Het spijt me van die keer dat ik je nieuwe servies door de keuken heb gesmeten. Net als dat het jou waarschijnlijk spijt dat je zei dat je liever met je vrienden uit wou gaan op vrijdagavond in plaats van met mij, wat de aanleiding was van het smijt-incident. Het was ook niet mijn bedoeling om dat pak vla naar je hoofd te gooien en het was al helemaal niet mijn bedoeling om daarna in lachen uit te barsten. Maar kom op, je moet toegeven dat je er komisch uitzag met je gezicht onder de dubbelvla. Ik heb de foto’s nog bewaard, als je wilt kan ik ze nog wel naar je opsturen. Net als die foto’s van onze vakantie. Oh nee, wacht. Die bestaan niet. Je wou namelijk niet met mij op vakantie. Twee weken zon, zee, strand en seks zag je niet zitten. Heel begrijpelijk. Ik kan nu ook wel inzien dat het onredelijk was van mij om het vakantie-fotoboek van jou en je vrienden te verbranden in je achtertuin. Dus ook daarvoor mijn welgemeende excuses.

En misschien was het niet al te slim van mij om dat fotolijstje met die leuke foto van jou en je zusje door je raam heen te smijten. Maar hoe kon ik op dat moment weten dat ze je zusje was en niet je ex-vriendin? Inderdaad is het heel erg jammer van die oude man die net onder je raam liep en het lijstje op zijn hoofd kreeg, net als flink was glassplinters, maar ik heb gehoord dat hij met de nieuwste technieken binnenkort zelfs weer wat kan zien. Met een beetje geluk komt er binnenkort ook een techniek die er voor zorgt dat hij weer kan lopen. Hij viel tenslotte nog best hard.

Het spijt me ook dat je van je vrienden moest horen dat ik altijd moest faken tussen de lakens, maar je prestaties waren dan ook niet bepaald denderend. Geef nou zelf toe, twee minuten is niet erg lang. Toch had ik beter jou zelf daarover eerst in kunnen lichten, voor ik het aan al je vrienden vertelde. Dat realiseer ik me nu ook.

Hoe dan ook wil ik nog even kwijt dat ik absoluut niet begrijp waarom je me hebt verlaten. Was ik niet altijd goed voor je? Ben ik er niet altijd voor je geweest? Je weet gewoon niet wat je mist. Trouwens, nu ik toch bezig ben. Dit weet je nog niet, maar ik heb met je beste vriend gezoend. Was niet mijn bedoeling hoor. Sorry nog.

Liefs, Chantal


16 reacties

Prlwytskovsky · 18 februari 2006 op 17:20

Chanti fantastisch, hoog humorgehalte.
In mijn verleden werd er alleen met woorden gesmeten want we hielden niet van vla en geloof me: dat komt net zo hard aan.

senahponex · 18 februari 2006 op 17:23

[quote]Geef nou zelf toe, twee minuten is niet erg lang. Toch had ik beter jou zelf daarover eerst in kunnen lichten, voor ik het aan al je vrienden vertelde. Dat realiseer ik me nu ook. [/quote]

Heel leuk na alle ernstige berichten eindelijk weer eens humor klasse 😀

Troy · 18 februari 2006 op 18:10

Je gebruikt hier hetzelde trucje als in je : “je bent het net niet” column. Alleen al daarom vind ik deze beduidend minder. Als ik die column nog niet had gelezen had ik deze zeker goed gevonden, maar nu vind ik het helaas een net iets slapper aftreksel…

Ma3anne · 18 februari 2006 op 20:34

Ben het met Troy eens. Herhaling is vaak geen verbetering.
Maar een bitch blijf je. 😛

DriekOplopers · 18 februari 2006 op 21:25

Wraak moet!
Wraak is goed!

En ik vind het geen slap aftreksel. (Dat durf ik ook niet te vinden. Bang voor de toorn van Chantal 😀 , Chantal kwaad maken is best linke soep 😀 , ik kijk wel uit 😀 !)

Nee hoor, meissie: als altijd weer prima gedaan.

Je fan,

Driek

melady · 19 februari 2006 op 00:51

Leuk stukje maar idd een slap aftreksel van je maand column.
Het is het nét niet.
😀

Outsider · 19 februari 2006 op 10:04

Leuke ironische humor.

Ik zeg niks, want zeker weet ik het niet, maar gezien de reacties lijkt het wel of sommigen een beetje jaloers zijn dat Chantal de column van de maand heeft.

Troy · 19 februari 2006 op 12:10

@Outsider: Edit

Op naar de Pb

Outsider · 19 februari 2006 op 12:18

Reactie verwijderd: besproken in PB.

Trukie · 19 februari 2006 op 16:09

Oei oei jij maakt echt gehakt van jouw exen.
Je laat geen spaan meer heel voor je opvolgster.
Ik durf het haast niet te vragen, maar de hoeveelste was dit?
Met deze uitzonderlijke bedrevenheid in daden- en woordenspel kan het niet de eerste zijn 😉

Li · 19 februari 2006 op 17:08

Geinig geschreven weer!

Li

Dees · 19 februari 2006 op 18:54

Leuke column Chantal..

Het verassingseffect is mss wat minder, maar de setting toch wel voldoende anders om de column nog leuk te vinden.

Chantal · 19 februari 2006 op 19:09

Heel erg bedankt voor de reacties allemaal! :kiss:

@ Trukie: Gaat allemaal over 1 persoon… errug he? 😉

KawaSutra · 20 februari 2006 op 13:57

Ik zou je zo weer terugnemen. Het is toch niet niks als een vrouw voor je op de knieën valt. 😀

wendy77 · 20 februari 2006 op 16:35

Chantal, al schrijf je er nog 100 op deze manier, ik vind ze geweldig!!

fjag2003 · 21 februari 2006 op 12:17

Chantal!
Hij is weer geweldig!
Ik moest erg lachen.
Groeten knarF

Geef een reactie

Avatar plaatshouder