Een betonblok op je eigen geslachtsdeel laten vallen is hilarisch in japan. Hoewel we hier het totaal not-done vinden om je voorhuid vast te klemmen met startkabels, verslikken japanners zich massaal in hun foeh young hai en komen ze niet meer sambal bij van het lachen. Wat is het toch met japanners en penissen? Voor een onderdeel waar ‘grootte’ zo’n issue van gemaakt wordt, had ik toch eigenlijk verwacht dat de japanners zich er niet aan zouden willen branden. Maar toch steken onze kleine japanners ‘hem’ moeiteloos in de fik, en lachen er daarna met zijn allen om rond etenstijd op tv. Ik heb het helemaal niet zo op dat lidvermaak. Hoewel ik niet kan zeggen dat ik mij nog nooit met die van mij vermaakt heb, ben ik so wie zo niet zo gek op piemels. Ik vind ze niet mooi om te zien en ze missen dat stukje mysterie wat er om de vrouwelijke tegenhanger hangt. Als een vrouw naakt voor je staat, is er nog steeds een hoop wat je niet ziet. Als een naakte man voor je staat kun je er niet meer omheen. Dat pontificale van de piemel staat mij tegen. En als de piemel niet pontificaal is, dan lijkt het nog het meest op zo’n hond met van dat overtollig vel overal om zich heen. Een zielig hoopje vlees wat door moet gaan voor het vrouwelijke piéce de resistánce.

Mijn vriendin zei laatst nog dat ze mij er zo sexy uit vond zien in mijn strakke boxershort. Het was niet dat compliment, maar het feit dat ze het zei nadat ik mijn boxershort zojuist had uitgetrokken, dat ik er over na begon te denken.
Kordaat liep ik naar de grote spiegel van mijn kledingskast toe en bekeek mijzelf eens goed. In de spiegel zag ik een lange, redelijk gebouwde man met een lachwekkend soort van een opgerolde loempia tussen zijn benen. Ik keek naar beneden met mijn kin op mijn borst en tot mijn verbazing schepte dit een totaal ander beeld. Onder mijn gespierde torso hing een monster, een onoverwinnelijk stuk manvlees. Van boven af ziet het er kennelijk toch een stuk beter uit dan van voren. Ik reikte met mijn hand naar beneden, bracht mijn hand eronder en bewoog mijn hand even snel omhoog zodat het monster een sprongetje maakte. Het grappige gezicht om zoiets te laten stuiteren gaf mij een euforisch gevoel. Ik sprong een keertje omhoog, en zag mijn evenbeeld hetzelfde doen. Het zwabberende loempiaatje bracht mij in een onbedaarlijke lachbui.

‘Wat ben jij in godsnaam aan het doen?’ klonk de stem van mijn vriendin, die kennelijk al een tijdje toekeek door de kamer heen. ‘Ongelofelijk. Mannen en hun piemels. Ik snap niet waar jullie ons nog nodig voor hebben’.


13 reacties

vanlidt · 15 oktober 2007 op 17:21

ben het helemaal met je vriendin eens 😀

Beryl · 15 oktober 2007 op 17:59

Hilarisch! 😆
Op deze manier beschreven snap ik absoluut de lol die de Japanners hebben als het om piemels gaat! 🙂

En bij de weg, van harte!

Ineke · 15 oktober 2007 op 18:17

Hahahaha! Een geklede man is doorgaans inderdaad mooier dan een naakte man. Sorry! 😀 Leuke column! Geen idee of je het expres gedaan hebt maar So wie zo schrijf je als sowieso, maar dat terzijde…

Groeten,
Ineke

SIMBA · 15 oktober 2007 op 19:08

[quote]Ik heb het helemaal niet zo op dat lidvermaak.[/quote] 😆
Hij is erg leuk maar je snapt wel dat Sim wel iets te zeuren heeft 😀
Japan en Japanners moet met een hoofdletter!!!

arta · 15 oktober 2007 op 20:00

😆 😆 😆
Erg gelachen!
En ach…de gemiddelde Japanner is zo klein van stuk, dat je die gemiste hoofdletter waarschijnlijk als metafoor bedoelde… 😆

pally · 15 oktober 2007 op 20:08

Een grappige column, Dikkeboom !Absoluut. Veel leuke vondsten.
Een beetje moeite heb ik met de ‘sambal bij’,’Foe yong hai’ en de loempiaatjes die allemaal echt niet Japans zijn, maar Indisch en Chinees.
[quote]Voor een onderdeel waar ‘grootte zo’n issue van gemaakt wordt[/quote]
Deze zin loopt volgens mij niet.
Maar toch lollig, 😆

groet van Pally

Mosje · 15 oktober 2007 op 21:16

Je moet eens aan je vriendin vragen om voor de spiegel te hupsen. Is ook een zeer leuk stukje over te schrijven.
😀

FatTree · 15 oktober 2007 op 21:23

Japan is inderdaad met hoofdletter. Japanners niet volgens mij (behalve in het begin van een zin dan) volgens de vrij oude nieuwe spelling 😉

dj_Eddy · 15 oktober 2007 op 21:31

Leuk geschreven column. Ik vind het altijd een enorm zielig gezicht om blote mannen uit de bosjes te zien springen op homo-ontmoetingsplaatsen (parkeerplaatsen voor niet homo’s). Dan schaam ik me er wel een beetje voor dat ik man ben, zeg maar…

SIMBA · 16 oktober 2007 op 08:24

[quote]Ik vind het altijd een enorm zielig gezicht om blote mannen uit de bosjes te zien springen op homo-ontmoetingsplaatsen [/quote]
Ik zie dat nou nooit 😀

Troy · 16 oktober 2007 op 10:14

Leuke column. Moet zeggen dat ik toch wel enige progressie in je schrijven zie.

Eddy: Ik begrijp je opmerking niet helemaal in de context van dez column. Wat heeft een homo-ontmoetingsplaats met een column van een jongen die de in zijn ogen ‘lelijkheid’ van zijn piemel op de hak neemt te maken :eh:

Beryl: De meeste vrouwen vind ik eerlijk gezegd ook niet zo mooi naakt 😀

Ps: Die Japanners bewijzen wel weer dat je met een piemel veel meer kanten op kunt dan met een vagina. Nee, ik zou de mijne niet kwijt willen. Vind ‘em ook veel te mooi overigens 😆

DreamOn · 16 oktober 2007 op 19:18

Geweldige column, erg om gelachen. Veel leuke woordspelingen, goed hoor!

Ik snap nu wel, waar jouw nickname “Fat Tree” vandaan komt…

😀 Groetjes DO.

KawaSutra · 16 oktober 2007 op 23:09

Rare jongens, die Japanners! 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder