Sodeju, glipt ie mij voor. Hel en verdoemenis, geen euromuntjes bij me. Moord en brand, verboden te parkeren! Godsakker, ligt hier nu wéér de straat open? Ha, daar is een gaatje … shit … een boom! Potverdikke, nu parkeert die trol wéér recht voor mijn deur? …. Herkenbaar? U heeft last van een parkeerprobleem. Wat te doen? Het probleem parkeren. Niet het probleem negeren. Dat leidt tot parkeerbonnen. Niet het probleem zelf tackelen. Dat is olie op het vuur voor Neanderthalers. U heeft dan dringend nood aan EHBO en moet naar het ziekenhuis. Gevolg. Nieuw probleem. Parkeermeter met euromuntjes. En ja … u raad het al, u heeft geen euromuntjes. Nee, altijd rustig en hoffelijk blijven.

Krijg vooral geen zelfmedelijden. Kunt u er iets aan doen dat u geen euromuntjes bij u heeft? Parkeer het probleem en rij rustig naar huis en haal de centjes op. Of jat de pet van de straatzigeuner die smekend flauwe vioolakkoorden veinst bij de deur van de supermarkt. Oei, nou valt u toch even uit uw rol. Of u berooft een oud vrouwtje van haar tasje want die heeft zeker euromuntjes. Oei, nou doet u het weer. Parkeren dat probleem.

Mocht het parkeerprobleem toch boven u hoofd uitstijgen dan is het raadzaam de verkeerspolitie in te schakelen. De stoere cowboy die met ijzeren blik en ros uw opponent zal sommeren zijn onding op wielen elders te nestelen. Als laatste redmiddel kunt u Blik Op De Weg inschakelen. Heeft u meteen 15 Andy Warhol minutes of fame on Dutch Television. En dat vinden wij Nederlanders dan weer leuk.

Tot tien tellen helpt ook. Meestal lost het probleem zich dan vanzelf op. Het helpt bij ongekende woede, angst, verliefdheid, drift, waanzin, drama, hoest, niezen, hik en andere ongein. Problemen parkeren is oké. Maar problemen over de schutting gooien. No way. Daarvoor hebben we Oma Wimpie, Dokter Pil, Opsporing verzocht, Tussen Kunst en Kitch, en Smartshops. U (her)beleeft tot in detail uw probleem zonder dat u er erg in heeft. Probleem opgelost.

Tot slot een eenvoudige oplossing voor het parkeerprobleem voor uw deur. Maak een mal van de stoeprand voor u deur, ter grootte van de lengte van uw auto plus 2 meter. Schilder de mal geel en plaats deze over de stoeprand zodra u vertrekt. Schakel de parkeerwachter of buurtbrigadier in en vraag of ie regelmatig controleert. Trakteer regelmatig op bonbons. Dat houdt ze scherp.

[url=http://sc.sbcommerce.nl/prodimg/images13/HY0472.JPG]Mien Parkeerplaats[/url]

[img align=left]http://wrecks.justsickshit.com/wp-content/uploads/2007/10/car_crash_stacked_cars_3.jpg[/img]


Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

11 reacties

WritersBlocq · 6 oktober 2008 op 13:33

[quote[Wat te doen? Het probleem parkeren. [/quote]

Mien God wat heb ik gelachen!

Mup · 6 oktober 2008 op 15:54

Fietsen misschien?

Groet Mup.

Li · 6 oktober 2008 op 19:31

Mien Hemel, wat droog :hammer:

lisa-marie · 6 oktober 2008 op 19:46

Blij dat ik fiets!

arta · 6 oktober 2008 op 19:49

Ik parkeer mijn fiets bij problemen ook gewoon dubbel.:-)
(wat veel fietsers hier…)

pally · 6 oktober 2008 op 23:08

Wat een geinige column met een originele oplossing voor het probleem, Mien.
Ik heb al geel band gekocht 😆

groet van Pally

KawaSutra · 7 oktober 2008 op 00:56

Geweldige column.
Bij de foto: Nu weet ik eindelijk waar de kleine autootjes vandaan komen. 😀

Dees · 7 oktober 2008 op 09:53

😀 associatieve humor als handelsmerk, heb er weer van genoten.

Ma3anne · 7 oktober 2008 op 15:44

Dat van die zelfgemaakte gele stoeprand vind ik een geweldig idee! Helaas heb ik geen stoeprand voor de deur. Maar geinspireerd door deze column vind ik vast wel een andere oplossing.
😀

SIMBA · 7 oktober 2008 op 17:37

Jullie mogen gerust bij mij komen parkeren hoor, plaats genoeg!
Euh Mien…volgens mij is het Kitsch.(niet kitch)

Mien · 14 april 2016 op 09:54

De links werken niet meer. Even maar weer opgepoetst.
Aan euromuntjes doen we vast niet meer. Lees daar: Ontoereikend saldo of Out of order.

Mien Parkeerplaats > http://sc.sbcommerce.nl/prodimg/images13/HY0472.JPG
https://crazycrashes.files.wordpress.com/2007/10/car_crash_stacked_cars_3.jpg

Geef een reactie

Avatar plaatshouder