Zoenen, zoenen, maak me geil !
Wat? Een dansende neger, zwaaiend met een ultra dunne tampon die reclame maakt voor Durex condooms met Coca Cola vanilla smaak? Het is toch te gek voor woorden. Die reclame ook van tegenwoordig. Vroeger was alles veel beter. Toen had je gewoon 1 soort wc papier, tampons zo lang als een potlood en condooms gemaakt van een koeienmaag.
Maar tegenwoordig hebben ze wc papier met Jamai zijn hoofd erop, tampons zo dun als een pincet en condooms in alle smaken, van spinazie condooms tot macaroni condooms.

Dan zie je een vrouw piano spelen en zingen tegelijk. Waar zou dat over kunnen gaan? Misschien een nieuwe cd met klassieke muziek? Of reclame voor een auto waarbij je gratis een vals zingend wijf op een piano erbij krijgt? Welnee, als je beter naar de piano kijkt, blijkt het een mobieltje te zijn. Hemel! Dan konden ze beter gewoon een leuke ringtone van kutmarrokanen laten horen dan zo’n krijsend mormel.
Daar, een vliegtuig. Allemaal hete stewardessen in zo’n super sexy pakje aan. Je tong hangt al op de grond, je ogen vallen al uit je oogkassen en je voelt je hart al in je keel. En dan…en dan hoor je ook nog eens heel luid gekreun. Je ziet het al helemaal voor je. Zo’n geil mokkel met een dildo in de vorm van het hoofd van Balkenende helemaal opgeslokt door die ondeugende poes. Maar dan…dan zie je opeens een vrouw met shampoo in haar haar. Nu sta je met je bek vol tanden. Hoe kan zo’n geil mokkel ooit klaarkomen met shampoo?

Eerst zie je een baby happen naar ontbijtkoek. Dan zie je een hele rij negers happen naar die pijpenburg ontbijtkoek. Ik heb wat gemist. Sinds wanneer is pijpen zo populair…bedoel pijpenburg ontbijtkoek zo populair? In die reclames zie je iedereen koekhappen. Wat straks? Peter R de Vries die Linda de Mol haar doos induikt op zoek naar de beruchte pijpenburg moederkoek?

Pasta. Lekkere pasta. Voor over de pasta. Ja logisch, dat kan iedere halve zool wel begrijpen. Pasta is niet voor over de bloemkool. Straks beginnen ze ook nog met pindakaas. Lekkere pindakaas. Voor op het brood. Of Slasaus. Lekkere slasaus. Voor door de sla.
Volgens mij denken die reclamemakers dat heel Nederland blond is. Wat? Last van hardnekkige roos? Koop nu …en meteen wordt je gebombardeerd met allerlei potjes met roosetende monsters. Ook wel proefmonsters genoemd.
Ach kijk nou. Dat jongetje kan niet voetballen omdat hij geen tijd heeft. Nee inderdaad. Eerst moet hij nog rondhangen in het winkelcentrum met zijn matties, daarna moet hij nog de supermarkt plunderen en vervolgens moet hij nog dringend naar zijn computer om z’n gloednieuwe Harry Potter spel te spelen. Echt, die kinderen krijgen straks ook nog last van een burn-out of hoe het ook mag heten.

Nu je al die reclames zo ziet, zul je je vast wel afvragen hoe die reclamemakers wel niet zijn. Ik bedoel, je moet wel goed gestoord zijn om zulke belachelijke reclames te kunnen verzinnen. Ik denk dat ik al precies weet hoe die reclame meneertjes in elkaar zitten. De hele dag achter een bureau met pasta die ze als shampoo in hun haar smeren om te voorkomen dat ze last krijgen van geile negers met roos in hun konthaar en ze laten hun kinderen koekhappen om te voorkomen dat ze anders gaan voetballen met kutmarrokanen.


10 reacties

Mosje · 17 april 2004 op 18:22

[quote]en condooms gemaakt van een koeienmaag[/quote]volgens mij werden varkensdarmen gebruikt.

[quote]je moet wel goed gestoord zijn om zulke belachelijke reclames te kunnen verzinnen.[/quote]Klopt, maar de reclame wordt afgestemd op de kijkers, en die zijn niet veel beter. Gestoord dus.

Shitonya · 17 april 2004 op 18:37

varkensdarmen…ook goed
Tja..als het aan de mensen zou liggen, zouden ze liever geen reclame hebben. En afgestemd op de kijkers? Tja, dat is ook niet lang altijd zo.
Mahja dat van gestoord..geef ik je wel gelijk in 😉

Tasz · 17 april 2004 op 19:06

De makers kunnen gestoord zijn, maar zonder toeschouwers geen geld, dus…

Interessante column.

Tasz

pepe · 17 april 2004 op 19:57

[quote]Dan zie je een hele rij negers happen naar die pijpenburg ontbijtkoek. [/quote]

Dit is wel een hele leuke tikfout ;-), volgens mij bestaat er geen pijpenburg ontbijtkoek.

Leuke column

Shitonya · 18 april 2004 op 01:45

Pijpenburg was juist geen typfout 😉
Klonk leuker dan het echte merk 😛

rrobin · 18 april 2004 op 04:15

Mijn eerste post hier, ben net pas geregistreerd 😀

Mooie columns, je weet de emotie die je voelt goed te vertalen naar papier.. Herkenbaar en amusant! Ben benieuwd naar je volgende column 😉

Ma3anne · 18 april 2004 op 05:48

Hij is echt leuk! 😀

Leest NOG lekkerder weg met die alinea’s die je nu maakt. En de lengte is ook beter te behappen.
Joh, je leert snel, zeg!!! Geweldig, hoe je de (opbouwende) kritiek in je opneemt en er je voordeel mee doet.

Kees Schilder · 18 april 2004 op 07:52

Ze worden steeds beter. Deze zeker. Lekker leesbaar

Shitonya · 18 april 2004 op 10:18

Heel erg bedankt voor alle lovende reactie’s 🙂
-Ja, ma3anne, je was ook een goeie docent Nederlands voor me 😉
– Haha, robin, ook lid geworden zie ik? En al me columns gelezen ook al 😮 Ben blij dat je ze leuk vindt 😛
– Thanks again Kees 🙂

R@@F · 18 april 2004 op 22:23

Je bent lekker bezig!!!

R@@F

Geef een reactie

Avatar plaatshouder