Ahum? Heren, mag ik heel even? Arnie Oerlemans dacht op tijd gestopt te zijn. Joop Doderen is gestopt, toch te vroeg. Maar allejezus, wat voor triest Swiebertje-effect willen jullie bereiken zeg!? Drie uitgerangeerde neo-narren die verworden tot een spotprent van hun eigen karikatuur? Daar zou een Deense krant grof geld voor betalen. Maar hé, dit is toch dieptriest? Kom op nou. Daar heeft toch echt ergens een groot STOP-bord gestaan. Niet gezien? Niet willen zien? [img align=right]http://img156.imageshack.us/img156/975/grg5vm.jpg[/img] Nooit teren op oude roem. Ook teer is vergankelijk. Tippelen op een versleten Keileweg, meer is het niet, echt niet. Wees nu eerlijk. Verdomme René, kijk [url=http://img528.imageshack.us/img528/8602/renegerardgordeonmediamarkt9lz.jpg]hier[/url] nu eens. Denk eens terug aan de Arena, de Kuip. [i]Fuck it[/i] René, op een 1 bij 1 podiumpje bij je pa had nog je meer ruimte. En je was nog vadsiger ook! Mijn hart huilt dames. Wat moeten julli%$/* [b]je[/b] kleinkinderen daar later wel niet van denken?

Gordon kerel, je hebt een voorbeeldfunctie man! Je belangen in een beter Afrika zijn inmiddels voldoende om een enkele reis Rita te nemen, toch? Stel een daad, wees nobel, ga weg. Ver weg!

En [i]oh my dear[/i] Gerard, je hebt die Barry Stevens veel te serieus genomen. Vooral [i]niet[/i] doorgaan, zò luidt het devies! Vooral [i]niet[/i] doen. Hoor jij nog wel eens iets van Barry Stevens, nee hè? Behalve een incidenteel kattebelletje, heeft ook Jacques d’Ancona zijn fluit en dominant typetje aan de wilgen gehangen. Neem dáár nu eens een voorbeeld aan. Hú peerd. Stop nu het nog kan!

Heren echt, ik bedoel het goed. Voor je het weet sta je in [i]fuckin'[/i] Loppersum voor dertig demente bejaarden te playbacken, heet je Eddy Wally en ruik je je eigen stoma. Ik weet het, alles voor de fans, [i]I know[/i]. Juist daarom eens te meer een reden te stoppen. Luister nou naar me, als-je-blieft, [i]bitte, bitte, bitte[/i]. Als een goedkope hoer een fancyfair opleuken is niet meer dan de uitverkoop van je eigen succes. Houd de eer aan jezelf en STOP!

Een ’trouwe’ fan.

Categorieën: Media

13 reacties

Outsider · 24 april 2006 op 14:25

Het zit weer vol hoogmoed en minachting, zoals we het van Martijn gewend zijn.

Mup · 24 april 2006 op 15:40

De regel is; the show must go on. Ik ga idd ook voor de uitzondering op die regel.

Wel lief van je, dat je ze waarschuwt:-)

Groet Mup.

wendy77 · 24 april 2006 op 16:19

Waarom zouden ze stoppen? Het kan hunnie niet schelen hoor, dat jij toevallig vindt dat ze moeten stoppen. Zolang ze lekker hun zakken kunnen blijven vullen, zal het hen een worst zijn.

Jongens, ga nog maar ff door hoor. En een vergelijking met Eddy Wally is zo slecht nog niet. Die man heeft het mooi voor elkaar. Wie denk je dat het hardste lacht na een optreden???

champagne · 24 april 2006 op 16:57

Wat dacht je van de dames Luv? Die zijn pas echt over de datum! 😉

KawaSutra · 24 april 2006 op 21:00

Haha, een ‘echte’ fan spreekt. Gelukkig ben ik dat niet en heb ik dus ook totaal geen last van ze.
[quote]Wat moeten julli%$/* je kleinkinderen daar later wel niet van denken?[/quote]
Wat moet ik eigenlijk van deze kromme zin denken? 😀

WritersBlocq · 24 april 2006 op 22:10

Met met 30 meiden gratis naar Ahoy’ geweest vorig jaar, naar Joling en die andere 2 kwamen er ook nog bij, het was geilweldug fout! Nog nooit zo gelachen. Jolinkie getooid in witte veren, pek waren ze vergeten. Op een gegeven moment liepen ze door de arena en ja hoor, werden ze aangerand door vrouwelijk vlees dat allang over de THT-datum was, de tijgerpakjes kwamen drillend van het vet tot leven toen de Anita’s zich achter dit trio aanspoedden… Kortom: ik heb mega veel publiek zitten kijken en mega weinig Jo & Co., maar ik ga nóóit meer! En ehm, de kaartjes waren gratis hè, ze moesten Ahoy’ vullen omdat er schandalig weinig kaarten waren verkocht dus waren wij vul-vee :laugh:

Maurits · 24 april 2006 op 22:20

[quote]Een ’trouwe’ fan.[/quote]
Van je fans moet je het maar hebben!

Het handige van deze column is, kan die nu niet dan misschien over 10 jaar. Of 20! Goed bewaren!

Chantal · 24 april 2006 op 23:33

Ik vind ze echt ge-wel-dig! Vooral Gordon. Jezelf niet al te serieus nemen, maar ondertussen flink cashen. Ik zou nooit naar een optreden gaan, maar ze hebben het toch maar mooi voor elkaar gekregen.

Raindog · 25 april 2006 op 00:00

En weet je wat het ergste nu is? Als die Rene nu gewoon zo’n Geer/Goor nicht was, dan had ik het nog kunnen plaatsen in een soort van Luv-revival achtig iets. Immers, alles wat goed was komt terug! Vintage, enzovoort. Als zelfs John Spencer weer op gaat treden (en ik heb hem gezien, jawel, en dacht met verve aan dat liedje: now the drugs don’t work…) Denk met dat idee nog eens een jaartje of inderdaad 20, 30 vooruit en zoek een zakdoekje. Zoek er twee. Huil.

Laat ik ook eens een liedje naar believen aanranden en bijvoorbeeld eens meedoen aan Idols:

[i]’No more JoReGo’s'[/i]

Indien geserenadeerd aan ongeacht wie van de drie mag het ook uitgesproken worden als: [i]’No more your ego'[/i]

Ma3anne · 25 april 2006 op 09:20

Dat die jongens lol hebben met elkaar, is prima. Als ik er maar niet naar hoef te kijken.

Maar euh… ze zijn een stuk jonger dan ik. En het komt wel hard aan, dat jij dan vindt dat ze beter met pensioen kunnen gaan. Au! 😀

Martijn · 25 april 2006 op 10:01

[b]@Outsider[/b]
– Weer eens een ander compliment, dankjewel.
[b]@Mup[/b]
– Ach hé, ik ben de beroerdste niet met dat waarschuwen. Natuurlijk zit daar geen enkel eigen belang bij.
[b]@Wendy77[/b]
– Een bedankbriefje van de drie dames komt jouw kant op.
[b]@Champagne[/b]
– Het verhaal wil dat daar ergens ook iets over is verschenen..8-)
[b]@Kawa[/b] Krom geschreven, niet onduidelijk, maar wel wat krom. Ben ik met je eens. Miste een [s]tag[/s]. Maar dat wist je al 😉
[b]@WB[/b]
[quote] door vrouwelijk vlees dat allang over de THT-datum was, de tijgerpakjes kwamen drillend van het vet tot leven toen de Anita’s zich achter dit trio aanspoedden[/quote]
Hè gadver, zit net aan mijn ontbijt. 😀

[b]@Maurits[/b]
– Hé laat het ongeloof ook zijn geestdrijvers hebben, net als de volhouders.:-D Daarbij zal er ooit (hopelijk) ook een dergelijk stukje met mijn naam klaarliggen.. 😀 😀
[b]@Chantal[/b]
– Het heeft natuurlijk ook iets grappigs. Maar de grens tussen met aapjes spelen en aapjes kijken, wordt steeds dunner.
[b]@Raindog[/b] – Yups. Bullseye, vind ik. Het is al niks meer van wat het ooit was, maar ik heb het nummer van korrelatie al gebookmarked voor het moment wanneer ze alleen al inzien dat de [i]glory days[/i] voorbij zijn. Daar blijft werkelijk niets meer van over dan een zielig hoopje compost in A-mineur. Triest.
[b]@Ma3anne.[/b] Al-tijd de ander, nóóit jij! (of moet ik nu U zeggen?? :-?) 😀

Li · 26 april 2006 op 00:14

Helemaal mee eens Martijn. Los van elkaar zijn ze nog wel te pruimen. Maar zet ze bij elkaar en je hebt een scheten- en boerenlatende Kwik, Kwek en Kwak.

Li

Kees Schilder · 26 april 2006 op 08:09

Van mij mogen ze doorgaan.Elke dinsdag zit ik klaar voor de TV en lach mij een hartverzakking.
het is wel het enige programma dat ik volledig uitkijk inclusief reclame en dat wil wat zeggen. 😀

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder