Woedend waren ze, Oliver Kahn en Michael Ballack. Maar ik lag schaterlachend op de grond, tussen bank en salontafel. Want op Teletekst las ik dat de nieuwste dildo’s van de Duitse seksketen Beate Uhse waren genoemd naar deze twee kopstukken van het Duitse nationale voetbalelftal. Het is misschien een raar idee dat er een surrogaatlul naar je genoemd wordt, maar ik zie ongekende mogelijkheden. De seksgigant beweert dat er geen enkele wet wordt overtreden: de nieuwe dildo’s heten Olli K. en Michael B. en omdat niet de volledige namen van de voetbalgiganten worden genoemd, is er juridisch niets aan de hand. Het feit dat deze producten kort voor het WK worden uitgebracht zal ongetwijfeld op toeval berusten. Jaja, neem een ander in de maling!

Zelf heb ik ooit ternauwernood weten te voorkomen dat iemand haar hond naar mij heeft genoemd. Ik moet er toch niet aan denken, dat regelmatig de one-liner “Driekje, komen!” luid door het Vondelpark schalt. Gepraat als Brugman heb ik, om dat noodlot af te wenden.

Maar dildo’s… Wat een mogelijkheden. Verschillende kleuren kunnen worden toegepast. Natuurlijk een modelletje in Gamma-geel. Voor, hoe toepasselijk, de doehetzelver. Of Giroblauw (past in jou).

Toch biedt het toekennen van namen aan gangbare modelletjes veruit de meeste mogelijkheden. Fantaseert u even mee? Model Willem H. staat natuurlijk garant voor crimineel lekker genot. De extra lange variant heet Edwin van der S. en voor de liefhebbers is er ook een kromme, deze noemen we Willem van H. Er bestaat ook een model dat zich overál in steekt: de Ron B. En houdt u ervan om hard te schreeuwen, als het gebeurt? Dames, schaft u zich dan vooral de Emile R. aan. Een heel wild modelletje is natuurlijk de Rita V. Die zet uit!!! En ook voor de liefhebbers van een rechtse of juist een linkse lul zijn namen gereserveerd: Harry M. en Wouter B.

Ik heb er een nachtje over geslapen. Enorm liggen woelen in bed. Maar ik heb een besluit genomen. Ik ben van harte bereid om ook mijn naam te verbinden aan een dildo. De Driek O. Omdat er meer moet worden gelachen tussen de lakens.

Categorieën: Sexgein

DriekOplopers

Driek Oplopers is het pseudoniem van veelschrijver Rikus Spithorst. Rikus is actief als voorzitter en woordvoerder van de Maatschappij Voor Beter OV en is hoofdredacteur bij stevigestukkies.nl

10 reacties

Mosje · 10 juni 2006 op 12:18

Nog nooit de Mosje in de winkel zien liggen?

Prlwytskovsky · 10 juni 2006 op 13:20

Hoe heet die Duitse zanger ook weer … Rex Dildo?

KawaSutra · 10 juni 2006 op 13:44

[quote]De extra lange variant heet Edwin van der S.[/quote]
Ik dacht dat ze die wel Column X zouden noemen. Of ga ik nu buiten mijn boekje? 😀

sally · 11 juni 2006 op 11:25

Je hebt al één klant voor de Driek O.

Lachen Driek 😀

groet
Sally

WritersBlocq · 11 juni 2006 op 11:39

[quote]Maar ik heb een besluit genomen.[/quote]
Hoe voelde dat? 😀 Leuke column Driek!

Chantal · 11 juni 2006 op 11:57

[quote]Natuurlijk een modelletje in Gamma-geel.[/quote]

Dat zeg ik…

Leuke column! 😀

Ma3anne · 11 juni 2006 op 12:38

Is Rita V. dan toch een kerel? 🙄

Li · 11 juni 2006 op 13:05

[quote]Een heel wild modelletje is natuurlijk de Rita V.[/quote]

Mag ik die ruilen voor het model Kalou?
Dan burger ik hem wel in.:-D

Li

WritersBlocq · 11 juni 2006 op 19:04

:laugh: die Li!

wendy77 · 12 juni 2006 op 08:55

Lachuh deze Driek.
Zo ook de reacties overigens

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder