Naar aanleiding van een aflevering van mijn favoriete tv-serie Friends hebben mijn man en ik een vrijlijst gemaakt. “Vrijlijst?” zul je wel denken. Dat is een lijst met 5 namen van beroemdheden met wie je ongestraft vreemd mag gaan indien je er de kans toe krijgt. Dat die kans 1 op een miljoen is, maakt niet uit, maar het is wel fijn om het op een vrijwaringbewijs te hebben… Manliefs zijn Vrijlijst:
1) Salma Hayek (film Anaconda en From dust till dawn)
2) Gina Gershwin (ofzo van de film Bound)
3) Alyssa Milano (van Who’s the Boss? & Charmed)
4) Jennifer Lopez (niet eens op 1!)
5) Halle Berry

Mijn Vrijlijst:
1) George Clooney
2) Brad Pitt (no explanation necessary!)
3) Andy Garcia (When a man loves a Woman)
4) John Stamos (Full House)
5) Dani (ex-ajacied)

Mijn top 5 bestaat uit voornamelijk uit oudere mannen, met Dani als uitzondering, maar dat is gewoon een poepie! Op nummer 1 my all-time favourite George Clooney, bekend van ER en diverse speelfilms. Dat hij al ergens in de 40 is, doet er niet toe! Hij is gewoon yammy! Leeftijd speelt niet zozeer een rol voor mij. Het is juist wel lekker om een ervaren man tussen de lakens te hebben, in plaats van een broekie, die je alles nog moet leren. Hoe ouder, hoe lekkerder zeg ik maar, maar ik stel mijn grens wel bij 45. Keep in mind dat ik 33 ben, en ik niet Anna Nicole Smith heet!

Ik had ooit eens een vriendje Tim, die 1 jaar jonger was dan ik. Ik weet nog dat ik op een verjaardag bij hem thuis zat. Hij zou niet lang daarna 18 worden (ik was al 18, bijna 19) en hij mocht op rijles van zijn ouders. Ik beval zijn vader rijschool Erik Speelziek aan, want daar leste ik ook bij. “Oh ja!” kirde Tims’ moeder, ”dat weet jij natuurlijk! Want jij bènt al 18!” Had ik dààr de pest in, joh! Ze kwam ook altijd zijn kamer binnen stormen, luid roepend: “Thee jongens?!” Dat mens had gewoon de pest op mij! Hihihi! Ik moest van haar ook op hem “passen” als we uit gingen. Dah!
Tim was erg onervaren, in alles jammer genoeg. Ook een gemis aan gespreksstof enzo. Het duurde dan ook niet al te lang tussen ons. Ik zag Tim laatst nog, reeds married with children. Zijn vrouw was ook ouder, daar viel hij nog steeds op. Ook vertelde hij me dat ik het enige vriendinnetje was, waar zijn vader nog wel eens naar vroeg. Dat had volgens Tim te maken met mijn décolleté….

Nee, mensen, dan maar liever een oudere vent voor mij. Op niveau lullen, heerlijke sex en geen schoonmoeder die tegen me aan loopt te zeiken, dat je goed op haar lieve zoontje moet passen!

Mooi grijs is niet lelijk! Ik vind het wel gesofisticeerd staan… Mijn grijze haren komen ook al door, daar schaam ik mij niet voor, want dat is een erf-kwestie! Ach ja, wie weet kom ik nog wel eens iemand van mijn vrijlijst tegen in het wild. Het liefst George Clooney natuurlijk… I will keep the faith…You never know.


25 reacties

bert · 10 augustus 2005 op 17:12

[quote]Ik vind het wel gesofisticeerd staan… [/quote]
Ik vind deze wel heel erg leuk.
Als ik jou was en ik zo’n vrijbrief zou hebben zou ik direct een enkele reis USA nemen.
Als ik het me goed herinner ben je bi, dus heb je een kans van 1 op 10, dat moet jou lukken.
Succes in Neverland. 🙂 🙂 🙂
Wel blijven schrijven hoor !!!!!

Outsider · 10 augustus 2005 op 17:24

Heel leuke column. Maar Pebby, je legt de grens bij 45, maar wat vind je van Julio Iglesias? Als ik een vrouw was, zou ik op hem vallen.
Salma Hayek staat bij mij ook aan de top, maar als ik kon kiezen tussen Britney Spears, Shakira of Salma, dan weet ik het nog niet…

Mosje · 10 augustus 2005 op 17:33

Binnenkort binnen op plaats vijf van jouw lijstje: Mosje. Met stip.
😛

Domicela · 10 augustus 2005 op 18:09

[quote]geen schoonmoeder die tegen me aan loopt te zeiken[/quote]

Ligt maar net aan de schoonmoeder …. sommige zijn net tokkende moederkloeken met verlatingsangst!

Nummer 3 en 4 van je lijstje zie ik niet zo zitten, maar verder heb je zeker smaak!

Groetjes,
Mila

archangel · 10 augustus 2005 op 18:24

Mijn lijstje zou zijn:

1) Jennifer Connelly
[img]http://www.miegje.com/jennifer08klein.jpg[/img]
2) Rachel Weisz
[img]http://www.miegje.com/rachel07.jpg[/img]
3) Liv Tyler
[img]http://www.miegje.com/liv05.jpg[/img]

Drie is voorlopig wel genoeg 😉 Ben benieuwd naar de andere lijstjes!

KawaSutra · 10 augustus 2005 op 18:25

Leuk verhaal, maar ik mis een beetje jouw commentaar op de lijst van je vent. Ik kan me alleen die Alyssa Milano voor de geest halen uit de tijd dat ze nog een teenager was. Maar dat zal ze inmiddels dus wel niet meer zijn. 🙂

Outsider · 10 augustus 2005 op 18:59

Alyssa Milano kon ik mij niet meer voor de geest krijgen, maar ik heb even gekeken bij google. Ik keek mijn ogen uit, dat kan ik wel vertellen…
In Charmed speelde meen ik ook nog een andere, maar de naam ben ik vergeten. En dan ook nog Shanon Doherty (of zoiets) maar dat schijnt een heks te zin. De vader van Tori Spelling is producer en hij heeft haar geloof ik een keer de studio uitgeschopt.

Pebby · 10 augustus 2005 op 19:12

Alissa Milano speelt iid in Charmed, elke werkdag om 19.05u op Net5 te bewonderen. 😉

From Bert:[quote]Als ik jou was en ik zo’n vrijbrief zou hebben zou ik direct een enkele reis USA nemen.[/quote]
Er komt nog een `Mooi grijs is niet lelijk Part 2`, Bert… Soon…

From KawaSutra: [quote]Leuk verhaal, maar ik mis een beetje jouw commentaar op de lijst van je vent.[/quote]

Manliefs zijn Vrijlijst:
1) Salma Hayek = Lijkt (volgens manlief) op mij, vind d’r niet zo…
2) Gina Gershwin = Geile blik, goddelijke lippen…
3) Alyssa Milano = Lijkt (volgens manlief) op mij, vind ik niet, maar ze is yammy!
4) Jennifer Lopez = Mond houden, stil liggen en mooi zijn.
5) Halle Berry = Lekker lijf. 😛

Enne… Zoals Bert al zei, ik ben bi, dus deze dames gaan we dan delen… 😀

From Outsider:[quote]…maar wat vind je van Julio Iglesias? Als ik een vrouw was, zou ik op hem vallen. [/quote]
Neuh, ik val niet op gladde Gulio… 😀

From Mosje: [quote]Binnenkort binnen op plaats vijf van jouw lijstje: Mosje. Met stip.[/quote]
😀

From Domicela: [quote]Nummer 3 en 4 van je lijstje zie ik niet zo zitten, maar verder heb je zeker smaak! [/quote]

Thanks! 😉 Jij dus ook!

Enne ArchAngel, je hebt wel smaak hoor, vooral die Rachel Weisz.. Yummy!! 😛

Troy · 10 augustus 2005 op 21:09

Leuke column, Pebby. Kan ik jou nu heel jaloers maken door te zeggen dat ik het genoegen heb gehad om zowel George Clooney als Brad Pitt van heel dichtbij te mogen zien?? 😛 (opnames Ocean’s twelve, jawel).

Grt Troy

Louise · 10 augustus 2005 op 22:04

Wat een super idee, zo’n vrijlijst. Ik ga het hier ogenblikkelijk invoeren.
Eens kijken of ik het voor elkaar kan krijgen om het lekkers van mijn lijstje iets dichter bij huis te regelen. Is de kans van slagen ook iets interessanter 😀
(Bij ons in de straat loopt nog wel een lekkere buurman rond, die zet ik dan gewoon nonchalant op nummer 5, of anders op de reservebank haha).

Leuke column en zeer leuk onderwerp!

Pebby · 10 augustus 2005 op 22:27

Hahahhaa! Ik moet er niet aan denken om mijn buurman op mijn Vrijlijst te zetten. Louise! *slapfloor* 😀

From Troy:
[quote]Leuke column, Pebby. Kan ik jou nu heel jaloers maken door te zeggen dat ik het genoegen heb gehad om zowel George Clooney als Brad Pitt van heel dichtbij te mogen zien?? (opnames Ocean’s twelve, jawel).[/quote]

Like I said: “Mooi grijs is niet lelijk! Part 2” is in de maak… 😉

Bakema_NL · 11 augustus 2005 op 00:41

Ik vind de column op zich een beetje een hoog “muts”-gehalte hebben…..ik bedoel, Friends als favoriete serie is toch wel het toppunt van wansmaak, ik heb me er wel eens aan gewaagd, maar het kan nog geen flauwe grijns van me krijgen, echt te verschrikkelijk gewoon om te aanschouwen, blegh……..maar goed, ieder zijn ding natuurlijk he, blijft allemaal subjectief.
Lijstjes doe ik dan weer wel aan mee, die blijven leuk….misschien ook mutserig, maar vooruit dan maar….Clooney en Pitt kan ik me dan wel in vinden dat je dat lekkere mannen vindt (de rest is niet lelijk, maar vooral Stamos en Dani te slijmerig), als ik nog een keer opnieuw alles mag komen doen alhier op de aardkloot zou ik me met een dergelijk uiterlijk zeer tevreden voelen, hahahaha. Het lijstje van je man is op zich wel ok, maar Jennifer Lopez is een zwaar overschat geval waar ik me best mee zou kunnen vermaken, maar die ergens achterin de top 100 staat misschien……weer zo’n subjectief onderwerp.

Vrouwen….

Dit is de topper…
[img align=left]http://i.cn.cz/2/1064568493_catherine-zeta-jones.jpg[/img][img]http://img.photobucket.com/albums/v240/Lady_Morticia/catherine026.jpg[/img]
[img]http://www.weddinghairdesign.com/wedding/catherine.zeta.jones.04.large.jpg[/img]

En ik vind Salma Hayek zeker wel bijzonder.
[img]http://www.kriscarlson.org/photos/fun_photos/salma_hayek06.jpg[/img]

Monica Bellucci….rrrrr
[img]http://img.photobucket.com/albums/v240/Lady_Morticia/monica035.jpg[/img]

Cristina Scabbia, zangeres van Lacuna coil.
[img]http://img.photobucket.com/albums/v240/Lady_Morticia/lc4.jpg[/img]

Kate Beckinsdale…
[img]http://www.cinema.com/image_lib/8026_vna005_thumb.jpg[/img]

Droomvrouw uit de oude doos is Claudia Cardinale…Once upon a time in the west…hmmmm.
[img]http://img.photobucket.com/albums/v240/Lady_Morticia/10048246.jpg[/img]

En Jennifer Connely is zeker ook niet verkeerd. 🙂
En ja, ik houd absoluut van donkerharig Spaans/Italiaans achtig en ze mogen gerust een stukje ouder zijn ook eventueel.

Mannen….

Nog steeds Mr. Cool gewoon…
[img]http://www.diamondvues.com/archives/john_travolta.jpg[/img]

Tja, het leven is niet eerlijk……lang haar.
[img]http://images.art.com/images/products/regular/10104000/10104010.jpg[/img]

Viggo Mortensen…in deze films met dit uiterlijk gewoon een vreselijk aantrekkelijke man.
[img]http://www.carolinaconnoisseur.com/images/Viggo-Aragorn.jpg[/img]

Antonio Banderas…met lang haar welteverstaan.
[img]http://www.collectr.com/ce/images/cpbanderasa.jpg[/img]

En ongestraft vreemdgaan met een aantal mannen/vrouwen op een lijstje is er voor mijn vrouw en mij niet bij, we vertellen het elkaar gewoon, heel simpel. En beiden vinden we het nog veel leuker om het “vreemdgaan” gewoon samen te doen, ons ook om het even of het met een man of vrouw of allebei is, we zijn zeer flexibel beiden, met alletwee de geslachten. 😛

bert · 11 augustus 2005 op 07:44

Volgens mij moeten we hier een Colomn X café item van maken. Het mooie smoelenboek. De vrijbrief boulevard.
Ik ken al die mooie gezichten niet, maar met de namen erbij gaat er toch weer een nieuwe wereld voor me open en moet ik ook weer eens naar de bioscoop.
Het foto album van Bakema plus zijn bijschrift vind ik trouwens echt top hoor!!! 😀 😀 😀

klungel · 11 augustus 2005 op 12:01

Heel leuk onderwerp zo :-), moet ik toch eens voorstellen aan de vrouw.
Echter, ik houd niet van lijstjes die niet haalbaar zijn. Dus mijn lijstje zou toch wat lokale bevolking tellen denk ik zo 😛

Raindog · 11 augustus 2005 op 12:26

Vind de column idd ook nogal wat mutsgehalte hebben. De lijstjes ook maar daar is het juist weer helemaal niet bezwaarlijk (dankjewel Archangel :-D).

En dan Friends… In een persoonlijke profielomschrijving die ik in een nog niet heel erg grijs verleden op een datingsite had staan, verzocht ik mensen die van Friends hielden vriendelijk doch dringend om niet te reageren. Uiteraard werkte dat geweldig.

Maar ben ik dan echt de enige die……

[img align=left]http://www.celebritygalleriesfree.com/naked_celebs/nude-celebs/claire_forlani_nude_pictures/images/4.jpg[/img]

….Claire Forlani leuk vindt?

Et tu Bakema? Met jouw smaak?

Zo bezien toch wel weer een hele aardige column…… grinn…

Pebby · 11 augustus 2005 op 12:52

Betreffende Friends: Ik heb 10 jaar lang met veel plezier gekeken, samen met miljoenen anderen… Maar ik kijk bijvoorbeeld ook naar Coupling. Vind niet dat je daar iemand op kan be-cq veroordelen. Maar goed, smaken verschillen, gelukkig maar, he heren…

Betreffende Mutsgehalte: Tjsa, what can I say? Ik ben nu eenmaal een vrouw, kan d’r ook niets aan doen. En zonder mutsen is het lang niet zo leuk op deze wereld hoor! 😛 Daarom doet een programma zoals bijvoorbeeld Absolutely Fabulous het zo goed! Muts in da House!

Leuke lijstjes van iedereen! 😉

archangel · 11 augustus 2005 op 13:26

@ Raindog: die dame ziet er leuk uit (mooie ogen/wenkbrauwen, waar ik altijd een zwak voor heb), maar haar armpjes en schoudertjes zijn me iets te knokig :-). Als iemand van nature slank is, [i]soit[/i], dan ‘klopt’ het meestal ook wel, maar dat is hier volgens mij niet helemaal het geval…

Raindog · 11 augustus 2005 op 13:29

Nee, nee, nee Archangel. Dat zie je helemaal verkeerd joh!

Het is het licht.

En je weet wat er gebeurt als je voor het eerst het licht ziet: dan vertekent het beeld aanvankelijk ietsjes. Althans, zo lijkt het dan.

Face it: je hebt gewoon het licht gezien.

😉

Pebby · 11 augustus 2005 op 13:39

Oke, fotootjes van mijn zucht ende zwijmel… 😛

George Clooney
[img]http://www.starstore.com/acatalog/clooney-6d-01.jpg[/img]

Brad Pitt
[img]http://joeyy.free.fr/BRAD-PITT/brad_pitt_accueil_reduit.JPG[/img]

Andy Garcia
[img]http://www.georgecaroll.com/male%20stars/andygarcia/andy-garcia-grp.jpg[/img]

John Stamos
[img]http://www.gazette.uwo.ca/.%2F2005%2F03%20march%2F16%2Fscans%2F08a%20stamos.jpg[/img]

Dani
[img]http://semanal.expresso.clix.pt/imagens/ed1642/fotos/capa/fcap-u0221.jpg[/img]

Pebby · 11 augustus 2005 op 13:57

En het lijstje van manlief… 😛

Salma Hayek
[img]http://www.averlo.com/entretenimiento/Salma_Hayek/tapa.jpg[/img]

Gina Gershon
[img]http://www.icpin.com/titles/gina.jpg[/img]

Alyssa Milano
[img]http://www.freenet.de/freenet/film_und_musik/tv/bildershows/alyssa_milano/bilder_gross/01.jpeg[/img]

Jennifer Lopez
[img]http://www.djpacha.be/images/Jennifer%20Lopez.jpg[/img]

Halle Berry
[img]http://antoine.tissier.lost-oasis.net/gimp/Halle.Berry.apres.jpg[/img]

Dees · 11 augustus 2005 op 14:56

Alle vleeswaren in deze etalage zullen me worst zijn…

Deze ‘Yes’ meets ‘Tina’ meets ‘Viva’ column overigens ook.

Lijstjes!???

Doe mij dan nog maar liever:

Bea Arthur, Betty White, Rue McClanahan en Estelle Getty.

[img]http://www.the-goldengirls.com/DVD/cover3.jpg[/img]

Yummie!

Ma3anne · 11 augustus 2005 op 15:05

Mijn hemel wat is dit voor fotogalerij? Is er ook nog ergens een column?

@Dees: 😀

Wright · 11 augustus 2005 op 15:11

Ik kan hem ook niet meer vinden.. 😀
Ik ga even een pakje haarverf halen, blond is uit.
Moet ik voor jou gelijk meenemen, Ma3?:-?

Louise · 11 augustus 2005 op 15:14

Moet ik mijn buurmannen nu ook allemaal gaan fotograferen? 😀 Of geloven jullie het allemaal wel?

Bakema_NL · 11 augustus 2005 op 17:04

@ Raindog…..aardig, die dame, maar niet super.
Sorry. 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder