethode (wel mijn methode, niet mijn stijl): “ik vind jou erg sexy, zou best met je willen vrijen” ‘. Poppeduifje informeert het ventje over mijn existentie en daarmee is de kous af. Het mannetje groet vriendelijk en probeert het (wellicht) ergens anders. Ze vond het wel prettig, bij wijze van variatie op al dat hanige gestuntel van de meeste hormonaal verstoorde haantjes die je in een dikso aantreft.

Ma3anne · 14 april 2004 op 08:51

Dat bedoel ik nou, Viking. Maar dat is in mijn ogen geen flirten. Dat is gewoon zeggen wat je denkt en wat je wilt. Helemaal mijn stijl. Daar kun je adequaat op reageren en dat maakt de zaken meteen open en duidelijk.

ik vind flirten iets broeierigs hebben, waar ik me niet bij op mijn gemak voel.

pleuro · 14 april 2004 op 10:06

[quote]Stom natuurlijk, om aan hun trekken te komen zijn ze daardoor nogal eens aangewezen op droogneuken. [/quote]

Ik heb wel eens gehoord dat het geslachtsdeel van mannen tot hun 14de vanzelf groeit, en dat ze de rest van de lengte er zelf aan moeten trekken… 😀

Bakema_NL · 14 april 2004 op 10:56

Nou, dan had ie nu toch op de grond moeten hangen, maar dat haalt ie toch echt niet. 😀

Maurits · 14 april 2004 op 17:17

[quote]Beweringen zoals jij die doet moeten ergens op gebaseerd zijn. Is het je eigen ervaring? Heb je geput uit (wetenschappelijk) onderzoek?[/quote]
Beste Mosje, zoals je zelf ook wel zal weten is een column meestal gebaseerd op een aantal elementen: je eigen leven, het observeren van anderen, communicatie met anderen, wat je leest etc. Dat kneed je dan op je geheel eigen wijze en in je eigen stijl tot een column.

[quote]Van welke planeet kom jij? Wat is jouw referentiekader? Ik geloof dat er niet één zin in je verhaal zit waarvan ik denk: dat klopt.[/quote]
Maar ik zou ook helemaal niet willen pretenderen dat ik alle uithoeken van het heelal in mijn column beschrijf. Van welke planeet kom jij dan?

Maurits · 14 april 2004 op 17:33

[quote]Ik heb wel eens gehoord dat het geslachtsdeel van mannen tot hun 14de vanzelf groeit, en dat ze de rest van de lengte er zelf aan moeten trekken… [/quote]
Beste Pleuro, Als je bedoelt te vragen hoe lang hij is. Het antwoord is hetzelfde als dat op de vraag hoeveel PK een Rolls Royce heeft: Genoeg!

pleuro · 14 april 2004 op 21:19

[quote]Beste Pleuro, Als je bedoelt te vragen hoe lang hij is. Het antwoord is hetzelfde als dat op de vraag hoeveel PK een Rolls Royce heeft: Genoeg![/quote]

Zag jij ergens een vraagteken in mijn reactie? Ik heb de foto die ik ooit eens van je mocht ontvangen (in wielren outfit) onder de loupe genomen.. Die Rolls Royce welke jij als voorbeeld aanhaalt zal hoogstwaarschijnlijk een dinkytoy zijn 😛

Maurits · 14 april 2004 op 21:46

[quote] Ik heb de foto die ik ooit eens van je mocht ontvangen (in wielren outfit) onder de loupe genomen.. Die Rolls Royce welke jij als voorbeeld aanhaalt zal hoogstwaarschijnlijk een dinkytoy zijn [/quote]
Pleuro toch! Wat ben je fel! Ik moet een erg gevoelige snaar in je geraakt hebben! Ik vind het overigens niet echt chique om hier over zaken te praten die we prive in een MSN sessie uitgewisseld hebben. Er is op deze site, met name in mijn columns ruimschoots voldoende te vinden om je geschut tegen mij in stelling te brengen.
Voor die foto van mij hoef ik me trouwens niet bepaald te schamen. Anders zou ik je hem niet toegestuurd hebben. Op http://www.hotornot.com kreeg ik er zelfs een 9,4 voor! Doe dat maar eens na!

pleuro · 14 april 2004 op 22:13

[quote]Ik vind het overigens niet echt chique om hier over zaken te praten die we prive in een MSN sessie uitgewisseld hebben. [/quote]

ik haalde slechts een “kleine” handeling aan welke wij via MSN uitgevoerd hebben. Niet chique zou het zijn geweest, wanneer ik de betreffende foto hier geplaatst zou hebben! Ga jezelf nou niet teveel ophemelen over het feit dat jij een gevoelige snaar geraakt zou hebben. Ik heb geen gitaar in huis en volgens de garage heeft mijn auto geen V-snaar meer! Mijn lachspieren heb je er echter wel mee weten te raken!

Ik heb eens een aantal columns van jouw hand op een rijtje gezet (ben er zelfs het stoffige archief voor ingedoken) en kom steeds maar weer tot de conclusie, dat je nogal verbolgen reageert over het feit dat de vrouwen niet echt plat gaan voor dat “goddelijke” lichaam van je.

Ik zal je dan ook een klein geheimpje verklappen Maurits… de meeste vrouwen (en niet alleen die in mijn vriendenkring) hebben er een pesthekel aan wanneer een man doorlopend over zijn goddelijke vormen loopt te zaniken en zich verheven voelt boven alles en iedereen vanwege het feit dat hij een atletisch gebouwd lichaam heeft…. en het ontzag wat hij vraagt voor alle uren training die daar in gestoken zijn. Dat soort mannen zijn ook vaak de mannen waarmee je als vrouw de weegschaal moet delen, en dat staat gelijk aan een vrouw die door het beeld loopt tijdens studio sport op zondagavond!

En weet je wat het beroerde is…. op een dag zal het fietsen op dit niveau ook voor jou niet meer op te brengen zijn en zet het spierweefsel zich om in vetweefsel.

Hoevaak heb je jezelf een cijfer gegeven voor die foto?, want ik zie in jou nog niet direct de opvolger van George Clooney 😀

Met vriendelijke groet…
een pittig pleurootje 😛

Maurits · 14 april 2004 op 22:33

[quote]ik haalde slechts een “kleine” handeling aan welke wij via MSN uitgevoerd hebben. Niet chique zou het zijn geweest, wanneer ik de betreffende foto hier geplaatst zou hebben! [/quote]
Het is geen drama maar het hoort gewoon niet! De een wil de grens van chique of niet chique hier leggen, een ander legt hem weer verder en een derde nog weer verder. Gewoon duidelijkheid, prive is prive!

[quote]Ik heb eens een aantal columns van jouw hand op een rijtje gezet (ben er zelfs het stoffige archief voor ingedoken) en kom steeds maar weer tot de conclusie, dat je nogal verbolgen reageert over het feit dat de vrouwen niet echt plat gaan voor dat “goddelijke” lichaam van je[/quote]
Heerlijk zoveel aandacht! Maar je zou eens kunnen proberen oog te hebben voor de zelfspot. Zo kan je er namelijk ook naar kijken maar dan moet je wel oog hebben voor subtiliteiten. Jij probeert hier een imago op te bouwen van mannenverslindende seksgodin. Vind ik prima. Met een beetje subtiele zelfspot zou het nog leuker zijn!
[quote]En weet je wat het beroerde is…. op een dag zal het fietsen op dit niveau ook voor jou niet meer op te brengen zijn en zet het spierweefsel zich om in vetweefsel.[/quote]
Weet je wat echt het beroerde is? Dat ik helemaal niet zoveel fiets. En dat het zelfs geen gram uitmaakt of ik veel of weinig fiets. Maar je hebt toch een klein beetje gelijk. Vrouwen vallen niet perse op atletische mannenlichamen. Vrouwen hebben eigenlijk vooral oog voor hun eigen lichaam. En eerlijk gezegd is dat wel een beetje terecht. Een mooi vrouwenlichaam is door een man niet te evenaren.
[quote]Hoevaak heb je jezelf een cijfer gegeven voor die foto?, want ik zie in jou nog niet direct de opvolger van George Clooney [/quote]
Jij misschien niet maar heel veel anderen schijnen dat niet helemaal met je eens te zijn. En heus waar, ik heb mezelf geen cijfer gegeven.

R@@F · 14 april 2004 op 22:39

[quote]Voor die foto van mij hoef ik me trouwens niet bepaald te schamen. Anders zou ik je hem niet toegestuurd hebben. Op http://www.hotornot.com kreeg ik er zelfs een 9,4 voor! Doe dat maar eens na![/quote] Nu heb ik het ‘genoegen’ om te weten hoe jij er in het eggie uitziet, ik heb drollen gedraaid die er beter uitzagen! En wat die 9.4 betreft, dat geloof ik METEEN maar dan wel een 9,4 NOT 😀 !

Verder Maurits een wereld column (weer), en je krijgt weer lekker (zoals gewoonlijk) iedereen op de kast! (als jij er dan ook nog eens een keer uit komt) 😉

R@@F

pleuro · 14 april 2004 op 22:42

[quote]Het is geen drama maar het hoort gewoon niet! De een wil de grens van chique of niet chique hier leggen, een ander legt hem weer verder en een derde nog weer verder. Gewoon duidelijkheid, prive is prive![/quote]

Bedoel je nou dat er mensen zijn die er misschien meer achter zoeken?.. ik zal ze gerust stellen! het was namelijk geen blootfoto, maar slechts een foto van een man in wielrenkleding! waar we er zoveel van mogen bewonderen tijdens de Tour de France. Maak je toch niet zo druk… ik had natuurlijk ook kunnen zeggen dat ik de foto’s van de ColumnX meeting gezien heb, was dat minder erg geweest?

[quote]Heerlijk zoveel aandacht! Maar je zou eens kunnen proberen oog te hebben voor de zelfspot. Zo kan je er namelijk ook naar kijken maar dan moet je wel oog hebben voor subtiliteiten. Jij probeert hier een imago op te bouwen van mannenverslindende seksgodin. Vind ik prima. Met een beetje subtiele zelfspot zou het nog leuker zijn![/quote]

Ik hoef geen imago van mannenverslindende sexgodin op te bouwen. Heb al jarenlang een zeer stabiele relatie met mijn Tarzan, waarin ik niks tekort kom en waarbij het imago van mannenverslindende sexgodin al helemaal niet aan de orde komt! Punt is gewoon, dat mannen op de één of andere manier gewoon gecharmeerd zijn van de spontaniteit welke ik uitstraal. Misschien moet je eens te rade gaan bij Drs. Mosje, tenslotte heeft hij al eens het genoegen gehad om samen met Pleuro de lunch te nuttigen 😀

[quote]Vrouwen vallen niet perse op atletische mannenlichamen. Vrouwen hebben eigenlijk vooral oog voor hun eigen lichaam. En eerlijk gezegd is dat wel een beetje terecht. Een mooi vrouwenlichaam is door een man niet te evenaren.[/quote]

Ik ga morgen gelijk naar mijn huisarts, want volgens mij ben ik in het verkeerde lichaam geboren! Een vrouw kijkt namelijk wel graag naar een mooi stevig gespierd mannenlichaam met een paar geweldige billen in strakke jeans!

[quote]Pleuro, ik denk dat ik heel duidelijk gezegd heb waar het me om gaat. Ik wil gewoon duidelijk een grens trekken. Laten we er nu maar over ophouden.[/quote]

Jij begon! :laugh:

Maurits · 14 april 2004 op 22:46

[quote]Nu heb ik het ‘genoegen’ om te weten hoe jij er in het eggie uitziet, ik heb drollen gedraaid die er beter uitzagen![/quote]
Nou R@@f, als dat waar is heb jij gouwe handel. Je hebt natuurlijk meteen een drollenwinkel geopend. En daar ben je ongetwijfeld de eerste drollenmiljonair door geworden. Je rijdt vast in een bruine Porsche!

Maurits · 14 april 2004 op 22:50

Pleuro, ik denk dat ik heel duidelijk gezegd heb waar het me om gaat. Ik wil gewoon duidelijk een grens trekken. Laten we er nu maar over ophouden.

R@@F · 14 april 2004 op 22:54

Nou Maurits,eerder een Rolls Drolls!

Maar uh, die foto die jij Pleurtje gestuurd hebt is dat de zelfde foto die je mij toen hebt gezonden??? En dan ga jij nu vast zoiets zeggen als die heb je uit je prive collectie of iets dergelijks flauws. Dan wil ik je bij deze voor zijn..Dit is toch echt DE foto die jij mij hebt verzonden, sterker nog het is de zelfde foto die pleuro ook heeft ontvangen

[url=http://www.mistresschelsea.com/freeloaders/fietsbroek/Pearl_Izumi/PI06.JPG]Maurits in wielrenbroek[/url]
😀 😀 😀

Maurits · 14 april 2004 op 23:02

R@@f toch, Je hebt zeker poep in je ogen! Alsof dat miezerige ventje op de foto te vergelijken zou zijn met mijn atletische gestalte (ik versla dat mannetje op alle fronten!) Die foto heb ik je niet gestuurd! Die zal wel uit je prive collectie komen die je op bepaalde sites op internet gescoord hebt.

pleuro · 14 april 2004 op 23:14

[quote]Alsof dat miezerige ventje op de foto te vergelijken zou zijn met mijn atletische gestalte [/quote]

Zo zie je maar weer wat een strak gesneden wielrenpakje teweeg kan brengen! Begrijp je nu waarom wij vrouwen ons in sommige gevallen graag voor de gek laten houden door mannen in een strak gesneden maatkostuum?

Maurits · 14 april 2004 op 23:22

[quote]Begrijp je nu waarom wij vrouwen ons in sommige gevallen graag voor de gek laten houden door mannen in een strak gesneden maatkostuum?[/quote]
Nu zijn we via allerlei ‘off topic’ omwegen weer terug bij het onderwerp van de column. Flirten heeft eigenlijk helemaal geen zin. Trek als man gewoon een strak pak aan, dan vallen de vrouwen als rijpe appelen in je schoot! Zou ik het dan toch fout doen?

pleuro · 14 april 2004 op 23:45

[quote]Trek als man gewoon een strak pak aan, dan vallen de vrouwen als rijpe appelen in je schoot! Zou ik het dan toch fout doen?[/quote]

I’m affraid so!

Maurits · 14 april 2004 op 23:51

[quote]I’m affraid so![/quote]
Daar ging mijn column dus eigenlijk over. Dat het eigenlijk zo bedroevend simpel is: Kromme teksten, kleffe handjes, gratis drankjes en strakke pakjes. Als het zo moet dan hoeft het van mij niet meer! Ik ga het klooster in.

R@@F · 15 april 2004 op 00:02

[quote]Ik ga het klooster in.[/quote]

TAXXXXXXXXXXXXIIIIII
Ik wil je eventueel ook wel even brengen hoor!!

pleuro · 15 april 2004 op 00:08

Wat denk je daar te vinden Maurits? of geloof je dat alleen de Heilige maagd Maria het koren van het kaf nog weet te onderscheiden?

Maurits · 15 april 2004 op 00:23

[quote]Ik wil je eventueel ook wel even brengen hoor!![/quote]
Da’s goed, R@@f, als het maar niet in de Drolls Royce is.

[quote]Wat denk je daar te vinden Maurits? of geloof je dat alleen de Heilige maagd Maria het koren van het kaf nog weet te onderscheiden?[/quote]
Ik bedoel het nonnenklooster, Pleuro. Als die dames niet op springen staan, dan weet ik het niet meer. Er schijnen hele leuke jonge meiden tussen te zitten. Ze zijn alleen een beetje in de war. Daar kan ik wel wat aan doen!

viking · 15 april 2004 op 18:00

Godnondeju wat is dit lachen… eerlijk, ik krijg hier een rolberoerte van die reacties. Nee, Maurits, ik geloof gelijk dat jij die met dat pikkie niet bent maar nu ben ik naar die andere link gaan kijken, uhhh hot or not??? ben jij die snotneus????? Nee toch????

Maurits · 15 april 2004 op 20:52

[quote]maar nu ben ik naar die andere link gaan kijken, uhhh hot or not??? ben jij die snotneus????? Nee toch????[/quote]
Staat ie er nog op dan? Toch niet jaloers? Ja we zijn niet allemaal vierkant!

Mosje · 15 april 2004 op 21:48

Nee, ik geloof niet dat Pleuro en Maurits elkaar goed liggen.

(Deze reactie geplaatst om het aantal op 40 te krijgen. Van harte Maurits 🙂

Maurits · 15 april 2004 op 21:53

[quote]Nee, ik geloof niet dat Pleuro en Maurits elkaar goed liggen.[/quote]
Oh dat valt best mee hoor. Eigenlijk lijken we wel op elkaar. We proberen allebei een bepaald beeld van onszelf te scheppen. Ik als eeuwig jongblijvende superatleet en zij als mannenverslindende seksgodin. Alleen is het voor haar moeilijker om het aan te tonen.

[quote]Deze reactie geplaatst om het aantal op 40 te krijgen. Van harte Maurits [/quote]
Mijn dank is groot Mosje. En dit is dus 41

pleuro · 16 april 2004 op 00:26

[quote]Op http://www.hotornot.com kreeg ik er zelfs een 9,4 voor! Doe dat maar eens na![/quote]

[img]http://pix2.hotornot.com/pics/HL/HL/KL/KZ/G8KQOZEYNJAB.jpg[/img]

Deze man kreeg op diezelfde site hetzelfde cijfer… Dus zo moeilijk is het blijkbaar niet om zo’n cijfer te behalen!

Maurits · 16 april 2004 op 00:30

[quote]Deze man kreeg op diezelfde site hetzelfde cijfer… Dus zo moeilijk is het blijkbaar niet om zo’n cijfer te behalen![/quote]
I rest my case! Het zullen in ieder geval wel Amerikanen geweest zijn die deze engerd een hoog cijfer gegeven hebben.

Godspeed · 16 april 2004 op 10:07

[quote]Sinds kort is er Masterflirt. [/quote]

Is denk ik net zoiets als sollicitatie training.
Je leert er hoe je je moet gedragen en wat je wel en niet moet zeggen op het sollicitatiegesprek. Maar na twee weken er gewerkt te hebben, weten ze alsnog wat voor vlees men in de kuip heeft, en kun je alsnog vertrekken.

Een zelfde scenario zal hier ook wel van toepassing zijn, maar ja je hebt wel 2 weken kunnen neuken:-D:-D:-D

pleuro · 16 april 2004 op 13:03

[quote]I rest my case! Het zullen in ieder geval wel Amerikanen geweest zijn die deze engerd een hoog cijfer gegeven hebben.[/quote]

En dan klop jij je op de borst, omdat diezelfde Amerikanen ook zo’n cijfer aan jouw persoontje toekennen? 😮 Gebruik je die site en het bijbehorende cijfer voor je eigen persoontje nou ook als afrukmateriaal? 😛

Maurits · 16 april 2004 op 13:10

[quote]En dan klop jij je op de borst, omdat diezelfde Amerikanen ook zo’n cijfer aan jouw persoontje toekennen?[/quote]
Er komen ook Europeanen en Aziaten en Afrikanen!

[quote]Gebruik je die site en het bijbehorende cijfer voor je eigen persoontje nou ook als afrukmateriaal?[/quote]
Nee hoor, Ik ruk me op heel andere dingen af. Zoals ik al in mijn column zei, daar heb je fantasie voor. En de mijne is heel levendig 😉

pleuro · 16 april 2004 op 15:48

[quote]Er komen ook Europeanen en Aziaten en Afrikanen![/quote]

Conclusie; diezelfde mensen die de 9.4 aan deze engerd gaven, hebben ook jou in het ooitje genomen

and she scores!!!!!!!! 😀 😀

Maurits · 16 april 2004 op 18:50

[quote]Conclusie; diezelfde mensen die de 9.4 aan deze engerd gaven, hebben ook jou in het ooitje genomen[/quote]
Nee Pleuro, je bent weer eens te snel met je conclusies! We hadden juist afgesproken dat Amerikanen engerds hoog waarderen. Het moeten dus de inwoners van andere continenten zijn die mij een hoge score geven. En als de Amerikanen niet meegestemd hadden, zou ik misschien wel een 10 gehaald hebben!

[quote]and she scores!!!!!!!! [/quote]
Je neemt het zekere voor het onzekere: Als je voor jezelf applaudiseert weet je zeker dat er in ieder geval iemand je observaties deelt.

pleuro · 20 april 2004 op 12:28

Heb je de mensen benaderd die je een cijfer hebben gegeven? de statistieken nagelopen om na te gaan waar deze mensen vandaan kwamen? Feit blijft gewoon dat zowel de engerd als jij exact hetzelfde cijfer scoren, door hetzelfde publiek. Wist je overigens dat een groot gros van de bezoekers van deze sites vooruit scrollen in het fotoboek door hun muis op de 10 te laten staan? Misschien is dat wel de reden geweest van deze score 😉

Toch altijd leuk om te weten dat er mensen zijn die enige waarde hechten aan de resultaten die zij op deze sites boeken. Zie je deze resultaten als een stukje erkenning?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder