Wilmaaaaaaaaaa, open the doooooorr! Wilmaaaaaaa, open the dooooooorrr.  Toen was love echt in the air. Fred en zijn maatje Barney met BamBam. Pebbles die Fred buiten de deur zette. Kom daar nu maar eens om. Robert ter B. met dat irritante maniertje in zijn stem en zijn gesponsorde tripjes.  Hoelang hebben jullie opa al niet gezien? Opa, welke opa ..oh opa Gerrit uit Vlagtwedde?, nou gisteren nog!. Goed dan gaan we nu met de bus naar Perth waar Pieternel eenzaam verpietert in het bejaardenhuis ‘ So lonely and far away from Holland’. Haar 125 kleinderen wachten in 3 touringcars zonder dat Pieternel dat weet en wat maakt t uit, ze is toch doof en krankjorem. 104 jaar is ze nu!  

We moeten er nu even uit voor de sponsors!

Wilmaaaaa doe die deurrrr nooit open voor Robert, neverrrrrr!

Categorieën: Hokusai bon

Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar amderen.

2 reacties

Suus · 3 december 2018 op 16:19

Ja braken, bijna,, maar ik ga nu vers getrokken kippensoep eten. Schijnt te helpen en heb de deur gesloten.

    Nummer 22 · 3 december 2018 op 23:07

    Gelukkig maar want verse kippensoep is niet voor deurkloppers. Love is not in the soup but the air of fresh made chickensoup needs to stay in the house! Zelfs al er 5 bussen met geemigreerde familieleden op 1 kilometer afstand van het huis staat te wachten om op het teken van Rtb een halve marathon te moeten lopen en er dan achter te komen dat deze bewoners toch echt niet de ver wonenden familileden zijn. Enfin, smullen maar van kippensoep uit eigen keuken.

Geef een reactie