Trance…? Trance…? Waar is rock ‘n’ roll gebleven denkt u? Ik zal het even kort uitleggen. Muziek is verdwenen, daarvoor in de plaats..een ‘mooie’ computer gestuurde…, uhm..’muziek’ Deze titel zal ik in april moeten zeggen tegen mijn Tsjechiese partner van internationalisering. Ik was in Tsjechië een paar maanden terug. Over een paar maanden komen ze hier. Wij gaan dan vanuit school ook door naar Amsterdam. Ja, de hoofstad van seks en drugs.

En rock ‘n’ roll…, denken ze. Maar nu niet meer.., sinds de invasie van het product: Trance. Naar mijn mening.., een pijniging voor het oor. Maar goed.., volgens mijn vrienden is mijn muziek..(Stereophonics, Oasis en Coldplay) juist een pijniging voor het oor. Die bands, doen het best goed in Tsjechië. Ze zullen verwachten dat het hier hetzelfde is.., maar dat is niet zow.

In een disco hier vlakbij. Kwam een keer een band. Een goede band.., wel een coverband. Maar ze coverde mooie nummers. Gewone muziek met gitaar, bass en drum. Maar de meeste mensen hingen in de Trance zaal. Hoerige types kunnen daar beter op dansen en jongens…, jah die worden door die types aangetrokken. En die trekken ook weer normale meisjes aan…, enzow kom ik er dus ook.

Jij een meisje..?? Nee…, maar mijn vriendin wel. En zij gaat daar dus ook heen, ze geilt op Rock…, maar gaat wel naar trance. Omdat haar vriendin..die op jongens geilt en schreeuwt om aandacht daar ook heen gaat. Dus zij ook.., beetje flirten…, meer niet. Zegt ze…

Zegt ze.., doet ze het wel, dan heb ik weer een mooi thema voor een liedje. En dat word een hit…, zodat rock (‘n’ roll) weer terug komt.

Kunnen die Tsjechen rustig hier komen…

Categorieën: Maatschappij

4 reacties

gast · 7 januari 2003 op 16:08

(ook gepost op de reactiepagina)

Jij hebt zo fokking gelijk. Een beetje rockband moet tegenwoordig in elk middelmatig podium wijken voor trance-avonden en aanverwanten. Flikker toch op. Ik kan op mijn mac ook een pingeltje aanzetten en dit 3 uur rekken, maar dat is geen muziek godsakke!

Boom: jij kan je ding waarschijnlijk wel vinden op http://www.tripleee.net 😀

Gerard Spruit · 7 januari 2003 op 20:06

Dankje, dankje…Ik word echt gek van dat trance. Ik zal zeker even kijken op die site.. 🙂

gast · 9 januari 2003 op 15:48

Ik ben geen head-banger, kan niet kontje schudden (R&B) wat moet je dan??? SPRINGEN!!!
Trance—–for ever!

mzzl

Yannick · 15 januari 2003 op 15:08

Hehe eindelijk iemand die ook kan genieten van oasis ed.
Ik vind echter wel dat niet alle computer muziek slecht is, lounge bijv. wordt anno 2003 ook veel met computers gemaakt maar das ook heerlijke muziek om met een glas bier in de hand van te genieten.
moet maar eens luisteren naar een cd uit de “cafe del mar” serie luisteren, is fantastisch. 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder