“Ja Shit, vuile crackhoer! Geef nu eens toe dat jij de geheime minnares, de gleufteef van mijn man bent. Alle bewijzen zijn er: de smsjes, de mailtjes en ik heb zelfs postduiven rond zien vliegen. Jullie hebben wat met elkaar he, vuile sloerie!” Zo, haar hart was ook weer vervuld van liefde, dat mag wel duidelijk zijn. “Lieve schat, je weet toch hoe ik in elkaar steek, zulke dingen zou ik nooit doen. Als zou je man mij in goud betalen, dan zou ik mijn benen nog niet voor zijn pincet spreiden”. “Ja, ik weet precies hoe je in elkaar steekt. Er zit namelijk een steekje bij je los en daarom neuk je alles wat een lul heeft”. Altijd zo recht door zee die vrouw. “Ach kom nou zeg, al zou ik mij door je man laten neuken, dan zou ik het wel op de muur van je huis schilderen, dan zou ik niet zo achterbaks nu glashard tegen je staan liegen, denk je ook niet?” Ze fronste even met haar nivea gezicht en keek me een tijdje twijfelachtig, met een half openstaande ogen en met een gapende pijpmond aan en bood toen haar welgemeende excuses aan.

… “hey, kun je even m’n clitoris uit je mond halen amateur, ik moet je wat vertellen”. Zoals gewoonlijk luisterde hij niet, omdat zijn “elke vrouw waar ik van hou, hoort bij elke neukpartij klaar te komen” gedachte zijn gezonde verstand weer aantastte. Ik zag alweer wolken voor de maan komen, dus gooide onmiddelijk de tv aan. Dit kon nog wel enige tijd duren. Vier reclame blokken later werd ik het toch echt zat en gaf hem een effectieve klap tegen zijn hoofd. Nu ik eindelijk alle aandacht had, begon ik te vertellen.

“Ik weet het niet zeker hoor, maar volgens mij begint je vrouw iets te vermoeden”. Van zijn tongspier was inmiddels niets meer over, dus het enige wat eruit kwam was: “niwa? Waawom thenk je dad?”- “Wel, ze noemde me heroinehoer of iets in die richting. Nou ja, ze bedoelde dus een hoer die kansloze mannen een pleziertje doet voor drugs. Ze had alleen niet door dat ze zelf een hoer was, omdat jij haar onderdak, voedsel en kleding geeft in ruil voor seks”.
– “Shiwwy, daw is niew mijw hoew, daw is mijw vwouw.

“Hoe dan ook, ze verloor haar beheersing en zo rolden we samen in enkel een string door de modder om elkaar de nek om te draaien”- “daw haw ik wiwwen ziew” – “nee, jij ziet pas modder wanneer je diep in de grond ligt begraven. Dus gezien je slechte conditie, zul je dat nog dit jaar zien”. Nadat ik het hele verhaal had verteld, beloofde hij mij morgen onze geheime relatie aan zijn vrouw te onthullen. Maar zoals verwacht, ontbrak het hem weer aan lef, dus zat er voor mij niets anders op dan zelf het karweitje maar op te knappen.

Enkele dagen later reed ik stom toevallig langs hun huis en zag een hele zwerm huisvrouwtjes staan. Ik klom op het dak van mijn auto om een blik te kunnen werpen op hetgeen wat zij zagen. Eén of andere psychopaat had iets op hun huis geschilderd: “Dennis, ik heb zo’n vermoeden dat je vrouw weet dat je mijn baarmoeder perforeert met je totempaal.”

Ik klim weer vliegensvlug in mijn auto en sla een zucht, terwijl ik naar de stoel naast me kijk waar een blik verf op staat. Vervolgens kijk ik naar buiten, waar alle andere hoeren vol verbazing staan te kijken naar het kunstwerk op de muur. Daarna denk ik aan hun echtgenoten. Nog twintig huizen te gaan …

Tot Shit


10 reacties

Troy · 14 maart 2006 op 13:14

Ik wil jou wel eens een t.v. aan zien gooien en ook ben ik ik benieuwd hoe je een zucht nu precies slaat 😛

Leuke column, grappig hoe je het personage Shit steeds vaker in je columns gestalte geeft. Veelzijdig typje, die Shit.

senahponex · 14 maart 2006 op 13:30

[quote]Maar zoals verwacht, ontbrak het hem weer aan lef, dus zat er voor mij niets anders op dan zelf het karweitje maar op te knappen.[/quote]
En dennis zei: shit,shit shit.
Heerlijk verhaal

sally · 14 maart 2006 op 17:49

Supergrof. Maar ook dat went. En deze vind ik kostelijk.
:laugh:

Dees · 14 maart 2006 op 21:27

:laugh:

Shitzooi, heerlijk!

Ma3anne · 14 maart 2006 op 22:29

Grofheid en originaliteit bij elkaar. Niks mis mee. :laugh:

melady · 15 maart 2006 op 00:24

Ik sla(ak) een zucht van verlichting om je groffe taalgebruik Shit. Je columns gaan steeds meer op een column lijken.

Mooi geschreven voor een shitoniaansche aanhanger.

Wright · 15 maart 2006 op 10:01

[quote]Vier reclame blokken later werd ik het toch echt zat en gaf hem een effectieve klap tegen zijn hoofd.[/quote] :laugh:
Wat een heerlijk bizar verhaal weer, Shit!

Mosje · 15 maart 2006 op 20:07

Inderdaad, een ongelofelijke hoeveelheid shit weer.
😀

Nana · 16 maart 2006 op 13:57

Even worstel ik met je woordkeuze, maar die laatste zin is geweldig goed en ik schaterde het uit.

Shitonya · 17 maart 2006 op 12:05

Bedankt voor de reacties 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder