Tot mijn grote verbijstering heeft na Brard en Paaij/Curry nu ook Frans Bauer een “real life soap” Zoals iedere Nederlander ben ik ook wel benieuwd wat er achter deze volkszanger met de gouden keel leeft. Eerlijk gezegd ben ik geen fan van Frans maar laat ieder die dat wel is volledig in zijn waarde.
De fanclub van Frans is de grootste van de Benelux heb ik gelezen en dat is toch iets waar je als artiest trots op kunt zijn, zeg eens eerlijk?
Nadat hij jaren geleden werd uitgenodigd in Loveletters omdat er maar liefst 2 dames om zijn gunsten streden, bleef bij mij dat gevoel van een verlegen jongen achter.
Dat hij inmiddels is uitgegroeid tot een groot artiest met maar liefst 200 optredens per jaar, is mij een beetje ontgaan.Natuurlijk hoor je zijn liedjes op radio en televisie, maar ja, daar luisterde of keek ik half naar.
Roddelbladen lees ik niet maar blader ze door, zodoende wist ik nog wel dat hij inmiddels een gezin heeft.
Om terug te komen op de soap, tja daar vraag ik mij, net als bij onze andere real life soaps af, of wij Nederlanders hier nu echt op zitten te wachten.
Geweldig dat deze man een prachtig huis heeft, lieve vrouw, geweldige kinderen, een grote mercedes, noem maar op…….
Laat hem dat lekker voor zichzelf houden. Nu weet ik dat ik uit moet kijken dat ik niet al zijn fans, wel 10.000 geregistreerd, tegen de haren in ga strijken, dat is namelijk niet mijn bedoeling.
Maar….zeg eerlijk….ik hoef niet te zien en te weten wat hij bestelt bij de afhaalchinees, hoe hij de verjaardag van zijn zoon viert en alle fans die dat willen in zijn huis ontvangt.
Nog erger vond ik het om te zien hoe hij als een wilde achter het paardje van zijn zoon aanrende om het te vangen. In mijn ogen was dat een zielige vertoning en menig dierenliefhebber zal hier met kromme tenen naar gekeken hebben.
Als ik dan alles eens goed in mij opneem vraag ik mij af of dit nu zo goed voor zijn imago is.
Nu heb ik gelezen dat hij zich afvroeg waarom iedereen altijd in het negatieve duikt, waar dat op sloeg.
Dit ben ik helemaal met hem eens, bekijk alles positief en het komt naar je toe. Maar zeg zelf Frans, Is het zo positief zoals jij achter dat paardje aanrende? Nou ,in mijn ogen niet.
Om eerlijk te zijn, heb ik spijt dat ik naar deze soap gekeken heb. Liever had ik gehad dat ik je was blijven zien als die verlegen jongen die het toch maar mooi gemaakt heeft.
Die jongen die dit jaar maar liefst 7x Ahoy op zijn kop wil zetten.
Sorry Frans en alle fans, je hebt een verkeerde zet in je carrière gedaan en ik ben heel erg op je afgeknapt.
Als jij zo heel gelukkig woont prima, maar had dat voor jezelf gehouden en niet aan heel Nederland laten zien.

Nu weet ik dat jij een rasoptimist bent en dat je denkt: hoe ;positiever je denkt, hoe makkelijker je leeft!
Daarin blijf ik achter je staan want daar geloof ik in. En ik weet zeker dat je mijn visie op jouw soap zal relativeren.
Het ga je goed!.


2 reacties

tommy · 16 oktober 2003 op 13:19

ik vind ‘De Bauers’ gewoon een gaaf programma hoor … 😛

Lekker vrolijk, ongecompliceerd en vooral NORMAAL 😉 Want van Brard / Paaij-Curry / Osbourne etc kun je zeggen wat je wilt, maar het zijn een stelletje idioten bij elkaar 😀

Ik moet ook bijzonder weinig hebben van Frans’ riedeltjes, maar zijn reallife soap vind ik alleen maar in zijn voordeel werken. Hulde aan Frans! 🙂

viking · 17 oktober 2003 op 11:33

[quote]De fanclub van Frans is de grootste van de Benelux[/quote]
Is dit niet allemaal familie?

[quote]volkszanger met de gouden keel[/quote]
??? dit kun je niet menen…

Geef een reactie

Avatar plaatshouder