Het paasweekend is weer voorbij. Dagen waarin dood en opstanding door je hoofd schieten. Zeker bij mij. Ik heb een fascinatie voor de dood. Wat gebeurt er, niet alleen met je geest, maar ook met je lichaam. Is het rottingsproces een weerspiegeling van het feit dat alles eindig is? Ashes to ashes, website na website, en daar staat het dan… Being dead doesn’t mean you can not have friends over… Pakkende zin nietwaar? Heb altijd al een feestje willen hebben na overlijden. Snel verder kijken dus…. Vol van nieuwsgierigheid laat ik mij via de google site naar www.seemerot.com leiden. Met verbijstering lees ik het stukje tekst dat naast een steeds vaag wordende foto is geplaatst. Te zien is het hoofd van een, schijnbaar, slapende vrouw. Schijnbaar is hierbij essentieel. Volgens de tekst gaat het hier namelijk om een coffin cam (lijkkist camera).
Yak! Zelfs voor mij gaat dit toch wel een beetje ver. Hoe lang ligt die vrouw daar al, is dit echt? Natuurlijk zou ik Tasz niet zijn als ik niet een e-mail naar de makers van deze site zou sturen. Helaas ik krijg twee keer een e-mail terug dat mijn bericht undeliverable is. Dan maar verder zoeken naar contactgegevens.
Ik vlieg door forums die deze site bespreken en het blijkt dat deze foto er al een jaar opstaat. So much for reality of de vrouw moet wel heel goed gebalsemd zijn. Jammer is het wel. Ik had me toch wel een beetje verheugd op het vervolg over een paar weken. Nu is het namelijk een tamelijk statische foto, enige beweging door wat wormen zou toch niet onaangenaam zijn. Maar goed, ik denk dat dit er dus niet inzit. Ik weet natuurlijk nu al dat ik over een paar maanden toch weer zal kijken of de foto veranderd is. Ik ben veel te nieuwsgierig en goedgelovig om dat niet te doen.

Zuchtend richt ik me weer op andere zaken, maar betrap mezelf er meerdere malen op dat zo’n coffin cam mij toch ook wel wat lijkt. Hoef ik in elk geval niet bang te zijn dat ik, mocht ik lijden aan een ernstige vorm van necrolepsie, levend word begraven. Het is het overwegen waard niet dan? Nu maar hopen dat ik te zijner tijd flink veel bezoekers zal weten te trekken als ik in mijn kistje ligt. Geen zorg als jullie mij komen bezoeken hoef je geen cadeautjes mee te nemen, gewoon je levende zelf ,via ADSL, kabel of elke andere internetverbinding, is genoeg. Ik zorg wel voor het vermaak, dat wil zeggen naarmate de tijd verstrijkt, maar dan heb je ook wel wat. Tasz en haar wormachtige vriendjes. Hoezo kan de dood niet uitgebuit worden? Ik heb ook al een naam voor mijn eigen website…. www.bigdead.nl, de site die 24 uur lang zorgt voor dodelijk vermaak, 0,70 eurocent per bezoek. Nu rest mij niets anders dan te sterven, maar als jullie het niet erg vinden stel ik dat nog even uit. Alles op zijn tijd…

© Tasz – 14 april 2003

Categorieën: Maatschappij

16 reacties

deZwarteRidder · 21 april 2004 op 17:46

creepy….site.. vind het raar volk…ROT streek!! ;-)))

Ma3anne · 21 april 2004 op 19:07

Getverjakkie hee. Ik ga niet kijken op die site, hoor. 😮

Dood is nog steeds een taboe voor mij, al denk ik soms dat ik het snap en ook weer niet. Ik betrap me erop, dat ik geen weg weet met deze column….. Vind ik dit wel leuk om te lezen? En waarom dan niet?

In elk geval iets waar ik vannacht van ga dromen! Ik denk dat ik maar een lampje aanlaat…

Tasz · 21 april 2004 op 19:12

😉 Mijn inziens heb ik mijn doel dus bereikt met mijn column Ma3anne. Als jij er vannacht niet van kan slapen heeft het in iedergeval een indruk achtergelaten hahaha.

Je kunt natuurlijk ook altijd een webcam in je slaapkamer plaatsen, dan houden wij wel een oogje in het zeil…

Tasz

Ma3anne · 21 april 2004 op 19:26

Ja jemig hee Tasz! Ik heb geen armen in de buurt waar ik in weg kan kruipen. Je hebt goed kletsen! Wat heb ik aan zo’n webcam!

Zijn er misschien nog een paar niet te harige mannenarmen vrij om een bange, maar leuke, slanke, (natuur-)blonde oudere dame tegen een nachtmerrie te beschermen? 😀

archangel · 21 april 2004 op 19:43

*ieeuwww*… ik moet er niet aan denken… mijn vader is overleden toen ik zeventien was; ik heb hem niet opgebaard willen zien omdat ik de herinnering wilde vasthouden die ik aan hem had, en ik zou t afschuwelijk vinden als wie dan ook (laat staan ik zelf) zich kon vergapen aan hoe hij… nou ja, laat maar. Ik kan volledig accepteren dat mensen sterven, en ik kan omgaan met de dood, maar er zijn grenzen. En die zijn hier wat mij betreft heel erg overschreden.

Irma · 21 april 2004 op 20:48

Ik zo inderdaad nog maar even wachten. En weet je, als je tijdens je leven het niet hebt klaargespeeld om je vrienden ‘vast te houden’ lukt je dat na je dood zeker niet meer…
Dit is nou echt wat je noemt bizar. Los daarvan vraag ik me ook werkelijk af of het echt is; misschien dat dit de dagelijkse werkelijkheid wordt als pasen en pinksteren op 1 dag vallen 😉

Mosje · 21 april 2004 op 20:55

Een grens overschreden? Wat mij betreft ook, maar ik vrees dat we nog van alles zullen zien en meemaken.
> Hoe lang zal het nog duren tot we de films van die Duitse kannibaal op internet kunnen zien?
> Ooit een bevruchting life gadegeslagen? De webcams van tegenwoordig zijn reuze klein!
> een Groningse prof heeft MRI-scanbeelden van een copulerend stel (Ooit in zo’n ding gelegen? Ik wel, zelfs masturberen is dan al lastig!)

Bedenk het, en je kunt of zult het op internet aantreffen!

Dees · 21 april 2004 op 21:06

Durf niet te kijken 🙁

viking · 21 april 2004 op 22:51

Volgende stap: http://www.necrofielcam.anaal

Martijn · 21 april 2004 op 23:07

[url=http://www.rtl.nl/shows/onlyjoling/]Overtreffende trap van Vikings posting[/url]….

Groet Martijn 😀

Shitonya · 21 april 2004 op 23:21

Ben benieuwd hoe je lichaam wordt aangevreten door de wormen…straks zie je nog een eng mannetje je kist inkruipen die nog even van je wil “genieten” 😮

pepe · 22 april 2004 op 07:39

Voor de dood ben ik niet bang, maar dit is toch wel een beetje overdreven.

Godspeed · 22 april 2004 op 09:26

[quote]niet te harige mannenarmen[/quote]
Hier krijgen we nog een column over:-?

Maestro · 22 april 2004 op 20:50

Ok internet is een zeer vermakelijk middel, maar dit soort dingen gaan te ver. Maar als je het zelf leuk vind om mensen te laten kijken naar je gerot ga je gang maar denk maar niet dat ik me ga vermaken aan jouw lijk 😛

Tasz · 22 april 2004 op 22:59

[quote]Maar als je het zelf leuk vind om mensen te laten kijken naar je gerot ga je gang maar denk maar niet dat ik me ga vermaken aan jouw lijk[/quote]

Mijn column was cynisch geschreven, het was niet echt mijn intentie om mensen zich te laten vergapen aan mijn lijk, alhoewel ik vast een prachtig lijk zal zijn… hoop ik 😉

Maestro · 22 april 2004 op 23:17

Haha ja je weet nooit met de mensheid tegenwoordig en tja bestaat er ook zoiets als plastische chirugie voor lijken zodat als je dood gaat je er nog steeds uit ziet als 20 😛

Geef een reactie

Avatar plaatshouder