Haar borsten staan mooi vooruit, de stijve tepels wijzen licht omhoog, en ze loopt recht op mij af. Kan ik je ergens mee helpen, vraagt ze terwijl ze met een vluchtige blik mij van top tot teen keurt. Bij mijn kruis blijft haar blik hangen, ze knikt een keer goedkeurend, en met haar zaadvragende ogen begint ze mij uit te kleden. Ik had beter dat flesje spa blauw wat ik bij Mc Drive had meegenomen niet in mijn broekzak geduwd want dit zou nu wel eens verkeerde verwachtingen kunnen oproepen.:-o
Ik zit in het “vlezig roosje” en ben opzoek naar R@@F om over een ColumnX meeting te praten en meteen eens het territorium van de onzinoloog uit Den Haag te inspecteren.

Ik vertel haar dat ik opzoek ben naar R@@F, en terwijl ik een drankje bestel, verspreek ik mij en in plaats van een Triple ( speciaal bier) vraag ik een trio. Ik wil het nog corrigeren maar ze begint al in mijn nek te hijgen en roept al een collegaatje erbij, voor vrienden van R@@F doen we wat extra’s fluistert ze nog in mijn oor. Zonder al teveel tegenstand beland ik op een groot rond bed en beide dames kleden zich vliegensvlug uit en dame nummer 2 neemt plaats boven mijn gezicht, de binnenband hangt eruit, en op het moment dat ik er wat van wil zeggen, hoor ik de eerste dame al schelden. Ze heeft het flesje spa blauw in haar hand en draait ondertussen de dop ervan, en schud het flesje leeg over mijn edele delen.

Ik word wakker en lig in een plas water, het kan toch niet zo zijn dat dromen werkelijkheid worden en het gedroomde werkelijk gebeurt, ik ben toch niet op het holodek van de SS Enterprise?:-?

Mijn vrouw stoot me aan, wat kijk je raar, het water is gebroken, bel jij de vroedvrouw even.

Godspeed.
:pint:

Categorieën: Fictie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder