Er zijn niet veel mensen die bij mij het bloed onder mijn nagels kunnen halen. Ik ben een vredelievend persoon en ik kan met heel veel mensen goed door één deur. Je moet heel wat toeren uithalen wil je een vuile blik van mij krijgen. Maar er is iemand.. Sonja Bakker, wat een vreselijk mens. Niet omdat ze zo zoetsappig, misselijkmakend lacht, of omdat ze zo schijnheilig praat. Niet omdat ze vier keer zo slank is als ik of miljoenen verdient in een Nederland dat langzaam onderuit gaat door een crisis. Nee, Sonja Bakker is irritant vanwege haar dagmenu’s. Ik ben zelf sinds vandaag weer aan het SB-en. Het was hard nodig, dat wel, maar het is een hel. Ik moet groentes eten, aardappelen en chemische jus. Soms mag ik niet eens vlees maar moet ik Quorn eten. Wie denkt dat dat lekker is omdat het lijkt op het woordje kipcorn heeft het mis. Het is gezond. Ik hou niet van gezond. Gezond is namelijk helemaal niet lekker. Het moet vet, vetter, vetst wil ik er van kunnen genieten.

Maar het aller misselijkmakendste van het hele SB dieet is dat het werkt. Te goed, want na verloop van tijd kun je weer rond paraderen in je zwembroek zonder dat je wordt uitgelachen of nagewezen. Nee, je wordt nagefloten en moet je een weg banen door de bakken vol kwijl die de mannen aan de kant van de weg hebben achtergelaten omdat je er zo verdomde lekker uitziet. En omdat het zo goed werkt blijf je het volhouden. Tot je jezelf één keer laat gaan. Dan is het hek van de dam en ben je binnen twee weken weer rijk wat je in tien weken kwijt was. Verdorie, dan maar weer opnieuw beginnen.

Je hoeft niet na te denken bij het Sonja Bakker dieet, dat is dan weer wel makkelijk. Alles is voorgekauwd, je ontbijt, je tussendoortjes, je lunch, je diner, zelfs welk koekje je bij de koffie mag. Je eten zelf is nog net niet voorgekauwd maar het scheelt niet veel. Mij is geleerd dat je ook afvalt als je je hersenen intensief gebruikt, maar op die wetenschap is dit dieet blijkbaar niet gebaseerd. Je hoeft geen punten of calorieen te tellen of wat dan ook. Dat is makkelijk, maar het helpt je niet afvallen. Eigenlijk is het gewoon een dieet voor luie mensen. En Sonja werd er rijk mee. Bijna slapend rijk. Speaking of ‘lui’.

Dat kan ik ook. Kent u de alombekende SAS dagen nog? Schijt Aan Sonja. De beste dagen uit het hele dieet. Ik heb daar ook een dag menu voor gemaakt.

[b]SAS-dag:[/b]
[u]Ochtend:[/u] zak paprika chips, pak yogi drink [u]Tussendoor:[/u] een groot stuk chocolade taart, 3 glazen cola (geen light of zero!) [u]Lunch:[/u] Big Mac menu, 4 hamburgers, 9 kipnuggets met zoet-zure saus, grote milkshake, stuk appeltaart met slagroom [u]Tussendoor:[/u] mega zak cashew noten, 2 grote bekers chocolademelk met slagroom, tosti ham/kaas met mayonaise (geen yogonaise!) [u]Diner:[/u] 1000 gram spareribs, rib eye steak, 2 grote friet met mayonaise, 4 x frisdrank naar keuze, ijscoupe met 6 bollen en veel slagroom, chocolade mousse, cappucCino [u]Tussendoor:[/u] pak créme oublies, 2 zakken nibbit chips, bittergarnituur, frisdrank naar keuze.

[i]Tip:[/i] vermijd op een SAS-dag groente zoveel je kunt. Haal dus ook de sla tussen je Big Mac vandaan. Water drinken wordt ten zeerste afgeraden.

Succes verhalen zijn altijd welkom en werken als goede stimulans voor beginnende SAS-ers. Voor meer tips en motivatie kunt u hieronder het aanvraag formulier invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk als mijn buik het toelaat terug op uw vraag.

Succes!!

Groetjes Phoebe, dieet goeroe

Categorieën: Maatschappij

7 reacties

LouisP · 8 maart 2009 op 12:24

P.

zo, niemand heeft me verteld dat het zo zou gaan.
Tot aan de SAS dag vind ik hem super.

groet,
L.

Prlwytskovsky · 8 maart 2009 op 13:10

[quote]Het moet vet, vetter, vetst wil ik er van kunnen genieten[/quote]

Nou, dan doe je dat toch lekker. Ik zie het probleem niet.

Dees · 8 maart 2009 op 13:24

Eigenlijk, heel eigenlijk had ik het leuker gevonden als je de SAS-dag als uitgangspunt had genomen en op die manier de draak had gestoken. Het is lekker geschreven verder, daar niet van, maar ik denk dat het teveel is in een stukje, het beschrijven van je hekel aan en dan vervolgens de SAS dag. Te calorierijk 😀

Itt Louis zou ik dan voor het tweede hebben gekozen, in het kader van show don’t tell.

Mosje · 8 maart 2009 op 20:54

Foto’s willen we van u zien mevrouw, foto’s. Dan vellen we ons oordeel.
😀

maurick · 9 maart 2009 op 08:18

Ik hoorde haar laatst op de TV praten. 😥
Als zij ook is afgevallen op haar alom bekende manier, dan tast dat per definitie ook de hersenen aan.

Maar die SAS-dag? Nee, dat is niets voor mij. Het ziet er echt te goor uit; zum kotzen

Mien · 9 maart 2009 op 10:34

Eens met Dees.

Tip: maak van de SAS- ook een PLAS-dag!

Mien

doemaar88 · 9 maart 2009 op 12:22

Ik kan Sonja niet meer luchten of zien. Wat een irritant mens :slapen:

Best een leuk stukje, maar de SAS dag had er van mij niet bij gehoeven. Of dat had je al uitgangspunt kunnen gebruiken. Ik word kotsmisselijk van je dagmenu 😆

Geef een reactie

Avatar plaatshouder