[b]Aan[/b]: Writersblocq
[b]Onderwerp[/b]: Mijn wereld – Jouw wereld

Hoi zinnenverzetster!

Wat is het hier stil… Zie je wel dat ik gelijk had, toen ik zei dat het vrijgezellenleven lekker rustig was?! Ik hoor alleen het rammelen van de koelkast. Van de honger! Alleen maar witte wijn en bier. En oh, koud water. Voor bij de wijn zeker? ’t Stinkt hier, naar poep. [i]Hmmm, de geur van heimwee, van Passionkiller’s stinkvot.[/i] Breek bijna m’n nek; wie zet dan ook een kattenbak in de keuken?? Waar zijn die harige mormels eigenlijk? Heb je ze met kerst opgepeuzeld in plaats van de gebruikelijke kalkoen?

Effe rondneuzen. Onhandig zeg, al die post-its overal. Moet ik nou gaan godveren en kankeren? Een geeltje op de oven: ‘defect’ (oorzaak vetophoping?). Een geeltje op de magnetron: ‘sorry, defect’ (oorzaak stekker zoekt stopcontact?). Hee leuk! Een Nespresso-apparaat! Zonder George Clooney, dat dan weer wel. Wat is daar nou opgeplakt? ‘Vergeten te bestellen’. Tsjongejonge… ik wil naar huis!!

Aha, zoals afgesproken je mobiel op de eettafel voor de nummertjes van komende week. Ook ligt er een stukje uit je OT gescheurd. Het schema dat ik de komende week moet – herstel – wil afwerken. Vanavond Haagse Xander. Zou die foto van hem zijn? Jezus Christus Maria Jozef wat een geil ding! Morgen naar huis bellen; eerst maar eens kijken wat die Xander voor mij in petto heeft.

Vlug kijken in de slaapkamer. Trek ik een laadje open, vind ik een crypto-boekje nog uit het Gulden tijdperk…Zooo uit! Sudoko is nou in meissie! WB vertel eens eerlijk: Hoe sterk is jouw seksleven? Hoe sterk zijn de verhalen? And last but not least: Hoe sterk is de combinatie van die twee???

Er glijdt een grote limo voorbij, wel leuk om eens in zo’n dure buurt te wonen vlakbij de Koningin enzo. (Hopelijk kun jij een beetje wennen in mijn aso-buurt. Is je autootje nog heel?) De limo stopt… voor mij!! Ik vind dit helemaal geilweldug, zoals jij dat altijd noemt. Wel hoop ik dat jij het bij mij minder leuk vindt eerlijk gezegd, want eh, die Xander is wel een lekker ding, maar mijn (met de nadruk op [b][i]MIJN[/b][/i]) man… onweerstaanbaar!!

Aargggggggh daar zijn jullie!!!! Verstoppen helpt niet hoor. Eens kijken of het nummer van het asiel in je mobiel staat… opzouten met die beesten. Hatsjie!!

Enne sloofje? Hard aan het werk?

[b]Aan[/b]: Mercurius
[b]Onderwerp[/b]:Re: Mijn wereld – Jouw wereld

Dag interim-vrijgezel,

Godskolere wat woon jij hoog! Ben helemaal buiten adem nadat ik zes trappen met paalhakken heb beklommen. Je ‘nu mijn’ man liep op z’n allercharmantst achter mij aan te hijgen met circa 25 kilo zooi waarvan 90% met een hoog kots-maar-over-me-heen-gehalte om de Passion te killen.

Onderweg kwamen we de nieuwe onderbuur tegen… niet te versmaden zeg! Dáár heb ik je nog niet over gehoord, wilde je zeker voor jezelf houden hè! Kep in het midden gelaten wie ik ben en wat ik kom doen, met een kleine verwijzing naar hijgende jouw ‘nu mijn’ man.

Hee schattig huissie, leuke inrichting ook. Jammer dat ik m’n lekkere kont nauwelijks kan keren. Brak net m’n nek zowat over de babyrollator van Passionkiller en bespeurde vanuit mijn mislukte spagaat op de vloer een hoge dosis leedvermaak op de bakkes van je ‘nu mijn’ man. Hij had verwelkende – herstel – verwelkomende baby-roosjes gekocht, die ik wel zelf in een vaas moest zetten. Zit nu dit mailtje te typen met venijnige doornen in m’n vingertoppen, ècht niet grappig! Toch kunnen hij en ik een samenzweerderig lachje niet onderdrukken. Verder maakt zijn uiterlijke verschijning veel goed en ohhh, hij belooft mij liefdevol en teder iedere minuscule doorn uit mijn vingers te peuteren, tuurlijk, tóe maar! Nu voel ik weer wat ik zo mis in mijn kutleven.

Ik heb je huishoudelijk reglement diagonaal gelezen en wijfie: je bent ècht volkomen geschift! Jij maar klagen, klagen en nog eens klagen, terwijl je vent afwast, strijkt, een liefhebbende vader is en ook nog eens de vuilnisbakken buiten zet. Volgens mij kan ik – zoals ik al dacht – achterover hangen en bijkomen van mijn drukke vrijgezellenbestaan. Shit, Passionkiller denkt daar blijkbaar anders over, hij heeft een stinkbroek. Wàt een meur, pfff!! En dat acht keer per dag?!?! Dat trek ik niet! Krijg nu al heimwee naar de kattenbak…

Eerst even in de slaapkamer spieken. Haha, jij kunt jouw Nöke nog in een laadje kwijt! Heb je mijn gereedschapskist al gevonden? Ahhh, schattig, hier ligt ook mijn Florence Nightingale-outfit. Sexxxyyyyyy! Ikke als een kindje zo blij!

Dag lachebekkie, geniet ervan zolang het kan!! (Heb je de allergie-pilletjes gevonden? Ergens hangt een post-it met je dosis.)

Categorieën: Vervolg verhalen

14 reacties

FatTree · 3 januari 2008 op 08:57

Schitterend weer 🙂
Ga vooral door met de briefwisselingen, ze blijven ERG vermakelijk!

Li · 3 januari 2008 op 13:07

Het vervolg ‘mijn nacht-jouw nacht’ kan natuurlijk niet lang uitblijven he! Schrijf dat maar als jullie uitgewoond zijn…
😀

Li

Kees Schilder · 3 januari 2008 op 13:52

Niet om het één of ander hoor,maar wat vindt onze Casper hier nou allemaal van?
Casper, zullen wij ook een briefwisseling op poten zetten? Ik geef toe, het is nu niet meer origineel maar vermakelijk an het wel zijn.Toch?
😀

KawaSutra · 3 januari 2008 op 15:20

Haha, leuk weer.
Wie wil er met mij ruilen? 😀

lagarto · 3 januari 2008 op 16:07

Ik moest er heel erg aan wennen, maar begin het nu toch eindelijk te waarderen.
Groeten Lagarto

lisa-marie · 3 januari 2008 op 16:36

Heerlijk ik heb genoten en gelachen 😆 😆

Prlwytskovsky · 3 januari 2008 op 17:39

Rijk de Gooyer en Maarten Spaanjer deden dit ooit ook. En nu, met jullie als duo: ik vond het toen en vind het nu ook nog een pracht verschijnsel.
Dus ga zo door uuhhhhh … Hepie & Hepie. 😉

En Kees: ben benieuwd wat uit dat duo voortkomt. Zet ik alvast de glaasies klaar. 😆

Casper · 3 januari 2008 op 19:58

[quote]Casper, zullen wij ook een briefwisseling op poten zetten?[/quote]

Leuk idee Kees! Maar straks zit ik in jouw stamkroeg samen met Ab te luisteren naar het gezwam van wethouder Jansen. Of nog erger, de vrouw van Jansen. Dacht het niet!

Vrouwen van me: hele leuke serie, ga zo door!
Enne WB, kom eens achter de PC vandaan, Passionkiller heeft een poepbroek! 😆

Anne · 3 januari 2008 op 20:14

😆

arta · 3 januari 2008 op 20:19

Heerlijk stel zijn jullie!
Ben benieuwd hoe dit verder gaat…
🙂

Ma3anne · 3 januari 2008 op 21:33

Die twijfel bij het vinden van het cryptogrammenboekje tegenover die gereedschapskist die er op het eind bij wordt gehaald…..

Wie dweilt me op?
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

pepe · 4 januari 2008 op 22:53

Even een emmer pakken om Ma3 op te dweilen;-)

Gelijk maar even tikken dat ook deze weer leuk is 😆

champagne · 5 januari 2008 op 00:44

Het is elke keer weer smullen van die briefwisseling van jullie. Heerlijk!:lol: Keep up the good work!

WritersBlocq · 5 januari 2008 op 15:05

Cappie, kep net z’n bipjes geveegd met jouw concept aan Kees, niet erg toch? Of wil je erover schrijven? Doen!

Jullie reacties geven deze (Lim-)burger moed ohhh ik moet weer door… Pepe kom je snel ff hier, ik hield het van boven en onder niet droog na het lezen van Ma3’s reactie 😆

Geef een reactie

Avatar plaatshouder