Er waren alweer 3 maanden verstreken dus hij zat er aan te komen. De nieuwe folder van Hunkemöller. En op een zonnige zaterdag was het zover. Ik stelde onmiddellijk prioriteiten. Persoonlijk aan mij gerichte post kwam even op het tweede plan. Ik ging naar buiten de tuin in met het kleinood en installeerde me comfortabel in het warme zonnetje. Niets kon mijn aandacht verstoren. De voorpagina was al een appetizer van jewelste. Een mysterieus kijkende blondine, de lippen nauwelijks opvallend getuit, zittend op het strand. Mijn timmermansoog vertelde me dat haar maten de perfecte 90-60-90 moesten benaderen. Haar egaal gebruinde lichaam was gestoken in een rose bikini met opgenaaide bloemetjes op het onderstukje. Dat de voor- en achterkant daarvan aan elkaar geknoopt waren stimuleerde mijn fantasie. Knopen die gelegd zijn kunnen ook losgemaakt worden. Ik kreeg dorst van de waterdruppels die langs haar glanzende gladde bronzen huid parelden. Op de middenpagina’s een heuse centerfold, op handen en knieën op het strand, gehuld in een kleurige Hunkemöller bikini, haar kontje parmantig omhoog gestoken. Ook op de overige pagina’s wemelde het van de verleidelijkste feeën, hun bekoorlijk ranke lichamen in kleurige Hunkemöller setjes gehuld.

Mijn favoriete nummer is dat van november vorig jaar. Op pagina 5 showt een donkere exotische schoonheid een rode beugel-bh me bijbehorende slip. Haar bekoorlijkheid is van goddelijke allure. Lang en rank maar wel met alle vereiste rondingen en welvingen. Een heerlijk kontje, een verrukkelijk buikje, stevige borsten, niet te klein, niet te groot, gewoon perfect. Hunkemöller heeft concurrentie, gelukkig, dat houdt ze scherp. Kort geleden viel de folder van een kleinere lingerieketen in de bus. En die was ook lang niet slecht. Pagina’s vol met de verleidelijkste lingeriesetjes, weliswaar allemaal door hetzelfde model geshowd maar dat was dan ook een meisje dat er absoluut wezen mocht. Triumph en Brunotti zetten hun mooiste meiden in minuscule maar schitterende niemendalletjes in de etalage op reclameposters in bushokjes.

En dat is precies de plek waar zich een concurrent heeft aangediend uit totaal onverwachte hoek, eentje die het landschap van de lingerie meteen op zijn kop heeft gezet: C&A! De klap moet als een mokerslag aangekomen zijn bij Hunkemöller c.s. Dankzij Inge de Bruin, sexy olympische waternimf. Vanuit elk bushokje lonkt ze als een klassieke Sirene met haar gouden medaillelichaam. Alleen gehuld in een paar niemendalletjes met de kleur van het ondiepe oceaanwater langs een tropisch strand. ‘Hipster of top 5,95’ roepen de reclameteksten. Niet dat het nog nodig is met de olympische fee als ambassadrice maar voordeliger wil C&A nog steeds zijn. “ontdek ons opnieuw” roepen de posters nu. Dat kan niet moeilijk zijn met Inge. Volwassen vrouw met in minuscuul C&A’tje gehuld meisjesvan18lichaam. Niet elke spiervezel is zichtbaar zoals in Athene toen ze huishield onder de concurrentie. Meisjesvan18zachtheid is er voor in de plaats gekomen. Het allerscherpste is er af. Maar de rondingen en welvingen zijn verleidelijker dan ooit. Misschien wint ze er geen goud maar slechts zilver mee in de zwemarena. Maar zo’n lijf is mooier dan de mooiste olympische medaille. Ik wacht op het antwoord van Hunkemöller.

Categorieën: Maatschappij

25 reacties

Wright · 8 juni 2005 op 12:14

Maurits als hunkersmöller. 😉
Héél smeuig geschreven!

Ben blij dat jij zoveel plezier beleeft aan het gefolder van lingerie-verstrekkers.
Voor de meeste vrouwen zijn het frustrerende momenten als je in zo’n fout verlicht pashokje staat met zo’n reclamesetje aan, wat ineens heel anders lijkt dan in de folder.
Als je dan ook nog aan een verkoopster vraagt: Is dit het setje uit de folder?, en als antwoord een meewarige blik krijgt, zakt je broek er vanaf!

Louise · 8 juni 2005 op 12:55

Geweldig Maurits, wat een heerlijke droogkloot-humor (hoop niet dat ik je nu diep in je hart tref omdat het bittere ernst is).
Waarom 6 euro neerleggen voor de Playboy, terwijl de meest heerlijkste schepsels als ongewenste reclame door de brievenbus vallen? Waarom jagen als ze je vanaf een bushokje bespringen op elk moment van de dag? En dat allemaal onder het mom van reclame. Ja, ook ik ben benieuwd wat de reacties zullen zijn op de minimale lapjes stof en dito prijzen van de C & A 😀

Hoewel ik over het algemeen niet echt kick op verhaaltjes over miniscuul geklede dames, vond ik je humor lekker weglezen. Het had wat mij betreft iets beknopter gemogen.

Troy · 8 juni 2005 op 13:27

Ideaal die catalogussen. Scheelt inderdaad een hoop geld aan Playboys en je vriendin kan er ook nog eens plezier aan beleven (als je die hebt tenminste;-))Ik dacht al dat het Inge was bij de C&A. Hoef ik daar mn hoofd ook niet meer over te breken.

Grt Troy

archangel · 8 juni 2005 op 13:52

@ Louise:
[quote]Geweldig Maurits, wat een heerlijke droogkloot-humor (hoop niet dat ik je nu diep in je hart tref omdat het bittere ernst is).[/quote]
Ik zeg maar niks, maar ik denk…. 😮 😀

pleuro · 8 juni 2005 op 14:02

[url=http://www.volkomenkut.com/flash/sticker.swf?ja=Maurits%20wil%20wel%20de%20Hunkemöller&nee=geen%20overige%20reclame]Ja/nee?[/url]

WritersBlocq · 8 juni 2005 op 14:19

Ik vind het 1 van je beste Maurits.
De uitsmijter van Pleuro is onevenaarbaar!!!

Maurits · 8 juni 2005 op 14:25

[quote]Geweldig Maurits, wat een heerlijke droogkloot-humor (hoop niet dat ik je nu diep in je hart tref omdat het bittere ernst is).[/quote]
Dank je Louise. Jij mag me altijd in mijn hart raken;-) Humor en bittere ernst gaan soms perfect samen.

Louise · 8 juni 2005 op 14:35

[quote]Dank je Louise. Jij mag me altijd in mijn hart raken[/quote]
Ach, kijk aan, ik val weer met m’n neus in de boter en dát, terwijl ik niet eens bijbeun bij de C&A.
Staat genoteerd, ik ga ‘m vreselijk goed onthouden 😉

Mosje · 8 juni 2005 op 14:53

[quote]Knopen die gelegd zijn kunnen ook losgemaakt worden.[/quote]Wel eens van de gordiaanse knoop gehoord Mauritz?
😛

Maurits · 8 juni 2005 op 14:58

[quote]Ach, kijk aan, ik val weer met m’n neus in de boter en dát, terwijl ik niet eens bijbeun bij de C&A.[/quote]
Kan je nagaan! Misschien ben jij wel het antwoord van Hunkemöller op Inge. Dan schrijf ik een vervolg op mijn column;-)

champagne · 8 juni 2005 op 15:05

Hij is erg leuk, Maurits…maar weet jij misschien waarom er nooit zulke boekjes met mannen ondergoed of zwemkleding in de bus vallen?

@ Pleuro; geweldig!!! 😀

pleuro · 8 juni 2005 op 15:40

Is het voor jou nou de Hunkemöller of HunkeRmöller Maurits?

Wright · 8 juni 2005 op 16:06

[quote]De uitsmijter van Pleuro is onevenaarbaar!!![/quote]

Ik zie alleen twee rode kruisjes:-?

@Champ, goed nieuws.
Binnenkort opent de ‘Hunkevuller’. 😉

Dees · 8 juni 2005 op 16:11

Een onvervalste Maurits and the mysteries of female creatures column. Ik vind je andere columns nog steeds leuker, beter en intelligenter, mja, deze schijnen ertussendoor te horen.

Ik vind jouw vrouw-man columns vaak hinten naar een sterk verwrongen vrouwbeeld. Deze valt in die categorie dan nog enigszins mee. Dusseh chapeau 😀

Grtz,

Dees

WritersBlocq · 8 juni 2005 op 16:45

@ Wright
[quote]Ik zie alleen twee rode kruisjes[/quote]
Ach jee, Maurits heeft weer pech, rooie kruisjesmeisjes in de Hunckegöllerfolder…

sally · 8 juni 2005 op 20:55

hij is wéér leuk…

groet
Sally

Maurits · 8 juni 2005 op 22:04

[quote]weet jij misschien waarom er nooit zulke boekjes met mannen ondergoed of zwemkleding in de bus vallen?[/quote]
Ik heb een paar ideetjes Champagne, Er bestaat nauwelijks spannend mannenondergoed en zwemkleding. Laat staan folders waar ze in staan. Ga maar eens na: boxers, dat zijn toch eigenlijk de atletiekbroekjes van 25 jaar geleden. Die waren toen ook al niet spannend.
[quote]Is het voor jou nou de Hunkemöller of HunkeRmöller Maurits?[/quote]
Allebei Pleuro.
[quote]Een onvervalste Maurits and the mysteries of female creatures column. Ik vind je andere columns nog steeds leuker, beter en intelligenter, mja, deze schijnen ertussendoor te horen. [/quote]
@ Dees: Zo mysterieus zijn de Hunkemöllermeisjes niet. Wel erg mooi. Net als Inge. De andere, evenzeer vrouwelijk reakties lezend blijkt dat smaken weer eens verschillen. Maar inderdaad. Dit is vooral een geinig tussendoortje. Om de pen even te scherpen.
[quote]Ik vind jouw vrouw-man columns vaak hinten naar een sterk verwrongen vrouwbeeld. [/quote]
Hier ben ik het helemaal met je eens, Dees. De Hunkemöllermeisjes zijn absoluut niet representatief voor de gemiddelde vrouw. Als er een folder in mijn bus zou vallen met al mijn buurvrouwen uit de straat in hun ondergoed, dan zou ik hem meteen bij het oud papier doen.

KawaSutra · 8 juni 2005 op 22:28

Ik trek mijn sticker direct van mijn brievenbus. Kan ik bij jou een nieuwe bestellen, Pleuro? 😀

Li · 8 juni 2005 op 22:45

Ik kick op catalogussen en folders met daarin mannen die fietsbroekjes showen 😮 😀

Li

champagne · 8 juni 2005 op 22:53

[quote]Ik heb een paar ideetjes Champagne[/quote]

Waar blijven de ideetjes dan, Maurits….ik wacht in spanning af 😀

Ma3anne · 8 juni 2005 op 22:58

Ik wilde ook iets over wielrennersbroekjes zeggen, maar Li is me voor! :laugh:

Maurits · 8 juni 2005 op 23:04

[quote]Ik kick op catalogussen en folders met daarin mannen die fietsbroekjes showen [/quote]
Waarom vraag je niet gewoon of ik even langs kom, Li? 😉

@Champagne Je zag in de gauwigheid het ideetje over het hoofd: Er is geen spannend mannenondergoed en geen spannende mannenzwembroek. Dus ook geen folders waar ze te zien zijn.

Als er uit de vrouwenhoek eens een duidelijke vraag naar spannende mannen in spannende kleren ontstaat, dan zullen de mannen en de fashionindustrie daar aan moeten voldoen. Dus dames, jullie weten wat je te doen staat!

pleuro · 9 juni 2005 op 00:59

@ Kawasutra

[url=http://www.volkomenkut.com/flash/sticker.swf?ja=Wel%20de%20kawasutra%20berijden&nee=Maar%20niet%20zonder%20condoom]ja/nee?[/url]

Overigens draagt mijn vriendje een T-shirtje met Samansutra erop… moeten wij fuseren?

KawaSutra · 9 juni 2005 op 21:42

Pleuro, ik heb hem uitgeprint en opgeplakt. En nu maar afwachten…… 😀

En fuseren doe ik tegenwoordig zonder. :laugh:

WritersBlocq · 10 juni 2005 op 20:37

Geil-wel-dig, dit!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder