De armoede bij de commerciële tv zenders gaat maar door. Talpa de blinde mol graaft graag in de wanhoop van de mens als een nieuw format. ‘ Heter dan mijn dochter’ en Patty B. roept dochters op om hun hete moeder aan te melden. Zus Linda en zoon Johnnie zijn al in dezelfde Talpahol gekropen. Tsja, keep it in the family, toch? En dan Humberto die ineens als clown moet optreden bij een talenten show.  Het water staat aan de lippen, help mijn man is klusser, bonje met de buren en nog meer wansmaak programma’s. Talpa Capi di Capo’s vult zijn zakken.  Linda de Talpa opgevuld met fillers, volslank moet de kijkers verleiden. Linda Narcissus, dus. Wie van de 3? Wendy dan maar als het nationaal gratenpakhuis ook naar de molshoop. Enfin, op zondagavond kijk en luister graag naar Podium Witteman. Moeten meer mensen doen want… daar wordt je heel rustig van zonder  een blinde mol in een partituur die je verveelt met de totale onzin!

Categorieën: Hokusai bon

Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Marieke · 26 januari 2019 op 13:44

Ik vind het fijn dat er zo’n langwerpig dingetje bij de tv hoort. Achterin zitten batterijtjes. Op de voorkant allemaal knopjes. Als er dan iets op het scherm verschijnt dat niet bevalt, dan druk ik op een van de knopjes. Als de batterijen het doen, hangt het een beetje van het reactievermogen af hoe snel ik van de ellende verlost ben. Als vervolgens blijkt dat het er niet veel beter op wordt, dan kies ik weleens voor het knopje met daarop een rondje met een verticaal streepje erin.

    Nummer 22 · 28 januari 2019 op 12:36

    Mooi, dat doe ik ook. Een radiozender kiezen helpt dan ook om echt te ontspannen.

Geef een antwoord