Lieve Laila,

Ik heb je sms ontvangen in het schitterende hotel waar ik nu zit. Ik verveel me dood hier. Elke dag heb ik het gevoel dat ik iets mis. Je sms was daarom een lichtpuntje in de verveling. Je schrijft dat Joseph Fritzl levenslang heeft gehad, ik heb de zin 2x gelezen. Fritzl en levenslang? Die man hadden ze langzaam moeten martelen en moeten aandoen wat hij zijn dochter heeft aangedaan.
Jij vind ook dat zijn dochter veel eerder naar de politie had moeten gaan, maar ja, zou jij dat doen in haar situatie? Vooral voor die dochter moet het een traumatische ervaring geweest zijn.
Persoonlijk vind ik het een schande dat deze man nog zolang vrij heeft rondgelopen.

Je schrijft ook dat je bang bent om je kinderen nog naar school te brengen, omdat er tegenwoordig veel aanslagen op scholen gepleegd worden. Weet je Laila, bij veel mensen op deze wereld zit niet een steekje maar een hele kabel los waardoor ze heel gekke dingen gaan doen en dan druk ik me nog zacht uit denk ik.
Ik heb erover nagedacht, maar misschien zijn al deze mensen die aanslagen op scholen plegen wel familie van Joseph Fritzl, zij denken ook alleen maar aan zichzelf.

En dan de genadeklap:
Je smst me dat Feyenoord-AZ in 0-0 is geeindigd. Daarop heb ik natuurlijk een roseetje gedronken, op de goede afloop van die wedstrijd. Mijn club Feyenoord draag ik natuurlijk een warm hart toe.

1 ding is zeker Laila:
De TV kantine, waarover jij mij smste moet een succes worden. Het programma kost mijns inziens bijna niets en komt met leuk entertainment. Wij Nederlanders houden van parodien en die zijn Carlo Boszhard en Irene Moors wel op het lijf geschreven. Misschien is het leuk om ook Fritzl eens te paroderen, maar dan meer zijn proces met als gevolg dat hij op een elektrische stoel gezet wordt. Maar ik denk dat als Carlo en Irene dat doen, heel Nederland geschokt zou zijn.

Ik spreek je snel.

Kus, Pat.


7 reacties

arta · 5 april 2009 op 11:03

Wat een onderwerpen om over te SMS-en… Daar wordt je telefoon wel een stukje zwaarder van, denk ik:-D

pally · 5 april 2009 op 12:26

Omdat ik niet kan ontdekken, Giro, wat je hier eigenlijk mee wilt, weet ik ook niet hoe te reageren.

groet van pally

giobro8 · 5 april 2009 op 14:20

@ Pally, het was meer mijn gevoel en mening van me afschrijven. Echt een doel had ik er niet mee. dus ik begrijp je reactie.

Groet

maurick · 7 april 2009 op 08:22

[quote]Jij vind ook dat zijn dochter [/quote]
Dat is wel een schandalige grammaticale fout, hè!

Verder heb ik het idee dat je de ‘Showbizzactualititen’ wilde samenvatten in één klein stukje, maar dat is niet helemaal gelukt… Probeer eens een column over één actualiteit te schrijven, dat is veel beter en minder kort door de bocht.

Mien · 7 april 2009 op 13:21

Deze column leest als een SMS en is weer net zo snel verdwenen.
Dat is op zich knap. Lekker luchtig geschreven.
Maar blijft niet hangen.
Ik zou zeggen, twitter de volgende column eens.

Mien

Dees · 7 april 2009 op 16:24

Hij vlindert lekker. Ik vind de vorm heel goed en leuk gekozen. hij kan alleen denk ik nog wel wat snediger en smeuiger

LouisP · 8 april 2009 op 13:08

G.
er staan best schokkende zaken in. Dus is de opzet misschien wel gelukt.

L.

Geef een antwoord