“Je moet alles een keer hebben gedaan in je leven”. Ik weet wel dat ik ooit dat motto aan mijn kont heb geschreven, maar zo nu en dan begin ik toch evengoed te steigeren bij bepaalde dingen. Zo zul je mij nooit als sm meesteres of slaaf treffen, onder een rijdende trein zien liggen of een vogelspin zien vasthouden zonder te gillen als een klein meisje en hard weg zien rennen. Maar sinds gisternacht ben ik op nog een kiezelsteen gestuit in vrouwelijke vorm waardoor dat motto ook meteen de lucht in wordt gegooid. Homo’s zijn prima mensen, omdat ze mij fysiek nooit lastig zullen vallen. Hetero’s zijn ook prima mensen, omdat ik hun geaardheid begrijp. Bi’s vind ik al stukken minder, omdat ze ten eerste onvoorspelbaar zijn; je weet nooit waar ze voor kiezen en ten tweede onbegrijpelijk, omdat ik vind dat je maar op één sekse uiteindelijk kan vallen. Het één spreekt je toch meer aan dan het andere. Discussie daarover is een begin zonder einde.

Maar lesbi’s vind ik rampzalig. Of het een poeslikster was of niet is een groot raadsel, maar ze gedroeg zich er wel naar, dus ik maak er op die manier wel een lesbi van. Ik stond zo daar rustig te dansen, zoals wel meer mensen doen tijdens het uitgaan. Je moet toch iets doen nietwaar? Je kunt wel gaan zitten en naar de prachtige muziek gaan luisteren, maar dan zou je net zo goed thuis kunnen zitten. Hoe dan ook, ik danste dus en toen waggelde er een eend mijn kant op. Dus ik denk: “eend in aantocht, die wil er vast langs”. Zodoende probeerde ik het beestje langs zij te laten gaan, maar ze bleef voor me waggelen met een naargeestige, onbetrouwbare, geile blik in haar rare oogjes.

Normaal hebben mannen zo’n blik in hun ogen, dus ik knipperde eens met mijn ogen om te kijken of ik mij misschien had vergist. Maar nee, het bleek toch echt een vrouwelijk wezen te zijn tot mijn grote verbazing. Voor ik help of val dood kon zeggen, voelde ik ineens twee handen op mijn zij en vervolgens vleugels door mijn haar wapperen. Ze keek me aan alsof ze me wilde opvreten en danste als een paaldanseres zonder paal. Misschien was ze zo stomdronken dat ze mij als paal aanzag. Er moet toch een verklaring zijn nietwaar.

Omdat ik nog nooit in zo’n benarde situatie heb gezeten, wist ik mij totaal geen houding te geven, een shock, verdoofd en ietwat geamuseerd. En even later sprong ze bovenop me en probeerde mijn broek los te maken…nee, toen knipperde ik weer eens met mijn ongelovige ogen en zat ze gelukkig niet in mijn broek, maar iets vergelijkbaars. Ze duwde met mijn mond/tong, wat voor stuk vlees het ook moge zijn, een paar ijsblokjes in mijn mond. Zo nu en dan waggelde ze weer weg en kwam weer als een boomerang terug. Een vriendin werd ook al slachtoffer en al gauw schreeuwde ik om hulptroepen. Ik ben potdomme geen potvis.

Zelfs toen ik met een gebruikelijke mannelijke vis danste, waagde ze het nog om mij te bespringen. Ineens voelde ik iets in mijn rug. Geen lul zoals normaal zou zijn tijdens het uitgaan, maar twee opgeblazen pingpong ballen. Al gauw werd ze omgeblazen en ging ietwat boos en teleurgesteld ergens zitten tussen haar wanstaltige vrienden. “Alle eendjes zwemmen in het water”. In mijn water komen ze niet!

Tot Shit

Categorieën: Gein & Ongein

5 reacties

Prlwytskovsky · 30 december 2006 op 18:27

[quote]Misschien was ze zo stomdronken dat ze mij als paal aanzag[/quote]
Ooit had ik het genoegen je foto op jou site te kunnen bewonderen en ik vergelijk je beslist niet met een paal maar eerder met een smakelijke dame. Leuk weergegeven, zie het zo voor me.
😉

SIMBA · 31 december 2006 op 09:17

[quote]Omdat ik nog nooit in zo’n benarde situatie heb gezeten, wist ik mij totaal geen houding te geven, een shock, verdoofd en ietwat geamuseerd[/quote]

Toch typisch dat we het enger vinden om door een vrouw “aangerand” te worden dan door een man.
😕

Bitchy · 31 december 2006 op 09:32

Ooit eens in een vergelijkbare situatie gestaan en ik reageerde ook schaapachtig en ongemakkelijk.
Herkenbaar dus!

arta · 31 december 2006 op 12:16

Een benarde situatie, maar ik heb er wel enorm om moeten lachen! Ik zag het voor me!
😀

Shitonya · 2 januari 2007 op 16:40

thanks 🙂
en ja…door mannen aangevallen worden ben je gewend, een vrouw is ongewoon dus is het “erger”, omdat een vrouw je eerder in shock brengt dan in walging zoals een man 😉

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder