Het hoort niet, niemand mag het weten, maar er wordt gemiddeld toch zo’n 1 miloen keer per dag ( ja echt, 1 miljoen) naar diverse sexlijnen gebeld. Maar echt, niemand die ze belt. Ik had een kennisje die dit werk deed, gewoon lekker thuis achter de strijkplank, onder het koken, tijdens een spelletje klaverjassen. En om eerlijk te zijn, ik snap die mannen echt niet. Wat ze willen horen, ze krijgen het op bestelling via de telefoon. De fantasie doet de rest. En het is in mijn ogen best wel de meest veilige manier van sex hebben, en dan nog genieten ook.. Althans voor hen, ik houd het bij mijn vrouw, lekker in het eggie….
Maar hier een klein verhaaltje waar ik bijzat toen die bewuste man belde, en zij de speaker openzette om mij een keertje mee te laten luisteren.

Dan is het écht moeilijk om niet hard in lachen uit te barsten, ik ben tijdens dat telefoongesprek ook diverse keren de badkamer ingevlucht om mijn ingehouden lachen even te botvieren tussen de douchetegels…Ik heb het in ieder geval een beetje mijn eigen fantasie meegegeven qua omgeving. Dat stimuleert de lezers dan weer in hun fantasiebeleving. Of niet dan….

”He lekker ding, hoe zie je eruit?”‘ De man zat met een rood hoofd achter zijn bureau, en speelde afwezig met zijn pen in de hand. De vrouw aan de andere kant beschreef zich als een vernieuwde uitgaven van Cindy Crafword, en de man knikte. Dat was precies wat hij zocht.

Ja, dat was eigenlijk precies wat hij wilde horen. ”Heb je lekkere grote borsten”?, vroeg de nu enigzins zwetende man. ”Ja hoor schat, ik heb grote borsten, zoals jij ze wil. ”Maar ik hou niet van grote tieten” sprak de man een beetje verontwaardigd. ”Ja, hallo je vroeg er toch om, en je weet, je kan het krijgen zoals je wilt schat”.

Haar toon was een beetje ongeduldig nu. Die kerels ook altijd, het was nooit goed. ”Heb je ze niet klein dan’? ”Wat bedoel je’? De vrouw wachtte af, alvast bedenkend wat ze hierop moest antwoorden. ”Nou, die lekkere kleine borsten van jou”.

”Man ik heb geen kleine tieten, dat zeg ik je net”. ”Maak ze dan kleiner voor mij, zo moeilijk is dat toch niet”! De toon van de vrouw werd nu vijandig naar de man toe. Zij had al menig telefoontje gehad vandaag, en allemaal van een enkele minuut. De irritatie was dan ook groot bij juist dit telefoontje van deze man.

”Luister nou eens kerel, in de eerste instantie bel je mij, wil je nou aan je gerief komen of niet”! Ja, daarom belde de man natuurlijk. ”Laat dan je fantasie de loop, ik heet gewoon Lola, heb grote tieten, en als jij wilt heb ik ook een kale doos, maar ga niet zitten zeiken over kleine borsten, daar heb ik effe geen zin in”.

”Maar ik hou niet van een kale doos”, de man klonk nu een beetje afgebluft door Lola. ”Wat kan mij dat nou schelen, dan heb ik er het hele Haagse Bos opzitten, kan jou het schelen, wil je nou nog wat of hoe zit dat”. ”Nou, laat eigenlijk maar, ik heb al geen zin meer”, en vijf euro en illusie armer hing de man op. Voor hem geen sexlijnen meer.

Leny


klapdoos

Gewoon een Amsterdamse vrouw die met een vrouw getrouwd is, ziek is, zodanig dat de neerwaartse spiraal steeds verder zakt. maar een kniesoor die daarop let. Ik lach graag, heb genoeg traantjes gelaten om mijn ziekte en nu is het tijd om via mijn nieuwe boek eens door te gaan met uit het leven te halen wat er te halen valt, zeker in een crisistijd is het de kunst om toch vrolijk te blijven. Mijn motto is dan ook: Een dag niet gelachen is zeker een dag niet geleefd.

11 reacties

Chantal · 11 augustus 2006 op 14:47

Een beetje een rommelige column vind ik. Sekslijnen zijn big business, getuige de vreselijke reclamespotjes na 10-en… ook al belt er niemand…

Martijn · 11 augustus 2006 op 14:54

In de vroege oudheid voor het klassieke jaar 1999, toen er in iig geval nog geen 0900 nummers waren, had ik een GSM-etje waarvan het nummer verdacht veel bleek te lijken op dat van een hijglijn. (Hijglijnen, bestaan die nog?) Blijkbaar is het een bepaalde vorm van sm wanneer je zegt dat dit toch echt het verkeerde nummer is, want hij hijgde lustig door. Uiteindelijk ben ik hem maar steeds door gaan verbinden met 033 4341212. Inderdaad het Astmafonds. En hij hijgde nog lang en gelukkig.

Zie er zelf het genot niet zo van in. Ik ren de trap wel vijf keer op en neer, dan kom ik ook hijgend binnen…

klapdoos · 11 augustus 2006 op 15:51

Chantal, wat is er nou zo rommelig aan dit verhaaltje dan? Het bestaat merendeels uit een gesprek tussen twee mensen via de foon. Dus als ik alle leestekens, komma’s en vraagtekens weglaat, of als ik alles in de tgt schrijf, wat blijft er dan over?
Hoe had ik het anders moeten verwoorden dan?
Suggesties zijn altijd welkom, zoals het maar een opbouwend karakter heeft voor mij..
Groetjes van leny 😕 😕 😀 😀

Mosje · 11 augustus 2006 op 17:35

Het rommelige zit hem in de eerste drie alinea’s, waarin je dingen gaat uitleggen.
“Maar hier een klein verhaaltje waar ik bijzat etc.”
“Ik heb het in ieder geval een beetje mijn eigen fantasie meegegeven”
“Dat stimuleert de lezers dan weer in hun fantasiebeleving”
Allemaal overbodige uitleg. Of in ieder geval verstorende uitleg. Je had een wat andere inleiding moeten kiezen.

En nogmaals, nu echt voor de laatste keer. 😉 Boven het stukje staat “Geschreven door: klapdoos”, dan moet je niet ondertekenen met een andere naam.
Voetnoten en ondertekeningen doen afbreuk aan het geschrevenene.

Scepsis · 11 augustus 2006 op 21:22

Ik wil niet flauw doen, maar gebruik volgende keer een spelling checker. Fouten in spelling en grammatica doen afbreuk aan de ’tone of voice’.

Bijvoorbeeld:

-een vernieuwde uitgaven van Cindy Crafword
(leest niet lekker)

-enigzins
(enigszins)

-kennisje ( onbelangrijke kennis?)

niet jij wil maar jij wilt.

Zonde, dat de zinnen zo ‘haperen’. Er moet iets meer schwung / flow in.

Kijk ook eens op http://www.vandale.nl

klapdoos · 11 augustus 2006 op 23:02

Scepsis, ik wist niet dat schwung en flow ook tot het Nederlands behoorde.
En excuses voor de taalfouten, ik tik zoiets en stuur het zonder door te lezen direct weg. Maar je hebt gelijk hoor, ik zou er eens een speller van Word op moeten zetten, of gewoon alles in word zetten en daarna pas wegzenden.

En Mosje, wat heb jij toch tegen die namen van mij. Ik azijnzeik toch ook niet over jouw naam? Mosje (jiddisch voor Moos) en je heet gewoon Piet? Nee, daar trek je volle zalen mee…..Als ik met Klapdoos begin, en ik eindig met Leny, wat denk je zelf, zouden het twee personen kunnen zijn???
Groetjes van leny 😮 😀 😀 😀

archangel · 11 augustus 2006 op 23:22

[quote]Suggesties zijn altijd welkom, zoals het maar een opbouwend karakter heeft voor mij..[/quote]

‘Zolang’ bedoel je denk ik? 😉

Volgens mij krijg je juist uitermate opbouwende kritiek… het gaat Mos (voor mij is en blijft Pieter een lid van de Bryophyten) denk ik ook meer om het feit dat je je columns ondertekent, dan dat je dat doet met een andere naam dan waaronder je ze instuurt 😉

DreamOn · 11 augustus 2006 op 23:42

Ik heb niks met sekslijnen en aanverwante zaken, dus normaal gesproken reageer ik niet eens op dit soort columns, omdat ik niet weet wat ik ermee moet. De reden dat ik nu wél reageer Leny, is jouw felle reactie op kritiek.
Ik snap het best, als je een column instuurt, dan is het een beetje jouw kindje en hoop je dat je leuke reacties krijgt.
Soms krijg je reacties die je helemaal niet verwacht en daar kun je dan knap van balen. Maar: je kunt er ook veel van leren. Ik snap namelijk de kritiek wel die je hebt gehad. Laat het even bezinken en denk er dan nog eens over na. Dan zul je zien dat er wel wat in zit.

melady · 12 augustus 2006 op 01:05

Melady 0900-etc.

Mevrouw of Meneer Leny laat er eerst even de spellingcontrole overheen gaan zeg maar.

Dees · 12 augustus 2006 op 11:47

Wel grappig, je slot. En verder reageer je een beetje als de man die wil dat hem kleine borsten worden geleverd. Kritiek kan je veel aan hebben en volgens mij kreeg je vrij gewone kritiek, niet de sm-variant 😉

KawaSutra · 12 augustus 2006 op 16:10

Best een leuke column, maar dit is eigenlijk een verhaal in een verhaal en dat maakt het waarschijnlijk wat rommelig. Je had het, zoals Mosje al schreef, gewoon bij het hoofdverhaal kunnen laten zonder een uitgebreide inleiding met uitleg.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder