Co-column geschreven door Mien en CJvZ

Vier maanden is een tijd die nog te overzien is. Het is te kort om er vanuit te gaan dat je iemand nooit meer terug zal zien, maar lang genoeg om daaraan te gaan twijfelen.
Ik wist niet eens hoe laat ze vertrekken zou. Eigenlijk zou ik haar gewoon op moeten bellen en vertellen dat ik haar op kwam halen. Gewoon is een woord dat mensen gebruiken om aan te geven dat iets juist niet gewoon is. Ik weet niet waarom mensen dat doen. Laat staan waarom ik het doe. Sowieso wist ik niet goed meer waarom ik in de trein zat. De mogelijkheid was aanwezig dat dit een dronkemansactie was. Mijn hoofd vertelde mij dat ik nog te veel alcohol in mijn bloed had. In vijf uur slapen, zijn de fles wijn en acht vaasjes nog niet verdwenen. Maar de reis van drie uur had ik ingecalculeerd, dus zou ik per saldo een goede nacht geslapen hebben als ik tegenover haar zou staan. Misschien zou het haar niet opvallen door de jetlag.

Bloemen moest ik nog kopen. Niet vergeten. Rozen vond ze mooi, maar over de kleur twijfelde ik. Rood of roze. En wat te schrijven op het kaartje? [CJvZ]

[i]Aap, noot, Mies. Ik heb je zo gemist. Ik weet het nu al, dit kaartje is te klein om al mijn zielenroerselen aan jou te kunnen openbaren. Sweet feelings koester ik sinds ik tegen jouw harige rug in slaap mocht vallen. Uitputtende nachten hebben al onze noten doen kraken. Wat zag je er lekker uit in die leren nachtjapon van Dries.

Lieve Mies, je vervult al mijn dromen. Deelt met mij mijn bananenfobie. Knuffelt mij als een dierelier en deelt met mij mijn kooi. Ik wil je flikvlooien, roskammen, kingkongen en nog veel meer. Mijn verlangens zijn gewoon niet te temmen.

Ik heb speciaal voor jou our favorites in huis gehaald. Knabbelnootjes en pindarotsjes en video’s van Tarzan en Daktari. Me Jane, you Tarzan … en dan maar wachten tot local hero Cheetah voorbijlacht! Ja, ja en dan nog even Daktáriiiii … smullen met Judy en die schele leeuw!

Oh,oh, ik zie nu al naar je uit, lieve Mies. Volg gewoon as usual de roze rozeblaadjes, take Johnny W. with you, never mind your jetlag and don’t forget to put on your red shoes (it will last a minute). I’m so horny. We will meet in Artis, … cage 69. [Mien][/i]

Categorieën: Co-Column

6 reacties

pally · 11 oktober 2008 op 13:34

heel mooi deze tweeling die in het 2e gedeelte opeens van serieus los wordt…
groet van Pally

Troy · 11 oktober 2008 op 16:23

Eigenlijk is er hier sprake van een enorme stijlbreuk. Maar wel een hele leuke! En zo absurd dat het eigenlijk ook wel weer kan en de stijlbreuk geen stijlbreuk meer is.

Zoiets…

:kophouwe:

arta · 11 oktober 2008 op 18:37

Ja, ik ben het eens met Troy, enorme stijlbreuk, maar zeker leuk!

Mup · 12 oktober 2008 op 21:49

Zo naadloos als de andere verliep, zo’n breuk merkte ik hier. Het is een leuk initiatief, dat co-columnen. Vind dit experiment (persoonlijke smaak) minder geslaagd,

Groet Mup

Anne · 13 oktober 2008 op 14:09

Zoals al opgemerkt, bij deze is de stijlbreuk functioneler.

lisa-marie · 20 oktober 2008 op 10:50

Va serieus naar los heeft wel iets ook deze met plezier gelezen

Geef een reactie

Avatar plaatshouder