Mijn zomerliefde ontmoette ik tijdens de recente OV staking. Knap, bruin getint, stoer, sterk, kortom een vlotte verschijning.  We raakten met elkaar aan de praat en ontdekten wederzijdse interesses zoals natuur, picknicken en een gezonde levensstijl. Omdat de bus niet reed besloten we een vrije dag te nemen en nader kennis te maken. Ik schoof soepel op de plek die hij me aanwees en we reden twintig kilometer richting  Zuiden.
Onderweg keek ik soms stiekem naar hem en vroeg me af: “zou dit mijn Prins zijn?”  Toen we pauzeerden nodigde hij me uit om zijn vuilniszak te delen en bood me een broodje pindakaas aan. Dat smaakte als een Koningsmaal terwijl het uit een simpel plastic zakje werd geserveerd. Ik was volledig van de kaart. Zoveel hoffelijkheid, aandacht en charme was ik niet gewend.
Op de terugweg werd het duidelijk dat we geen afscheid van elkaar konden nemen. Na iedere kilometer stopten we en gleden mijn handen steeds vaker over zijn sterke gestel.  “Zou dit mijn Koning zijn?”
Sinds juli zijn we een koppel. Ernstig verliefd en zijn maar meteen gaan samenwonen. Nou ja, hij in de kelder en ik twee etages hoger. Maar de liefde is er niet minder om. We zien elkaar dagelijks en als ik zijn knopje aan zet en weg fiets roep ik Halleluja.


Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

7 reacties

Nummer 22 · 28 augustus 2018 op 23:03

De kelder! Tsja.. je moet ergens beginnen met pindakaas. Halleluja.. wat is de kelder klein. Koning .. Keizer..Admiraal..pindakaas lusten we…….. , toch?

G.van Stipdonk · 1 september 2018 op 14:26

Proficiat met deze bijzondere opdracht. Mooi ingevuld.

Mien · 1 september 2018 op 18:10

Gefeliciteerd met de MBOUVDM.

Suus · 2 september 2018 op 22:38

Dank jullie wel! Dat geeft de burger moed. Na een hele lange inspiratie loze tijd besloot ik mijn pen weer op te pakken. Op naar de volgende!

Mosje · 5 september 2018 op 12:14

Mooi om te lezen. Er moet maar meer gestaakt worden, daar komen mooie dingen uit voort.

    Suus · 5 september 2018 op 14:24

    Ik heb inmiddels gesolliciteerd bij de politie. Je weet maar nooit.

van Gellekom · 13 september 2018 op 11:34

Ik had ook ooit een zomerliefde. Zij zette gewone koffie en maakte het geluid van een espressomachine. Ging je toch anders drinken.Ruilde haar in voor een winterliefde…

Geef een reactie