Aankomende zaterdag barst het spektakel weer los. De finale van So you wanna be a popstar, het programma waar vijf juryleden strijden om het meeste aandacht komt weer ten einde. Wie zal er dit jaar winnen? Zal het oud kampioen Henk Jan Smits worden? Met zijn geile ogen waarmee hij kandidaat Maaike elke keer kwijlend bekijkt heeft hij zich erg populair gemaakt bij de oud leden van de PNVD. Marc Forno was eigenlijk een beetje de underfrog aan het begin van deze strijd maar lijkt toch een goede kanshebber. Zijn uitspraken zijn dan wel in gebrekkig nederlands, maar zijn uitspraken als ‘je rietme is off’ staan vast nog in het geheugen gegrift van de kandidaten. Ook geeft Marc graag expres de laagste punten, zodat de spanning bij hem ligt. Babe-zangeres Gemma van Eck schittert helaas net niet genoeg meer om de kandidaten te overklassen. Nog geen enkele kwetsende opmerking heeft ze kunnen bedenken tegen één van de kandidaten dus dan ben je uiteraard bij voorbaat kansloos. Musicalschrijver Maurice Wijnen kan het in ieder geval vergeten, aangezien niemand weet wie het is. Hij heeft zich teveel in de coulissen opgehouden en liet de zangers en zangeressen teveel in zijn spotlight staan.

De spannende strijd zal dus vooral tussen Henk Jan Smits en Marc Forno gaan. Zangeressen Tessa en Maaike zullen ze het zo moeilijk mogelijk gaan maken om met spannend, hilarisch en kwetsend commentaar te komen. Ook wordt uitgekeken naar het presentatieduo Gerard Joling en Nance. Onder het mom ‘give Nance a chance’ mocht dit duo het ook een keertje proberen. Uiteraard biedt So you wanna be a popstar, de kweekvijver van tv-talent hier een perfect podium voor. Gerard Joling heeft alvast zijn nagels gevijld en Nance heeft haar tanden opnieuw gewit zodat haar Bizonkit glimlach tot achter in de kroeg zichtbaar zal zijn.

Daarnaast zal de show weer schitteren door een overdaad aan sluip- en openlijke renreklame. Sterren uit andere SBS6 programmas zullen hun medewerking weer verlenen aan het programma, in ruil voor 5 minuten kletspraat over het programma dat ze promoten, elk kwartier afgewisseld door een echt reklameblok. Degene die dit programma op gaan nemen, en de reklameblokken door kunnen skippen zullen de finale in een half uur kunnen bekijken. De rest van het gepeupel zal het met drie uur moeten doen.

Wie kan de spanning aan?
Welk jurylid gaat allout en wint So you wanna be a popstar?

Categorieën: Media

9 reacties

lisa-marie · 27 oktober 2007 op 20:55

[quote]Babe-zangeres Gemma van Eck schittert helaas net niet genoeg meer om de kandidaten te overklassen[/quote]
🙄
Haar heb ik niet in de jury gezien je bedoelt babette labeije.
en toch ga ik voor marc forno 😀

arta · 27 oktober 2007 op 22:44

Er zit een heerlijke vaart in deze column met originele invalshoek!
En ach…Gemma, Babette…tis allemaal één pot nat!
( eigenlijk een megafout in een column als deze, maar na jouw oproep voor een groepsknuffel kan ik niet meer zurig zijn bij je)

Arta, die eigenlijk groepsknuffels HAAT! 😀

FatTree · 27 oktober 2007 op 22:50

Oei dat is inderdaad een pijnlijke fout. Ik moet je eerlijk zeggen dat de namen van een andere website kwamen, ik zou bij god niet weten hoe ze heten.

Dubblecheck volgende keer dan maar 🙂

FatTree · 27 oktober 2007 op 23:04

Haha ja ik eigenlijk ook, maar voor een goed doel wil ik mijn grenzen graag verleggen, vooral met oog op de vrouwelijke CX’ers natuurlijk 😡

*HUGS FOR FREE* wie maakt me los!

Dees · 28 oktober 2007 op 09:11

Kun jij niet voor al dit soort programma’s de samenvatting schrijven? Ik was trouwens voor de teddybeer zonder slipje die een aanslag deed op de gemanicuurde nagels van Joling, maar ja, die was je dan weer ff vergeten… 😉

SIMBA · 28 oktober 2007 op 11:28

[quote]waar vijf juryleden strijden om het meeste aandacht [/quote]
Leuke invalshoek!
En ach, die namen…die doen er helemaal niet toe. Deze column is van toepassing op al dit soort programma’s (wat mij betreft).
Ik zie het als ego-strelerij van enkelen over de rug van velen.

lisa-marie · 28 oktober 2007 op 13:45

Ach ja FatTree na het zien van de serie en de finale gisteren lees ik liever toch jou column want daar zit een lekker vaart in en is veel leuker. En die marc forno die denk ik er dan wel bij. 😀 😀
Over joling en nance hoef ik niet in te zitten die gaan nu weer naar het ijsdansen. Maar daar lees ik dan liever weer een column van jou over. 😀

Prlwytskovsky · 28 oktober 2007 op 14:12

Ik kijk nooit naar deze bagger, maar je column mag er zijn. Chapeau!

FatTree · 28 oktober 2007 op 17:32

Woei! Wat een lof allemaal deze keer, iedereen bedankt!

@Dees: de column is voor de show geschreven. Als het na de show was geschreven had die beer, de sexueel getinte slang en het eindeloze stuk over sterren dansen op het ijs er ook zeker in gezeten!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder